Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:10:21 GMT

آماده باش نیروها برای استمرار توزیع آب و دفع فاضلاب

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۵۱۷۴۲

آماده باش نیروها برای استمرار توزیع آب و دفع فاضلاب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه ادارات تابعه شرکت آبفا خوزستان ضمن تعامل و همکاری با ادارات ذیربط در شهرهای استان تمهیدات لازم را برای کاهش آثار احتمالی ناشی از سیل انجام داده اند گفت:تاسیسات آبفا استان تاکنون بالغ بر یک هزار و 380 میلیارد ریال از سیل خسارت دیده اند.

به گزارش ایسنا – منطقه خوزستان، صادق حقیقی پور اظهار کرد: نشت سیلاب از سیل بندها و ورود آب به داخل شبکه فاضلاب شهرها موجب افزایش شدید بار ایستگاه های پمپاژ و شبکه فاضلاب شد که موجب کارکرد مستمر و بدون وقفه پمپها و در نتیجه خرابی و سوختن برخی پمپها و تخریب و ریزش بعضی خطوط فرسوده قدیمی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آماده باش تمام پرسنل آبفا خوزستان برای استمرار توزیع آب و دفع فاضلاب در تمامی شهرها گفت: علی رغم مشکلات پیش آمده در اثر بارندگی های شدید و بروز سیلاب در برخی از شهرها، به یاری خداوند متعال و با انجام اقداماتی از قبیل ایمن سازی و جلوگیری از ورود سیلاب و آبهای سطحی بداخل تاسیسات آب و فاضلاب، تجهیز آبگیرها و تابلوهای برق و دیزل ژنراتورها و ... ارائه خدمات آبرسانی و دفع فاضلاب در تمامی شهرها بصورت مستمر و بدون وقفه ادامه پیدا کرده است.

حقیقی پور به دفع فاضلاب بین 2 تا 5 برابر مقدار عادی اشاره کرد و گفت: در راستای همکاری با شهرداری‌ها و به منظور کمک به دفع سریع تر آبهای سطحی ناشی از بارندگی ها و ورود محسوس و نامحسوس سیلاب به داخل شهر، عملیات پمپاژ فاضلاب شهری و آبهای سطحی، از ایستگاههای پمپاژ دفع فاضلاب در شهرهای مختلف استان بین 2 تا ۵ برابر مقدار عادی در حال انجام بوده و با اجرا و جابجایی خطوط لوله خروجی ایستگاههای پمپاژ فاضلاب، از قطع پمپاژ فاضلاب و برگشت آب رودخانه های طغیانی به داخل ایستگاهها جلوگیری شده است.

رئیس هیئت مدیره شرکت آبفا خوزستان با اشاره به توزیع آب درشهرها و روستاهای استان خوزستان خاطرشان کرد: به منظور تامین و حفاظت از کیفیت آب شرب شهرها و روستاهای در معرض سیل  حدود 50 هزار لیتر آب بسته بندی، توزیع و عملیات تحویل آب بهداشتی توسط تانکرها در شهرهای مختلف که با کاهش تولید آب مواجه بوده اند انجام شده و این امر همچنان ادامه دارد.

حقیقی پوربا اشاره به شهرهایی که وضعیت تاسیسات آب آنها در معرض مشکلات سیل قرار گرفته شده گفت: در سیل اخیر 10 شهر استان خوزستان مشکلاتی در تاسیسات آب آنها به وجود امده که میزان خسارت 430 میلیارد ریال بوده که این شهرها شامل شهرهای لالی، سالند، هفتکل، آغاجاری، ایذه، دهدز،هندیجان، رفیع، شوشتر و مسجد سلیمان بوده که شرکت آبفا خوزستان با تلاش توانست مشکل تامین آب را در شهرهای مذکور برطرف کند و ما به مردم شریف خوزستان قول خواهیم داد با تلاش شبانه روزی در تامین آب اقدامات لازم را انجام دهیم.

مدیر عامل آبفا خوزستان با اشاره خسارت وارده به تاسیسات فاضلاب در شهرهای خوزستان خاطرنشان کرد: در بخش فاضلاب نیز 950 میلیارد ریال خسارت به تاسیسات ما در هفت شهر که شامل سوسنگرد، دزفول، ماهشهر، بندر امام، رفیع، چمران و بستان وارد شده است که با اعزام نیرو به این شهرها مشکلات تا حدودی برطرف شده و اقدامات لازم همچنان در حال انجام است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری تمامی دستگاههای اجرایی و ذیربط و مشارکت مردم شریف استان،آثار بحران سیل در خوزستان به حداقل برسد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت آلودگی هوا در برخی شهرهای خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، وضعیت هوا امروز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت منتهی به ساعت ۱۰:۰۰ بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، در ایستگاه‌های شهر هندیجان ۱۵۳ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت قرمز و آلوده برای عموم و شهر اهواز از جمله استانداری ۱۳۴، حفاری ۹۸، نیوساید ۱۱۳، پادادشهر ۱۱۳ میکروگرم بر متر مکعب در وضعیت آلوده برای گروه‌های حساس قرار گرفت و بر این اساس افراد باید از فعالیت‌های خارج از منزل خودداری کنند.

بر اساس طبقه‌بندی پنج‌گانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

 

دیگر خبرها

  • آلودگی هوا در ۳ شهر خوزستان
  • روایت ژنرال اسرائیلی از سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری برای بمباران تاسیسات اتمی!
  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • بارش باران در خوزستان
  • خسارت بیش از یک میلیاردی سیل به تاسیسات آب و فاضلاب شهر تفت
  • ثبت آلودگی هوا در برخی شهرهای خوزستان
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • آبی‌های خوزستان آماده بازی بزرگ (عکس)