Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود انصاریان مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان در گفت و گو با خبرنگار برنا در اهواز با اعلام این خبر اظهار کرد: افرادی که خانه های آنها دچار آسیب شده است، با مراجعه به بنیاد و تشکیل پرونده می توانند نسبت به دریافت وام تعمیراتی از بانک ها اقدام کنند.

او گفت: در بارش های اخیر استان خوزستان، 180 واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب دیدند که از این میان 100 واحد مسکونی شهری و 80 واحد روستایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان با اشاره به اقدامات انجام گرفته در خصوص جبران خسارات وارد شده در اثر بارش های اخیر استان و وقوع سیلاب، افزود: از چهارم فروردین ماه همه نیروهای مجموعه را فرا خواندیم تا با همکاری یکدیگر بتوانیم در راستای مقابله با سیلاب و جبران خسارات اقدام کنیم.

انصاریان اضافه کرد: در این زمینه با همکاری ستاد مدیریت بحران استان، همه ماشین آلات عملیاتی بنیاد مسکن را در سطح شهرستان های استان مستقر کردیم تا بتوانیم در مقابل احتمال وقوع سیلاب اقدامات پیشگیرانه را اجرایی کنیم.

او با اشاره به اعتبار مورد نیاز  برای ساخت و مرمت خانه های آسیب دیده از سیل، توضیح داد: اعتبار مورد نیاز تعمیر خانه های آسیب دیده حدود دو میلیارد و 200 میلیون تومان است و بودجه آن نیز از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تامین شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان ادامه داد: سقف تسهیلات تعمیراتی برای واحدهای آسیب دیده 12 میلیون تومان و با کارمزد پنج درصد است.

انصاریان بیان کرد: با توجه به بالا آمدن آب در بسیاری از مناطق استان، روستاهایی که در معرض خطر بودند توسط بنیاد مسکن رصد شده و به فرمانداری ها اطلاع داده شد تا نسبت به تخلیه این مناطق اقدام شود.

مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان با بیان اینکه در آخرین جلسه ستاد بحران استان تصمیم بر این شد تا هر دستگاه اجرایی در یک منطقه از استان مستقر و نسبت به اقدامات لازم برای جبران خسارت و پیشگیری از وقوع سیلاب اقدام کند، تصریح کرد: این نهاد قرار است در منطقه شعیبیه شوشتر و بخش شاوور شهرستان شوش مستقر و نسبت به خدمت رسانی در آن مناطق اقدام کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خوزستان بنیاد مسکن برنا خوزستان سیلاب خوزستان مرمت خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۳۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان، از احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان خبر داد.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی و وقوع بارش‌های رگباری طی روز پنجشنبه در تمام مناطق استان و اعلام آماده باش مدیریت بحران استان اصفهان به دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های همرفتی و محلی از روز چهارشنبه تا جمعه هفته جاری، بر لغو مرخصی ها و حضور عوامل امدادی در محل ماموریت های مربوطه تاکید شد.

وی افزود: با توجه به بارش‌های هفته گذشته در مناطق شمال و شرق استان که منجر به وقوع سیلاب‌های محلی و جمع شدن رسوبات در مسیر رودخانه ها و دهانه پل‌ها شد و با توجه به مستعد بودن شرایط سیلاب‌های محلی در مناطق مذکور به علت رطوبت خاک، مدیریت بحران استان اصفهان با ابلاغ به اداره راهداری شهرداری‌ها، آب منطقه‌ای، بخشداری‌ها و دهیاران و سایر دستگاه‌های مرتبط، خواستار بازگشایی مسیل‌ها و رودخانه های فصلی، تخلیه رسوب از دهانه پل‌ها، تقویت و باسازی سیل بندها، آزادسازی هر گونه تصرف در مسیل‌ها، جمع آوری و هدایت آب های سطحی در معابر و زیرگذرها شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: با تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، طوفان و آب‌گرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده ها و آمادگی اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس راه، جمعیت هلال احمر، شرکت‌های آزادراهی، شرکت‌های امداد خودرو، اورژانس، شرکت‌های گاز، آب، برق، آب منطقه‌ای و فاضلاب و دهیاران و ستاد مدیریت بحران فرمانداری‌ها نیز باید مد نظر قرار گیرد.

شیشه فروش با اشاره به تقویت تیم های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده ها با تامین اقلام ضروری و پیش بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری ادامه داد: پرهیز از انجام سفرهای غیرضروری در محورهای مذکور، پرهیز از صعود به ارتفاعات رعایت الزامات ایمنی و توجه به توصیه های پلیس در جاده ها، حفاظت محصولات و سازه های کشاورزی گلخانه ها واحدهای دام و طیور و شبکه های آب و گاز در برابر سیل، تندباد و گرد و خاک و بارش رگبار باران از جمله موارد ایمنی است که باید رعایت شود.

وی خاطرنشان کرد: پرهیز از استقرار، توقف و تردد در مسیل‌ها و رودخانه های فصلی، پیشگیری و کنترل آب‌گرفتگی در معابر شهری، دهانه پل‌ها و زیرگذرها، تخلیه رسوبات و نخاله از دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیر رودخانه ها، تخلیه اضطراری سکونتگاه‌های روستاهای در معرض خطر سیل نیز باید مد نظر قرار گیرد.

کد خبر 749275

دیگر خبرها

  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان