Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 - عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: بخش خصوصی ۲۰ درصد و بخش دولتی ۸۰ درصد سهم در ارزی که وارد می‌شود دارند و مردم این آسیب را از بی تدبیری دولت می‌خوردند.

مجتبی شاکری عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در خصوص بیانیه گام دوم رهبری و چگونگی رسیدن به جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی گفت: مبانی نظری ما در سال‌های دور شکل گرفته است، اما اداره حکومت برای ما تجربه جدیدی بود، ایجاد حکومت مباحث و پرسش‌هایی را از جمله نظام بانکی، اداری، امنیتی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وارد فقه کرد که از قبل وجود نداشته و باید به آن‌ها بپردازد.

وی ادامه داد: هنگامی که این مباحث وارد حکومت شد، فقه باید به باب‌های جدیدی می‌پرداخت و جواب دینی به پرسش‌های نو می داد، برای مثال ما شاهد بودیم حضرت امام خمینی (ره) در مورد مسائل قضائی گفتند که قاضی باید مجتهد باشد، اما هنگامی که مجتهد به تعداد کافی نداریم باید با فتوای دیگری کار را انجام داد، لذا پاسخ گفتن به پرسش‌های جدید به وجود آمده است.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در مورد عملکرد اقتصادی دولت در سال ۹۷ اظهار کرد: به نظر من نگاه دولت به جای دیگریست و هنوز نگاه خود را به واقعیتی که پیش رویش قرار گرفته معطوف نکرده است و هنوز چشم به برجام و غرب دارد، امید دارد تحریم‌ها برداشته شود، همچنان از سابقه و بد عهدی‌های آمریکا در این چهار دهه گذشته دل‌نکنده، فهرست بد عهدی‌های آن‌ها کاملا روشن است.

وی با اشاره به برجام گفت: تصویر ذهنی دولت و کسانی که سیاست خارجه را دنبال می‌کنند، تصویر اعتماد گونه بوده و در ذهنشان این موضوع وجود دارد که نوعی معامله برد برد را تجربه کرده اند، در صورتی که همه چیز را باخته اند، هم تحریم‌های قبل از برجام بازگشت و هم کاملا شفاف اعلام می‎‌کنند که مردم ایران تروریست هستن،د لذا دولت با این دید کاری نمی‌تواند بکند.

شاکری تصریح کرد: ما باید به وسیله استعدادها و ظرفیت‌هایی که داریم کار کنیم، نگاه واقعی این است. به نظر می‌رسد تصویر ذهنشان دچار اشتباه است، برنامه ریزی و اصلی‌ترین وظیفه دولت که نظارت بر دستگاه‌های مختلف است، امروز وجود ندارد.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در خصوص تحقق حمایت از تولید داخلی گفت: انرژی که در اول سال در مردم ایجاد شد مورد قبول بود، اما تصمیمی که دولت در خصوص کاهش ارزش پول ملی گرفت، تولید و مصرف را بین یک سوم تا یک چهارم کاهش داد و همچنین موجب کاهش قدرت خرید مردم شد، عمده بلایی که سر بازار ارز آمد دولتی است، بخش خصوصی ۲۰ درصد و بخش دولتی ۸۰ درصد سهم در ارزی که وارد می‌شود دارند و مردم این آسیب را از بی تدبیری دولت خورده و می‌خورند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • فیلم اظهارات عجیب سخنگوی شورای شهر تهران | مشکلات تقصیر گرگ‌های رسانه‌ای افتاد!