Web Analytics Made Easy - Statcounter

عظیم ثابت یک کارشناس بازار سرمایه، ارائه گزارش ۱۲ ماهه و آغاز مجامع شرکت‌ها در بهار آینده را بر مثبت بودن بازار موثر دانست و گفت: این اتفاق اثرگذاری بهتری در وضعیت شرکت‌ها دارد، به طوری که بر سودآوری و افزایش انگیزه سهامداران موثر است.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه به روند بازار در اواخر سال ۱۳۹۷، اشاره کرد و توضیح داد: سال گذشته به علت جهش قیمت ارز و فلزات اساسی و نفت به عنوان محرک‌های اصلی رشد بازار با رشد طوفانی بازار به خصوص در شش ماه نخست همراه بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وضعیت بر تولید و فروش شرکت‌ها تاثیر زیادی گذاشت و در بسیاری مواقع نسبت به پیش‌بینی‌ها فراتر رفت. به نظر می‌رسد، می‌توانیم این وضعیت را در سال آینده هم متصور باشیم.

ثابت ادامه داد: البته درباره تداوم این روند، نگرانی‌هایی هم وجود دارد، به این معنی که باید دید، تداوم سودآوری شرکت‌ها با توجه به تشدید تحریم‌ها و احتمال تهدید آن‌ها وجود دارد یا خیر.

وی افزود: بازار سرمایه هنوز به اندازه کافی رشد نکرده است که دلیل آن هم می‌تواند آشنایی اندک سرمایه‌گذاران با این بازار باشد. در این شرایط سرمایه‌گذاران حاضر به پذیرفتن ریسک‌های بازار نیستند. بازار ما هنوز جا دارد که بیش‌تر مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار بگیرد.

این کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد: نوسانات قیمت دلار بر روند سودآوری شرکت‌ها تاثیر زیادی دارد. بر این اساس، باید دید شرکت‌ها در سال ۱۳۹۸ چه پیش‌بینی برای دلار خواهند داشت، هرچند که به نظر می‌رسد این تغییر خاصی در این خصوص نداشته باشیم.

حضور در بازار سرمایه به شفافیت مالی کمک کند

ثابت در ادامه نمایشگاه سال آینده بورس، بانک و بیمه (فاینکس ۲۰۱۹) را به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای اقتصادی پیش رو دانست و گفت: این نمایشگاه رویداد خوبی است که باید حتما دنبال شود، بهتر است برای غنی‌سازی و نوآوری این رویداد تلاش بیشتری شود. هم‌چنین باید پیشرو بودن بازار سرمایه به لحاظ شفافیت و قیمت‌گذاری عادلانه نشان داده شود.

او تاکید کرد: بخش مهم دیگری که باید در نظر داشت، موضوع آشناسازی سرمایه‌گذاران و آحاد مردم با بازار سرمایه است. مردم باید بدانند که محل اصلی سرمایه‌گذاری بازار سرمایه است و این بازار است که به تولید و حمایت از آن کمک می‌کند. این موضوع امکان ندارد، مگر اینکه تمام ارکان بازار سرمایه در آن نقش داشته باشند، در این میان به خصوص توجه بیشتر دولت به بازار اهمیت زیادی دارد.

ثابت در ادامه به مزایای بازار سرمایه اشاره و تصریح کرد: این بازار، کارکردهای بسیار متنوعی دارد، به طوری‌که برای هر سلیقه‌ای امکان استفاده از ابزارهای متعدد وجود دارد. این ابزارها در حال پیشرفت هستند و با تنوع زیادی که دارند، می‌توانند پاسخگوی سلیقه‌ها و نیازهای مختلف باشند. از این رو ابزارهای مختلف باید به مردم شناسانده شوند، زیرا هنوز عده زیادی از وجود چنین امکان‌هایی بی‌خبرند.

ذهن مردم را باید به سمت سرمایه گذاری مولد سوق داد

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: بنابراین چنین شناختی می‌تواند در رویدادهایی مانند نمایشگاه اتفاق بیفتد تا توجه مردم را جلب کرده و آنها را با قابلیت‌های سوددهی در این بازار آشنا کند، البته باید همچنان به افزایش عمق بازار و شفافیت پرداخته شود. در این راستا باید تلاش شود تا شرکت‌های بیشتری در بورس پذیرفته شود. همچنین نیاز به فرهنگ‌سازی در این بازار کماکان وجود دارد.

او در پایان عنوان کرد: بازار سرمایه به دلیل ماهیت تخصصی و چالشی بودن هنوز به میزان کافی مورد استقبال قرار نگرفته است. در این راستا با چنین رویدادهایی می‌توانیم ذهن مردم را به سمت سرمایه‌گذاری حرفه‌ای و مولد پیش ببریم.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۲۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان

بی‌وای‌دی چین اثرات جنگ قیمت را با درآمدهای ضعیف‌تر سه ماهه اول نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، تولیدکننده خودروهای برقی چینی روز دوشنبه (۲۹ آوریل) ضعیف‌ترین رشد سود سه ماهه خود از سال ۲۰۲۲ را به ثبت رساند در حالی که رشد درآمد این شرکت به پایین‌ترین سطح نزدیک به چهار سال گذشته کاهش یافت که تحت تأثیر کاهش تقاضای خودروهای برقی و جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودرو جهان قرار گرفت.

بی‌وای‌دی در گزارشی اعلام کرد که سود خالص سه ماهه اول با ۱۰.۶ درصد افزایش به ۴.۵۷ میلیارد یوان (۶۳۱.۰۸ میلیون دلار) رسید در حالی که درآمد با رشد چهار درصدی به ۱۲۴.۹۴ میلیارد یوان رسید.

نتایج سه ماهه حاکی از آن است که بی‌وای‌دی همچنان جلوتر از تسلاست که اولین کاهش درآمد سه ماهه خود از سال ۲۰۲۰ و در زمان همه گیری کووید را گزارش کرد. بزرگترین رقیب چینی تسلا در سه ماهه اول پس از کسب آن در سال گذشته، عنوان فروشنده برتر خودروهای برقی جهان را به این غول آمریکایی پس داد.

بی‌وای‌دی با داشتن مجموعه‌ای از برندها در مقاطع قیمتی متفاوت، تلاش‌ها را برای ارتقاء بازار و در عین حال دو برابر کردن تخفیف‌ها برای رقابت برای مصرف‌کنندگان محتاط در بحبوحه بهبود اقتصادی افزایش داده است.

خودروی جدید بی‌وای‌دی در نمایشگاه پکن

بی‌وای‌دی از U۷، سومین مدل فوق لوکس خود با نام تجاری یانگ وانگ در نمایشگاه خودرو پکن رونمایی کرد. بی‌وای‌دی با هدف جهش ۲۰ درصدی فروش سالانه در سال ۲۰۲۴ نسبت به رکوردشکنی فروش در سال گذشته، تحت فشار شرکت‌های الکتریکی محلی است که روی آینده تمام الکتریکی متمرکز شده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، وانگ چوان فو، مدیرعامل بی‌وای‌دی و لی جون، مدیرعامل شیائومی، از غرفه‌های یکدیگر در نمایشگاه خودرو پکن بازدید کردند. لی با عرضه اولین خودروی SU۷ این سازنده گوشی‌های هوشمند، قول داد تا همکاری با بی‌وای‌دی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • عبور از دژاووی بورسی
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی