Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی شادلو، نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در گفت‎وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به دلایل گرانی مجدد قیمت پیاز در بازار اظهار کرد: سیلاب‌های اخیر و بارش فراگیر برای چند روز متوالی در سراسر کشور مشکلاتی را در حمل و نقل و عرضه انواع محصولات میوه و تره بار از جمله پیاز ایجاد کرد که این امر بر نوسان مجدد قیمت پیاز دامن زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به بارش‌های اخیر و وقوع سیل در بسیاری از مناطق بحث برداشت به طور کامل تعطیل شد و همین موضوع در تامین و توزیع محصول مشکلاتی را ایجاد کرد.

شادلو ادامه داد: اگرچه هم اکنون در عرضه پیاز‌های انباری مشکلی وجود ندارد، اما در این مقطع برداشت و عرضه پیاز از نوار جنوبی استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، کرمان و حتی بخشی از فارس دچار مشکل است که با مساعد شدن هوا و رفع این مشکلات در چند روز آینده شاهد فراوانی در عرضه خواهیم بود.

این مقام مسئول درباره تاثیر سیلاب‌های پیش رو در بازار محصولات کشاورزی بیان کرد: با توجه به آنکه عوامل طبیعی همیشه همراه بخش کشاورزی است، از این رو نسبت به این شرایط باید آمادگی و زیرساخت‌های لازم را داشته باشیم تا با حداقل محدودیت‌ها، بازار دچار چالش نشود.

وی با اشاره به اینکه در ارتباط با تولید و ذخیره سازی محصولات مشکل خاصی وجود ندارد، بیان کرد: اگرچه همیشه قبل از وقوع اتفاقات پیش بینی‌های لازم را از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی کردیم، اما همیشه انتظار از رسانه‌ها بر آن بوده تا در موقع فراوانی عرضه، مشکلات بازار و کاهش قیمت به داد تولیدکننده برسند و به نوعی حامی تولید باشند.

به گفته شادلو، در ایام پایانی سال گذشته تا خرداد قیمت پیاز به سبب فراوانی تولید در بازار بسیار پایین بود و دولت برای حمایت از کشاورزان اقدام به خرید تضمینی پیاز کرد که طبق روال قیمت پایین خرید تضمینی جوابگوی هزینه‌های تولید نیست.

نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران نوسان نرخ ارز و صادرات انبوه را یکی دیگر از عوامل گرانی پیاز در بازار برشمرد و گفت: طی ماه‌های اخیر صادرات وسیع و گسترده بر تحریک بازار دامن زد و هم اکنون بارندگی‌های اخیر، توقف در برداشت و محدودیت‌های حمل و نقل مزید بر علت شد تا قیمت پیاز با نوساناتی در بازار روبه‌رو شود.

شادلو از محدودیت صادرات پیاز در راستای تعادل قیمت و تنظیم بازار خبر داد و گفت: با محدودیت صادرات و رفع مشکلات حمل و نقل ظرف چند روز آینده انتظار می‌رود که بازار پیاز تا حدودی به تعادل برسد.

این مقام مسئول در پایان در توصیه‌ای به خانوار تصریح کرد: در مواقعی که بازار محصولات کشاورزی با محدودیت‌هایی روبه‌روست، از این رو به افراد توصیه می‌شود که از خرید مازاد بر نیاز روزانه خود اجتناب کنند، چرا که خرید بیش از حد تعادل بازار را به هم می‌زند.

انتهای پیام/

مشکلی در خصوص تولید و ذخیره سازی پیاز وجود ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی اخبار اقتصادی نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۲۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!