Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@15:31:41 GMT

راه ارتباطی سه روستای اهواز قطع شد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۱۰۰۵

راه ارتباطی سه روستای اهواز قطع شد

اهواز - ایرنا - بخشدار مرکزی اهواز گفت: افزایش دبی رودخانه دز ، سبب قطع راه ارتباطی سه روستای سید هاشم، سید ظاهر و یدیم از توابع بخش مرکزی این شهرستان در روز شنبه شد.

علی بلمچی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 13 روستای بخش مرکزی اهواز در حاشیه رودخانه دز ،در خطر وقوع سیلاب قرار دارند اما از این تعداد سه روستا در شرایط بحرانی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به جمعیت 400 نفری ساکنان این سه روستا افزود: از طریق هلال احمر بسته های غذایی 72 ساعته برای اهالی این روستاها تامین شده است.
وی ادامه داد: تاکنون برای انتقال اهالی به مکان امن اقدامی صورت نگرفته اما سه محل اسکان در الهایی، بامدژ و حریه برای آنها در نظر گرفته شده است.
بلمچی با اشاره به آمادگی ارتش برای انتقال ساکنان سه روستای در معرض خطر گفت: شرایط در این سه روستا پایدار نیست و زمین های کشاورزی و منازل در معرض آب گرفتگی هستند.
وی با بیان اینکه حفظ جان مردم اولویت نخست است ادامه داد: دیگر اولویت ما حفظ زمین های کشاورزی روستاییان است. تاکنون 30 درصد زمین های کشاورزی منطقه به دلیل افزایش دبی سدها به زیر آب رفته اند.
بخشدار مرکزی شهرستان اهواز گفت: شرایط در روستاهای مجاور رودخانه کرخه به مراتب بهتر از رودخانه دز است زیرا فاصله روستاها از حریم رودخانه بیشتر است اما فاصله روستاهای حاشیه دز از رودخانه کم است.
بلمچی از مسئولان خواست تا در شرایط حساس کنونی بروکراسی اداری را در جهت تسریع خدمات رسانی به مردم کاهش دهند.
وی با اشاره به اینکه حضور مسئولان در کنار مردم این روستاها باعث دلگرمی آنها است گفت: ساکنان روستاهای گرفتار سیل به لحاظ مالی توانمند نیستند و عمده درآمد آنها از طریق کشاورزی است؛ امیدواریم مسئولان مطابق قول رییس جمهوری خسارت های وارده را جبران کنند.
بلمچی ادامه داد: ساکنان روستاهای بخش مرکزی اهواز خاطره ناخوشایندی از سیل سال 95 دارند و تمام دارایی آنها از بین رفت که هیچ کدام از این خسارت ها جبران نشد.
به گزارش ایرنا به گفته معاون آب و آبفای وزارت نیرو سیلاب ها 85 درصد از ظرفیت سدها و بیش از 80 درصد تالاب هورالعظیم را پرآب کرده است؛ در سد کرخه ورودی سیلاب تا میزان هفت هزار مترمکعب برثانیه افزایش یافته است. همچنین مسئولان سازمان آب و برق خوزستان تاکید کردند که حجم ذخیره سد کرخه از پنج میلیارد مترمکعب گذر کرده و نگرانی از شرایط حوضه رودخانه کرخه همچنان وجود دارد.
هواشناسی خوزستان میزان بارندگی در این استان از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهر 97) تا (26 اسفند97) را 422 میلیمتر اعلام کرده که این میزان بارش در مقایسه با دوره مشابه پیش از آن 321 درصد و در مقایسه با آمار بلند مدت استان حدود 60 درصد افزایش را نشان می دهد. بارش ها و افزایش خروجی سدها، سیلابی شدن رودخانه های دز و کرخه را در زمستان به دنبال داشته و بهمن گذشته با شکسته شدن سیل بندها، تعدادی از روستاهای پایین دست کرخه در دشت آزادگان و هویزه دچار سیلاب شدند.
9887/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل بخش مركزي اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۱۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان

به گزارش ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

به گزارش ایرنا، روز ۲۷ فروردین سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران برای استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان هشدار قرمز بارندگی و احتمال وقوع سیلاب صادر کرد. در پی این اعلان قرمز، استانداری سیستان و بلوچستان به همه دستگاه‌های این استان اعلام آماده‌باش کرد؛ استاندار سیستان و بلوچستان همچنین به همه دستگاه‌های امدادرسان و عضو ستاد مدیریت بحران استان دستور داد تا همه امکانات خود را بسیج کنند.

دیگر خبرها

  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد