Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تعریف هویت در عصر هزاره سوم میلادی، با دنیای قرن بیستم متفاوت شده است. هویت امروز، هویت دیجیتالی است. اگر شما در فضای مجازی، حضور فعال داشته باشید، یعنی هستید و اگر حضور فعال نداشته باشید، در خیلی مناسبت‌های اجتماعی و اقتصادی و کسب و کار، تحویلتان نمیگیرند!

این که بخشی از اقتصاد جهان، دیجیتالی است، جای شگفتی و بحث ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اینکه بخشی از سبک زندگی هموطنان، به لایک و فالو در شبکه‌های عکس محور محدود شود و سلفی‌ها و یهویی‌ها و تصاویر و ویدیوها، فقط برای اینستاگرام باشد، اتفاقی است که در جامعه شناسی خودمانی ایرانیان عصر دیجیتال، باید بررسی شود. سلفی ایرانیان با سیلاب در هفته اول نوروز ۹۸، بازتاب‌های گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشته است.

نمایی از عشق ایرانیان به سلفی بازی در لوکیشن‌های مختلف

سیل اخیر در ایران تا کنون جان چندی را گرفته و بسیاری از مردم ایران را بی خانمان کرده است. این بلای طبیعی که یکی از مخرب‌ترین بلایای طبیعی به شمار می‌آید حرکتی غیر قابل پیشبینی داشته و هر لحظه ممکن است شدید‌تر شده و در ابعاد گسترده تری طغیان کند. ولی با نگاهی با تصاویری که از این حوادث در فضای مجازی به اشتراک گذاشته می‌شود می‌توان مشاهده نمود که برای برخی این موضوع آنچنان هم تاسف بار نیست.

در یکی از این تصاویر می‌توان مشاهده نمود که چگونه یک زوج با فرزند خردسالشان مشغول گرفتن عکس یادگاری در جوش و خروش سیل هستند. این که رسانه ملی، مدام به هموطنان توصیه کند که از عکس و سلفی گرفتن در کنار مسیل‌ها خودداری کنند، اتفاقی دردناکی برای جامعه‌ای است که درصد بالای جوانان آن، مدرک کارشناسی به بالا دارند.

سلفی زوج جوان با سیلات در استان فارس روی پل

این تصاویر بعد‌ها توسط این افراد در شبکه‌های اجتماعی بازنشر می‌شوند و بدون شک آن‌ها تصور می‌کنند لایک‌هایی که دریافت می‌کنند ارزش این ریسک کردن را دارد.

عکس این ۲ جوان که مشغول سلفی گرفتن با سیل در ایران بودند، یکی از عکس‌های پر بیننده در هفته اول نوروز ۹۸ بود

چرا با سیل و خشونت و تصادف، سلفی میگیریم؟

سلفی با رودخانه طغیان کرده، تبدیل به طنز تلخی شده است. رودخانه‌ای که عده‌ای را به تماشای مرگ فرا می‌خواند و از مردم دعوت به عمل می‌آورد تا یکی از وحشتناک‌ترین یادگاری‌هایشان را به ثبت برسانند. از همین رو این عده هیچ‌جوره قصد ندارند بی‌خیال ثبت آن شوند، گوشی‌شان را آماده کرده و دکمه را لمس می‌کنند و عکسی می‌اندازند، عکسی که ممکن است بهایش بازی با جان شیرینشان باشد.

گرفتن عکس‌های سلفی به‌ویژه نشر آن در شبکه‌های اجتماعی یکی از تجربه‌های لذت‌بخش در سبک زندگی امروزی ماست، اما در این میان برخی از افراد برای اینکه عکس سلفی جالب و متفاوتی را به نام خودشان ثبت کنند اقدام به گرفتن سلفی‌های عجیب و خطرناکی می‌کنند که باعث بهت و حیرت بسیاری می‌شود. این روز‌ها بسیاری از استان‌های کشور درگیر سیل هستند و شرایط بحرانی را می‌گذرانند.

اما تصاویری از سلفی گرفتن برخی مردم این شهر‌ها با سیل در سال ۱۳۹۵ مخابره می‌شود که عجیب و خطرناک است تا جایی که این سلفی انداختن کار دست جوانی داده و متاسفانه هنگامی که او برای گرفتن عکس سلفی از خود به کنار رودخانه کلدان منطقه دلفارد در جیرفت رفت به رودخانه سقوط و غرق می‌شود. حال این سوال پیش می‌آید که دلیل رفتار‌های بعضا خطرناک برخی از مردم چیست؟ رفتاری که در نوروز ۱۳۹۸ هم تکرار شد.

یک جامعه‌شناس در خصوص اینکه چرا برخی از مردم از حرکات پرخطر استقبال می‌کنند، گفت: مهم‌ترین مسئله‌ای که حائز اهمیت است اینکه برخی از مردم به دلیل کمبود یا نداشتن بهانه‌هایی برای تخلیه هیجاناتشان به دنبال رفتار‌های پرخطر هستند، در واقع آن‌ها منتظر این هستند تا اتفاقی رخ دهد تا بتوانند هیجاناتشان را تخلیه کنند.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

«سلفی با سیل و سیلاب»: طنز تلخ نوروز ۹۸ بود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سلفی با سیل نوروز 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۹۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاناس ویچیچ:میلیون‌ها ایرانی عاشق والیبال هستند

به گزارش قدس آنلاین، یاناس ویچیچ، مربی بدنساز لهستانی سابق تیم ملی والیبال ایران در گفت‌وگو با یک رسانه لهستالنی درباره زندگی در ایران و شرایط تمرینی ملی‌پوشان صحبت کرده است. او در گفت و گو با رسانه Przegląd Sportowy Onet از پشت صحنه کارش و زندگی در ایران گفت.  

یاناس ویچیچ یک شخصیت بسیار ارزشمند در جامعه والیبال لهستان است. او سال ها با تیم های ملی والیبال لهستان همکاری داشته است. او همچنین در پلاس لیگا کار کرده و در آنجا با تیم اسکرا به موفقیت دست یافت.

او در صحبت‌هایش درباره حضور در ایران گفت: از من استقبال خیلی خوبی شد همه چیز در ایران برای من خوب بود.  بعد از رسیدن تعجب کردم چون با وجود اینکه هوا بسیار گرم بود، نیمی از کشور سرسبزی زیبا داشت. کوه و دریا در ایران زیبایی را بیشتر کرده و غذاها در ایران نیز ساده اما بسیار خوشمزه هستند. 

او اعتراف کرد که بهترین هندوانه عمرش را در ایران خورده است. با این حال از خیارشور در بشقاب غذایش تعجب کرد چون در لهستان نیز همین‌گونه است. این تنها مشترکات لهستان و ایران از دید این مربی نیست. 

ویچیچ در بخش بعدی صحبت‌هایش گفت: من فکر می کنم که ایران و لهستان به عنوان دو کشور مشترکات زیادی دارند. درست مثل ما تا جایی که بتوانیم محبت می‌کنیم ولی به سرعت ممکن است از دست هم عصبانی شویم. 

اقامت او در ایران زیاد طول نکشید اما این حضور کوتاه خاطرات خوبی برای این مربی به جای گذاشت. پس از دو یا سه هفته آماده‌سازی، او همراه بازیکنان ایرانی به مسابقات و کشورهای مختلف رفت.

"انجام تمرینات صبحگاهی در ایران سخت است"

ایران تیمی است که سال ها در بین بهترین های جهان قرار دارد. همچنین استعدادهای جوان بسیاری دارد.

او در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت:  بازیکنان جوان به سرعت در ایران "ستاره" می‌شوند. باید خیلی بیشتر روی جوانان کار شود. قطعا پتانسیل انسانی در ایران بیشتر است. همه بچه ها دوست دارند یا سمت فوتبال بروند یا والیبال. کشتی هم در رده سوم است. در مقایسه با لهستان، تعداد کودکان و نوجوانان مشتاق به والیبال بیشتر است. البته نباید تعجب کرد چون فقط بیش از ۱۲ میلیون نفر در پایتخت زندگی می کنند.

یاناس در پایان درباره تفاوت همکاری با بازیکنان لهستانی و ایرانی صحبت کرد و گفت: تفاوت اصلی این است که در ایران تمرین صبحگاهی سخت است. به دلیل هوا و گرما، زندگی در ایران از غروب شروع می شود و در اواخر شب به پایان می رسد.  به همین دلیل است که صبح ها بیدار شدن سخت است.

دیگر خبرها

  • (عکس) سلفی ستاره ایرانی با بلاگر مشهور ژاپنی
  • جان تری: تلاش فرگوسن برای انتقالم باورنکردنی بود اما من عاشق چلسی شده بودم
  • طراح این چمدان عاشق موز بوده! (عکس)
  • یاناس ویچیچ:میلیون‌ها ایرانی عاشق والیبال هستند
  • ایمن سازی سراهای پرخطر بازار
  • مردان متولد این ماه‌ها به سختی عاشق می‌شوند!
  • سلفی گرفتن میکل آرتتا با هواداران ایتالیایی آرسنال پس از برتری 5-0 مقابل چلسی / فیلم
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • انجام طرح نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال برای ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال