Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران –ايرنا– منابع آگاه پنجشنبه شب از احتمال بازنگري در توافق کاهش توليد نفت ميان اعضاي اوپک پلاس (اوپک و توليد کنندگان نفت غير عضو اوپک) در آينده نزديک خبر دادند.

به گزارش شبکه خبري روسيا اليوم، منابع آگاه در سازمان کشورهاي صادر کننده نفت (اوپک) اعلام کردند، ممکن است اعضاي اوپک پلاس در نشست ماه «ژوئن» توافق کاهش توليد نفت را به جاي 6 ماه تنها براي سه ماه تمديد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين در حالي است که احتمال مي رفت در نشست ژوئن توافق کاهش توليد نفت ميان اعضاي اوپک پلاس تا پايان سال 2019 تمديد شود.
خبرگزاري رويترز به نقل از يک منبع آگاه گزارش داد، دليل تغيير مواضع اعضاي اوپک وجود برخي ترديدها درباره موضع روسيه در اين موضوع است.
يک منبع ديگر نيز اعلام کرده که ممکن است توافق کاهش توليد نفت اوپک ابتدا براي سه ماه و در صورت نياز سه ماه ديگر نيز تمديد شود.
منبع ديگري نيز گزارش کرده که در ديدار اخير «الکساندر نواک» وزير انرژي روسيه و «خالد فالح» وزير انرژي عربستان در باکو آذربايجان، طرف روسي اعلام کرده که تضميني براي تمديد توافق کاهش توليد نفت تا پايان سال 2019 وجود ندارد.
يکصد وهفتاد و پنجمين نشست اوپک پنجشنبه 15 آذر (6دسامبر) با حضور 14عضو اين سازمان در وين پايتخت اتريش برگزار شد.
در اين نشست در توافق با اعضاي غيراوپک مقرر شد اعضاي اين سازمان ٨٠٠ هزار بشکه و کشورهاي غير عضو ٤٠٠ هزار بشکه (در مجموع يک ميليون و ٢٠٠ هزار بشکه) ميزان عرضه نفت خود به بازار را کاهش دهند. همچنين ايران با توجه به تحريم ها، مشمول معافيت از کاهش عرضه به بازار شد.
توافق اعضاي اوپک و غيراوپک براي 6 ماه است. قرار شده اعضاي اوپک 2.5 درصد از توليد ماه اکتبر(مهر-آبان) ٢٠١٨ خود را کاهش دهند. ايران، ليبي و ونزوئلا از کاهش عرضه معاف شدند.
شبک**9365**1708
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۷۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر

به تازگی کاتالوگ سدان P۹۰ توسط پارس خودرو منتشر شده است و این نشان می دهد که ال ۹۰ ایرانی به زودی به عرضه خواهد رسید.

 فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید.

دیگر خبرها

  • احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس