Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران پورمقدم، رئیس شورای عالی سازمان جنگل‌ها، مرتع و آبخیزداری کشور در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه اظهار نظر برخی افراد مبنی بر از بین رفتن جنگل‌های شمال کشور تا ۳۰ سال آینده کارشناسی نیست، اظهار کرد: اظهارات افراد مبنی بر از بین رفتن جنگل‌های شمال کشور بر مبنای مطالعات و تحقیقات نیست و تنها این افراد نظر شخصی خود را بدون هیچ مستند و ادله‌ای بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگرچه مجموعه عوامل طبیعی و انسانی نظیر بیماری ها، آفات، قاچاق و غیره  جنگل‌های کشور را تهدید می‌کند، اما این امر بدان معنا نیست که سازمان جنگل‌ها هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد تا جنگل‌های شمال به طور کامل از بین رود.

پور مقدم با اشاره به اینکه سازمان جنگل‌ها برای جنگل‌های شمال برنامه مدیریتی خاص دارد، بیان کرد: با الزامی که در برنامه ششم توسعه در بحث جنگل‌ها مبنی بر تنفس جنگل به وجود آمده است، از این رو سازمان جنگل‌ها موظف است تا ضریب حفاظتی در جنگل‌های کشور به ویژه شمال را افزایش دهد و به بالاترین سطح برساند.

بیشتر بخوانید: زنگ خطر قاچاق چوب در جنگل‌های کشور/ سرنوشت درختان قطع شده با اجرای طرح تنفس چه می‌شود؟

این مقام مسئول ادامه داد: دفتر مطالعات و مهندسی سازمان جنگل ها، سالانه تغییرات جنگل را توسط تصاویر ماهواره‌ای پایش می‌کند تا در صورت ایجاد تغییرات نسبت به بازسازی و احیا آن اقدام شود و این گونه نیست که اگر جنگلی تخریب شد، اقدامی برای بازسازی و احیای آن انجام نشود.

وی با اشاره به اینکه رویکرد مدیریت جنگل در چند سال اخیر تا قبل از اجرای طرح تنفس بهره برداری از درختان بوده است، بیان کرد: این درحالی است که با اجرای قانون طرح تنفس و استراحت جنگل، سازمان جنگل‌ها موظف است ضریب حفاظتی در جنگل‌ها به ویژه شمال کشور را افزایش دهد و به عبارت دیگر هر گونه بهره برداری از جنگل‌ها ممنوع شود.

رئیس شورای عالی سازمان جنگل ها، مرتع و آبخیزداری کشور در ادامه افزود: برای مدیریت پایدار جنگل، طرح جایگزینی پیشنهاد شده است که مقدمات و دستورالعمل‌های اجرایی آن مصوب شده و کار مطالعاتی و اجرایی آن از ابتدای سال ۹۸ آغاز می‌شود.

پور مقدم با اشاره اینکه یگان حفاظت جنگل‌ها برخورد با هر گونه قاچاق و قطع غیر مجاز را در دستور کار خود قرار داده است، بیان کرد: در سال ۹۸، فرماندهان یگان حفاظت جنگل‌های شمال بحث تخلفات و قطع غیر مجاز را با جدیت تمام پیگیری می‌کنند.

این مقام مسئول در بخش پایانی سخنان خود درباره آخرین وضع بیماری و آفات در جنگل‌های کشور تصریح کرد: چند سالی است که بیماری بلایت شمشاد و آفت شپ پره توامان فعال شدند و رویشگاه‌ها را تحت تاثیر قرار دادند که بدین منظور سازمان جنگل‌ها ستاد ویژه‌ای ایجاد کرده تا شیوه مدیریت مناسبی را اجرا کند. البته قبل از اجرای شیوه‌های نوین برای مبارزه با آفت و بیماری‌ها در جنگل بحث محلول پاشی و ... در جنگل‌ها صورت گرفته است.

انتهای پیام/

 از بین رفتن جنگل های شمال تا ۳۰سال آینده غیر کارشناسی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزان محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۴۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت تشنگی بعد از خواب چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

دانشمندان در سال ۲۰۱۰ میلادی کشف کردند که ساعت درونی بدن، یا چرخه خواب، هنگامی که مشغول استراحت هستید، به شدت میزان آبی را که بدن شما از دست می‌دهد، کنترل کرده و از این که بدن شما هیدراته بماند اطمینان حاصل می‌کند.

اما گاهی وقت‌ها در برخی از ما، این کنترل میزان آب بدن مختل می‌شود و این نشانه‌ای است مبنی بر به هم خوردن برخی از تنظیمات بدن.

شاید اشکال از هورمون‌ها باشد، یا نحوه خوابیدن، یا شاخص‌های سبک زندگی و یا بیماری‌های پنهان؛ اما بیدار شدن بدون آب کافی در بدن به هر دلیلی که باشد باید اصلاح شود.

علائم دهیدراته شدن در طول روز شما را رها نخواهد کرد. کارشناسان مایوکلینیک توضیح می‌دهند که تشنگی بعد از خواب می‌تواند شما را گیج و سردرگم کند. همچنین مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۸ نشان داد که مقدار کمی دهیدراته شدن می‌تواند تمرکز شما را تحت تاثیر قرار دهد.

نحوه خوابیدن شما می‌تواند روی دهیدراته شدن بدنتان در طول شب اثر گذار باشد. حتی اگر شما در ابتدای شب بهترین وضعیت را داشته باشید، در طول خواب همراه با تنفس بخشی از مایعات بدنتان را به سادگی از دست می‌دهید. با این حال، برخی از روش‌های تنفس بیشتر مستعد از دست دادن آب بدن هستند.

به خصوص اگر شما با دهانتان نفس بکشید، خروپف کنید، یا آپنه خواب داشته باشید. اگر شما از طریق بینی نفس بکشید، بدن شما تقریبا هیچ آبی از دست نمی‌دهد.

عرق کردن در هنگام خواب به دلیل گرم شدن زیاد یا شرایط دیگری از قبیل داشتن عفونت اتفاق می‌افتد، اما فارغ از این که دلیل آن چه باشد به هر حال بیدار شدن در نیمه شب در حالی که خیس عرق هستید بیش از همیشه موجب احساس تشنگی بعد از خواب در روز بعد خواهد بود.

علت عرق کردن در هنگام شب ممکن است لباس خواب نامناسب یا بستر خواب، تشک و لحاف و ملحفه‌های نامناسب باشد و یا ممکن است علت آن داشتن بیماری‌های پنهانی در بدن باشد. برای رفع مشکل دهیدراته شدن ناشی از عرق کردن بیش از حد بدن باید علت آن را پیدا کرده و رفع کنید. بعضی وقت‌ها تعویض تشک یا لحافتان با کالای خوابی که قابلیت تنفس بهتری داشته باشند مشکل شما را به سادگی رفع می‌کند.

هنگامی که اتاق خوابتان خیلی گرم باشد تشنه خواهید بود. همچنین اتاق خوابی که هوایش خیلی خشک و بدون رطوبت باشد نیز می‌تواند موجب دهیدراته شدن بدن در طول خواب شبانه شود.

استفاده از یک مرطوب کننده هوا (سیستم تهویه مطبوع) در می‌تواند در طول زمستان از شما در برابر خشکی هوا محافظت کند.

پژوهش‌های علمی نشان داده اند که دمای خنک‌تر در اتاق خواب برای داشتن خوابی آرامش بخش‌تر بهتر است و استفاده از یک مرطوب کننده هوا می‌تواند در طول زمستان از شما در برابر خشکی هوا محافظت کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • علت تشنگی بعد از خواب چیست؟
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • اتمام عملیات باند شرقی کیلومتر ۷۴ تا ۷۷ رینگ حفاظتی شهر اصفهان
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت