Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای خدمات‌رسانی به مردم استان و مسافران نوروزی آمادگی دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی بهادر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به رسالت‌های حوزه سلامت در امر تامین بهداشت و درمان مردم گفت: تعطیلات نوروزی نباید وقفه‌ای در روند خدمات رسانی به مردم ایجاد کند که در همین راستا، ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بهره مندی از تجربیات موفق سال‌های گذشته و طرح ایده‌های نو، کار برنامه ریزی برای ارائه خدمت در تعطیلات نوروزی سال ۹۸ را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهادر مطرح کرد: فعالیت ۳۳ شبکه و منطقه بهداشت و درمان، ۹۷ بیمارستان خصوصی، خیریه و دولتی، ۱۱۴ درمانگاه خصوصی و دولتی و ۳۶ مرکز دیالیز در سطح استان فارس، به صورت شبانه روزی و در ایام تعطیلات خدمت رسانی می کنند و همچنین ۷۲ مرکز تصویربرداری بیمارستانی و رادیولوژی خصوصی و دولتی و ۱۳۱ داروخانه شبانه روزی نیز آماده ارائه خدمت به مردم استان و مسافران نوروزی در این ایام هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به فعالیت شبانه روزی تیم‌های سلامت محیط دانشگاه به عنوان یکی از محور‌های مهم خدمات ویژه نوروز اشاره کرد که مانور ضربتی با حضور ۴۰۰ بازرس بهداشت محیط، در قالب ۸۵ تیم ثابت و سیار آغاز شده و تا بیستم فروردین ۹۸ نیز ادامه دارد.
وی در ادامه گفت: فعالیت ۴۶ مرکز دندانپزشکی در استان، سه مرکز دندانپزشکی شبانه روزی در شیراز، ۲۵۰ مرکز آزمایشگاهی، ۱۸۸پایگاه اورژانس زمینی، ۲۰ ایستگاه سلامت و سه پایگاه اورژانس هوایی برای ارایه خدمات به مردم و مسافران نوروزی را دیگر اعضای مجموعه بزرگ علوم پزشکی شیراز است که برای خدمات رسانی شایسته در نوروز ۹۸، بسیج شده اند.   بهادر با اشاره به فعال بودن حوزه بهداشت فارس، همگام با حوزه درمان در ایام نوروز، از خدمات رسانی ۶۸ مرکز خدمات جامع سلامت استان به صورت شبانه روزی و با ارائه خدماتی نظیر پزشکی، مامایی و آزمایشگاهی و ۱۲ مرکز ایمن سازی، به عنوان دیگر اولویت ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه در این ایام یاد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اطلاع رسانی خدمات ستاد تسهیلات نوروزی، تا شانزدهم فروردین، در پایگاه خبری دانشگاه، فضای مجازی، صدا و سیمای استان و دیگر رسانه‌ها خبر داد و شماره تلفن شبانه روزی ۱۹۰ را برای پیگیری مسائل بهداشتی و شماره تلفن شبانه روزی ۱۸۱۹ را برای پیگیری مسائل درمانی معرفی کرد.
وی افزود: شماره تلفن ۱۵۹۰ از ساعت هشت صبح تا ۲۰، به عنوان مرکز تلفن پاسخگوی پزشک خانواده فارس دیگر مرکز پاسخگوی مردمی است و از مردم استان و مسافران نوروزی می خواهیم تا با اعتماد به مجموعه سلامت فارس، مسایل خود را در حوزه بهداشت و درمان به این مراکز انعکاس دهند.
بهادر خاطر نشان کرد: توجه به اصول بهداشتی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در سفر‌های نوروزی، پیشگیری از بروز مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در هنگام استفاده از وسایل گرمایشی، پرهیز از مصرف قارچ‌های سمی در طبیعت و توجه به سلامت خود و اعضای خانواده در ایام تعطیلات را از جمله مهم‌ترین مواردی دانست که موجب کاهش بروز مشکلات در این ایام می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآورشد: در صورت بروز هرگونه حادثه، با حفظ خونسردی، با شماره ۱۱۵ تماس بگیرید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، نیرو‌های اورژانس به یاری شما بشتابند. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مسافران نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۱۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • گره اندر گره
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد