Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکور پورحسین یکی از مهمترین آفت‌های اقتصاد ایران را دولتی بودن دانست و به خبرنگار ایلنا گفت: به دلیل دولتی یا خصولتی بودن اقتصاد، کشور ما در رتبه فساد جایگاه خوبی ندارد به همین دلیل رهبر معظم انقلاب با ابلاغ سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی، برای اقتصاد کشورمان ریل‌گذاری کردند که دولت از بنگاه‌داری دست بکشد و میدان را به بخش خصوصی و تعاونی واگذار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تمامی شرکت‌های دولتی باید واگذار شود، گفت: متاسفانه هنگامی که خصوصی‌سازی در دستور کار قرار گرفت، شاهد فساد بیشتر شدیم به نوعی که بنگاه‌های اقتصادی را به قیمت مفت به بخش خصوصی می‌دهند و چون اهلیت خریدار را در نظر نمی‌گیرند، بنگاه اقتصادی به جای شکوفایی زمین خورده و در اولین گام کارگران را اخراج می‌کنند تا نوبت به اموال و دارایی‌های بنگاه برسد و در مرحله آخر نیز زمینش را بفروشند.

نماینده پارس آباد با یادآوری اینکه مقام معظم رهبری هنگام تنفیذ حکم ریاست جمهوری، بر اجرای اصل 44 قانون اساسی تاکید کردند، گفت: رییس جمهور نیز در همان مراسم و بارها پس از آن قول داد که دولت از بنگاه‌داری فاصله بگیرد و بنگاه‌های دولتی واگذار شود.

وی با ابراز تاسف از اینکه خصوصی‌سازی به درستی اجرا نمی‌شود، گفت: در گزارش تفریغ بودجه نیز که از سوی رییس دیوان محاسبات ارایه شد، به صورت شفاف واگذاری بنگاه‌های دولتی مورد انتقاد قرار گرفت و تاکید شد که در واگذاری‌ها، دولت زیان‌دیده است و این موضوع در حال رسیدگی است.

پورحسین با اعلام اینکه معنای خصوصی‌سازی در ذهن مردم با رانت و فساد گره خورده است، گفت: وقتی سخن از خصوصی‌سازی می‌کنیم، باور شنونده این است که بنگاه 100 میلیارد تومانی را به 10 میلیارد تومان آن هم به عده‌ای معلوم‌الحال واگذار کرده‌اند.

وی با ابراز تاسف از اینکه خصوصی‌سازی در کشور ما به معنای اخراج کارگران و چوب حراج به اموال بنگاه اقتصادی است، گفت: در کشورهای جهان که خصوصی‌سازی صورت می‌گیرد توافق‌هایی انجام می‌شود مثلا دولت برای آنکه بنگاه اقتصادی سرپا بماند، معافیت‌های مالیاتی و بیمه‌ای به خریدار می‌دهد یا تسهیلاتی برای روانی عملکرد بنگاه اقتصادی تعریف می‌کند و از همه مهمتر اینکه توافق می‌شود که کارگران نباید برای مدت‌ها اخراج شوند.

عضو کمیسیون اجتماعی با اشاره به اینکه مفهوم خصوصی‌سازی؛ ورشکست کردن بنگاه اقتصادی و اخراج کارگران نیست، گفت: در کدام کشور به محض خصوصی‌سازی، کارگران اخراج شده یا به خیابان‌ها می‌آیند و درگیری بین کارگران و کارفرما اتفاق می‌افتد؟!

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شکور پورحسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور جبران شد

به گزارش تابناک، ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، گفت: از ابتدای بهار ۱۴۰۳ تا نیمه اردیبهشت بارش‌های خوبی را شاهد بودیم که انتظار داریم بخش زیادی از کم بارشی‌های گذشته جبران شود؛ البته جبران کامل کم‌بارشی که شاهد آن بودیم یک مقداری سخت است اما بخشی از کم بارشی‌هایی که در کشور وجود داشت رفع شده است.

وی با تاکید بر اینکه پراکندگی بارش‌ها در کشور یکسان نیست، اظهار کرد: بارش‌ها در کشور یکسان نیست. به طور مثال در سامانه بارشی قبلی بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان بیشتر از هر منطقه دیگری در کشور بود که حتی به سیل منجر شد؛ در حالی که برخی استان‌های کشور مانند تهران و نواحی نوار شمالی کمتر از نواحی جنوبی بارش باران داشتند.

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست