Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:07:21 GMT

نخست وزیر چین: پکن دسترسی به بازارهایش را گسترش می دهد

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۴۲۷۰۸

نخست وزیر چین: پکن دسترسی به بازارهایش را گسترش می دهد

پکن- ایرنا- نخست وزیر چین در آیین گشایش اجلاس آسیایی بوائو که با حضور «سید ضیا هاشمی» مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) در شهر بوائو در جنوب چین برگزار شد، گفت: کشورش ضمن گسترش دسترسی به بازارهایش، از ساز و کار جذب سرمایه گذاری خارجی در چین حمایت می کند.

به گزارش ایرنا 'لی که چیانگ' روز پنجشنبه در این مجمع افزود: چین بار دیگر ضمن اصلاح فهرست منفی دریافت مجوز سرمایه گذاری خارجی، درهای صنایعی مانند ترافیک و حمل و نقل، تجهیزات زیربنایی؛ انرژی و منابع را به سوی سرمایه گذاران خارجی باز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اجلاس آسیایی بوائو صبح امروز (پنجشنبه) با حضور بیش از دو هزار نفر از شخصیت های فرهنگی، رسانه ای، اقتصادی و سیاسی جهان در شهر بوائو در جنوب این کشور آغاز شد.
در این اجلاس «سید ضیا هاشمی» مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) که به دعوت رسمی طرف چینی به بوائو سفر کرده است به عنوان نماینده ایران حضور دارد.
نخست وزیر چین در ادامه سخنانش گفت: پکن از تجارت آزاد و عادلانه حمایت می‌کند ولی همه طرف‌ها نیز باید فعالانه به اصلاح نظام مدیریت جهانی کمک کنند و با پایبندی بر مشورت، ساخت و بهره‌وری مشترک، نظام مدیریت جهانی را در مسیر عادلانه‎تر شدن پیش ببرند.
وی همچنین تاکید کرد چین از اصلاحات سازمان تجارت جهانی بر اساس اصول اساسی و ارزش‎های محوری حمایت می‌کند.
او با بیان اینکه در این زمینه فهرست منفی چین نه تنها افزایش نخواهد یافت بلکه کاهش نیز پیدا می‎کند، تصریح کرد: سیاست منع مجوز در صورت عملی شدن به طور همه جانبه اجرا خواهد شد.
به گفته وی چین با تمام شرکت ها، برخوردی یکسان خواهد داشت تا توسعه مشترک و رقابت برابر بین شرکت های چینی و خارجی تضمین شود.
چیانگ تاکید کرد: چین همچنین با تسریع تسلیحات تجاری، هزینه ورود گمرک را کاهش و کارایی گمرکی را افزایش می‎دهد.
نخست وزیر چین افزود: اگرچه اقتصاد جهان همچنان در حال رشد است اما نیروی محرکه رشد آن ضعیف شده و سرعت آن کاهش یافته است و اوضاع اقتصاد جهان پیچیده است و بازارهای جهانی دچار بی‎ثباتی هستند.
چیانگ با بیان اینکه «هیچ کشوری به تنهایی نخواهد توانست چالش‌های پیش روی اقتصاد جهان را حل کند»، تاکید کرد: کشورهای مختلف باید برای رسیدن به توسعه مشترک، از سیستم بین المللی با محوریت سازمان ملل و سازوکار تجارت چندجانبه بر پایه مقررات محافظت کنند.
نخست وزیر چین با اشاره به اینکه تقویت حفاظت از حق مالکیت معنوی موضع همیشگی کشورش است، گفت: اکنون پیش نویس طرح اصلاح قانون حق اختراع برای رسیدگی به کمیته دائمی مجلس ملی نمایندگان خلق چین ارائه شده است در این طرح ضمن افزودن نظام جبران و جریمه برابر با نقض، میزان جریمه نیز افزایش یافته تا هزینه‎ای غیر قابل پرداخت را بر نقض‎کنندگان تحمیل کند.
او گفت: چین همچنین اجازه انتقال اجباری فناوری را نخواهد داد و افراد ناقض این قانون مورد مجازات جدی قرار می‎گیرند.
به گفته وی چین با ایجاد یک سازوکار دادخواهی برای شرکت‎های خارجی، ضمن هموار کردن کانال مشورت و هماهنگی بین دولت و سرمایه گذاران خارجی، آن را به بستری موثر برای دفاع از منافع قانونی شرکت‎های تأسیس شده با سرمایه گذاری خارجی تبدیل می‎کند.
نخست وزیر چین در مورد وضعیت اقتصادی کشورش نیز گفت: در سال جاری میلادی، حرکت اقتصاد چین با ثبات بوده و تغییرات مثبتی را نشان داده و پیش بینی بازار به طور چشمگیری بهبود یافته است.
او گفت: بر اساس آمار دو ماه نخست سال جاری، شاخص‎های اقتصادی عمده از جمله اشتغال، بهای کالاها و هزینه و درآمد بین‎المللی نسبتا با ثبات بوده و سرمایه‌گذاری‎های ثابت نیز با یک روند با ثبات افزایش یافته و شاخص‎های اطمینان مصرف‎کننده و درخواست ثبت سفارش در صنایع تولیدی به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته و داد و ستد بازار سرمایه همچنان فعال است.
اجلاس بوائو یکی از مهمترین مجامع و همایش های همکاری اقتصادی، فرهنگی و سیاسی میان کشورهای آسیایی و دیگر کشورهای دنیا به حساب می آید که تا روز 30 مارس (10 فروردین) ادامه دارد.
مجمع آسیایی بوائو به عنوان مهمترین مجمع اقتصادی آسیا، در سال 2001 در شهری به همین نام در جنوب چین تاسیس شد.
هدف اولیه تشکیل این مجمع که جمهوری اسلامی ایران نیز از موسسان آن به شمار می رود، توسعه مبادلات اقتصادی، همکاری های علمی، فنی و اقتصادی بین کشورهای حوزه آسیا - پاسیفیک و نهایتا تنظیم مناسبات عادلانه این منطقه از آسیا با دنیا است.
طبق اساسنامه، مجمع آسیایی بوائو، محلی برای گفت و گوی چهره‌های سیاسی، رهبران تجاری، دانشگاهیان و شخصیت‌های معروف محافل آسیایی قلمداد می شود.
این مجمع از نظر پوشش جغرافیایی، کشورهای آسیایی را در بر می‌گیرد اما در عین حال کشورهای خارج از آسیا نیز می توانند به عضویت آن در آیند.
**آساق**1904**9122

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد چين مجمع بوائو سرمايه گذاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۲۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه

نیویورک تایمز در گزارشی از طرح جدیدی که بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در حال بررسی آن برای اداره غزه پس از جنگ است، پرده برداشت.

به گزارش مشرق، در گزارش نیویورک تایمز آمده است: مقام‌های دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طرحی را مطرح کرده‌اند که بر اساس آن، نتانیاهو به دنبال آن است تا غزه پس از پایان جنگ با کمک ائتلافی از کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی، مصر و امارات متحده عربی اداره شود.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، این طرح به احتمال زیاد از سوی کشورهای عربی رد خواهد شد زیرا مسیر مشخصی را برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی مشخص نکرده است.

این گزارش می‌افزاید: همچنین به احتمال زیاد شرکای تندروی نتانیاهو در کابینه جنگ (رژیم) اسرائیل نیز به علت اینکه این طرح احتمال بازگشت تشکیلات خودگران فلسطین به غزه و تشکیل کشور مستقل فلسطین را از اساس رد نکرده است، با آن مخالفت خواهند کرد.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است: بر اساس طرح جدید نتانیاهو، ائتلافی که مسئولیت اداره غزه پس از جنگ را بر عهده خواهد داشت با همکاری واشنگتن، اشخاصی را از میان فلسطینیان غزه برای ساخت و ساز مجدد این باریکه و حفظ امنیت و ثبات آن انتخاب کرده و بعد از هفت تا ۱۰ سال، به مردم غزه این امکان را خواهد داد تا در خصوص الحاق به یک دولت واحد فلسطینی که بر روی کرانه باختری و نوار غزه حکمرانی می‌کند، پای صندوق‌های رأی بروند.

نیویورک تایمز در ادامه این گزارش می‌افزاید: بر اساس این طرح نتانیاهو، نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان توانایی فعالیت در داخل غزه را خواهند داشت.

در پایان این گزارش نیویورک تایمز آمده است: مراحل ابتدایی تهیه و تکمیل این طرح در ماه نوامبر با همکاری چندین تاجر که برخی از آنها ارتباط بسیار نزدیکی با نتانیاهو دارند، انجام شده است.

نیویورک تایمز در حالی از این طرح جدید نتانیاهو برای اداره غزه پس از جنگ پرده برداشته است که پس از گذشت بیش از ۲۰۰ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و ناکامی این رژیم در تحقق اهداف اعلامی خود، اکنون این جنگ به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر آتش بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند.

بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند.

همچنین نتایج یک نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که ۶۸ درصد صهیونیست‌ها از پیروزی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در جنگ غزه نا امید هستند.

نظرسنجی کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان داده است که ۶۸ درصد مخاطبان آن می‌گویند نتانیاهو نمی‌تواند در غزه پیروز شود.

از سوی دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تماس‌ها با حماس برای انجام توافق مبادله اسرا به در بسته خورده است و مشخص نیست که چه زمانی این گره باز می‌شود.

روزنامه عبری زبان هاآرتص نیز به نقل از منابعی گزارش داد، سطح سیاسی رژیم صهیونیستی، روی یک توافق عادی سازی احتمالی با عربستان سعودی حساب باز کرده که ممکن است این رژیم را مجبور به توقف جنگ در غزه کند.

بر اساس این گزارش، دولت آمریکا پایان ماه می را برای دستیابی به توافق عادی سازی بین (رژیم) اسرائیل و عربستان سعودی تعیین کرده است.

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه اردن نیز روز دوشنبه گذشته تاکید کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برخلاف ادعاهایش، جنگ غزه را باخته است.

ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن در سخنانی در نشست گفت‌ وگو محوری که در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد، گفت که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جنگ غزه شکست خورده است.

وی افزود: نتانیاهو می‌گوید که به دنبال پیروزی در غزه است اما وی اکنون به شکست رسیده و اسرائیل نیز مطرود شده است. روشن است که نتانیاهو به دنبال صلح نیست.

الصفدی با اشاره به اینکه ۱.۳ میلیون فلسطینی بمباران می‌شوند، گفت: همه خواهان صلحی مبتنی بر راه‌حل دو دولتی هستیم و باید اسرائیل پایبندی خود به صلح عادلانه و فراگیر را اعلام کند؛ همچنان که جامعه جهانی نیز بر این باور است که راه حل دو دولتی تنها راه تضمین امنیت و صلح خواهد بود.

شبکه «المیادین» نیز به نقل از وزیر خارجه اردن گزارش داد که ابتدا رژیم صهیونیستی باید جنگ را متوقف کند و پس از آن از حماس برای آزادی اسرای صهیونیست درخواست خواهد شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • کسب رتبه نخست گمرک پرویزخان در ترانزیت خارجی
  • نتانیاهو از رفتن به زندان جان به در برد
  • فیلم/ وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • گمرک پرویزخان رتبه نخست ترانزیت خارجی از مسیر ایران را کسب کرد
  • طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه