Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز، هفته‌ها پیش از جنایت حمله تروریستی به مسجدی در کرایست‌چرچ در نیوزیلند که به قتل ۵۰ نمازگزار مسلمان منجر شد، فردی تهدید کرده بود که در محوطه بیرون یک مسجد در این کشور دست به سوزاندن قرآن کریم می‌زند.

رهبران اقلیت مسلمان نیوزیلند می‌گویند این آخرین مورد از فهرست بلندبالای رفتار‌های تهدیدآمیز علیه اقلیت‌های مذهبی در نیوزیلند پیش از واقعه کرایست‌چرچ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس می‌گوید پس از حادثه کرایست‌چرچ، به یک مرد ۳۸ ساله که ارتباطی به حادثه کرایست‌چرچ نداشته در این خصوص هشدار داده، اما نمی‌تواند بگوید که این اقدام، بخشی از یک الگوی برنامه‌ریزی شده بوده است.

این از آن روست که بعکس بسیاری از کشور‌های غربی نظیر انگلستان و آمریکا، دولت نیوزیلند هیچ‌گونه آرشیو مدونی از جنایات ناشی از نفرت نگهداری نمی‌کند.

ژانت آندرسون بیدیوس، مشاور ارشد کمیسیون حقوق بشر نیوزیلند گفت: «سال‌ها نظر ما این بوده که این امر باید اولویت داده شده و فورا اجرایی شود. لازم است که ما اطلاعات خوبی داشته باشیم.»

پس از بدترین کشتار ناشی از تیراندازی کور در نیوزیلند سوالاتی در خصوص نشانه‌هایی که آژانس‌های امنیتی نتوانسته‌اند آن‌ها را ردیابی کنند و همچنین منابعی که باید به حفاظت از جوامع آسیب‌پذیر اختصاص یابد مطرح شده است. نخست‌وزیر «جاسیندا آردرن» به یک کمیسیون سلطنتی دستور داده تا در این خصوص تحقیقات گسترده‌ای را انجام دهد.

«انور غنی»، عضو فدراسیون اتحادیه‌های اسلامی نیوزیلند بر این باور است که شواهد در سال‌های اخیر حکایت از آن داشته که رفتار‌های ضد مسلمانان رو به افزایش بوده است.

از سوی دیگر، «جوریس دی برس»، کمیسیونر روابط نژادی نیوزیلند بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳، ابراز داشته که پس از آنکه بعد از واقعه یازده سپتامبر، در این سمت قرار گرفته، هشدار داده که در تهدیدات علیه مسلمانان افزایش مشاهده می‌شود.

او می‌گوید بار‌ها به دولت و پلیس گفته است که یک سیستم مرکزی برای ثبت جزئیات جرایمی که ناشی از نفرت و نژادپرستی هستند، ایجاد کنند. وی تاکید می‌کند که این مساله برای دولت نیوزیلند اولویت نداشته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمله تروریستی آسیا تروریسم اسلام ستیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۳۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد

عصر ایران - دادگاه کیفری لاهه، جمعه 14 اردیبهشت، به افرادی که علیه این مرجع قضایی بین‌المللی و کارکنان آن تهدید به انتقام‌جویی می‌کنند، هشدار داده و تاکید کرد که چنین اقداماتی ممکن است «حمله به اجرای عدالت» تلقی شود.

به گزارش عصر ایران به نقل از العربیه، دفتر کریم خان، دادستان کل مستقر در لاهه در بیانیه‌ای که در وب‌سایت «ایکس» منتشر شد، گفت تلاش می‌کند در هر بار که گفت‌وگوها با اختیاراتش سازگار شود، با همه ذی‌نفعان تعاملی سازنده برقرار کند.

خان در ادامه افزود: «اما این استقلال و بی‌طرفی زمانی تضعیف می‌شود که افراد تهدید می‌کنند در صورت اتخاذ «تصمیماتی» در خصوص تحقیقاتی که در حیطه اختیارات وی است، اقدامات تلافی‌جویانه علیه دادگاه یا کارکنان آن انجام دهند.»

دادستان کل دادگستری بین‌المللی نیز هشدار داد که «چنین تهدیدهایی، حتی در صورت عملی نشدن، می‌تواند یک حمله به اجرای عدالت تلقی شود که رسیدگی به آن به او در دادگاه کیفری بین‌المللی سپرده می‌شود.

وی در ادامه گفت که دادگاه کیفری بین‌المللی خواستار پایان دادن «فوری» به «اقداماتی است که برای مقامات این دادگاه مانع، ارعاب یا تأثیر غیرقانونی ایجاد می‌کند.

دفتر دادستان لاهه در گزارش به خبرگزاری «فرانسه» مشخص نکرد که چه کسی این تهدیدات را مطرح کرده است و یا این که این تهدیدات با اسرائیل و جنگ غزه مرتبط است یا خیر.

دادگاه کیفری بین‌المللی در سال 2021 تحقیقاتی را درباره عملکرد اسرائیل و همچنین جنبش حماس و دیگر گروه‌های مسلح فلسطینی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی احتمالی در سرزمین‌های فلسطینی فلسطین آغاز کرد.

این دادگاه بین‌المللی پس از آن دامنه تحقیقات را گسترش داد تا شامل تشدید خصومت‌ها و خشونت‌ورزی‌هایی شود که از ابتدای تهاجم اسرائیل به غزه در پاسخ به حمله 7 اکتبر حماس آغاز و به موازات آن در کرانه باختری نیز تشدید شده است.

مقامات اسرائیلی به «نیویورک تایمز» گفتند که احتمال می‌رود دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت اعضای دولت اسرائیل و احتمالاً بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل را در ارتباط با مدیریت عملیات نظامی ویران‌کننده‌ای که اسرائیل در نوار غزه در پاسخ به حمله حماس آغاز کرد، صادر کند.

آیزاک هرتزوگ، رئیس‌جمهوری اسرائیل، روز چهارشنبه، احتمال طرح اتهام از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی علیه مقامات اسرائیلی در رابطه با جنگ غزه را «خطری برای دموکراسی‌ها» دانست(!) و از متحدانش خواست تا با آن «مخالفت» کنند.

نتانیاهو به نوبه خود گفت که هدف از صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیل در صورت صدور، «تهدید فرماندهان و سربازان اسرائیل و به ویژه فلج کردن توانایی اسرائیل برای دفاع از خود» خواهد بود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حکم بازداشت نتانیاهو در آستانه صدور

دیگر خبرها

  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو
  • توضیحات روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز در خصوص آتش سوزی ترانس برق
  • جوابیه روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز در خصوص آتش سوزی ترانس برق
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است
  • دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد
  • حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به یگان تکاوری نصرت آباد
  • حمله ناکام گروهک تروریستی جیش الظلم به یگان تکاوری نصرت آباد
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • موافقت مجدد مقامات سوئد با هتک حرمت قران مجید