Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ضمن گلایه از بهره‌‎های بانکی گفت: رونق تولید باید همراه با عدالت باشد تا سبب خوشحالی مردم شود. ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی صبح امروز در دیدار نوروزی با فرماندار بیرجند اظهار داشت: گذر عمر هیچگاه متوقف نمی‌شود بنابراین اگر انسان بتواند در انجام وظیفه خوب عمل کند از عمرش بهره خواهد برد در غیر این صورت اگر کوتاهی کند بعدها حسرت فرصت‌های از دست رفته را خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به خاطر اهمیتی که در مسئله جنگ اقتصادی وجود دارد سال‌هاست که مقام معظم رهبری بر روی همین موضوع تأکید کرده‌اند افزود: اقداماتی شده اما اقدامات شایسته و قاطعی که بتواند دشمن را مایوس کند کمتر صورت پذیرفته است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مسئله اول ما فرهنگ است چون همه امور ناشی از فرهنگ است گفت: در حال حاضر در جنگ اقتصادی قرار داریم و باید همگان جهادگونه عمل کنند و  اگر مدیدیت‌ها درست شود با غنا، معادن، دریا و خشکی، جایگاه و شرایط خاص بین المللی و همچنین مردم خوب و مستعدی که داریم می‌توانیم در سخت‌ترین شرایط تحریم خودمان را اداره کنیم بنابراین آنچه مهم است مدیریت شایسته است‌.

درصد بالای بهره‌های بانکی بخش تعاون بروجرد را به زانو درآوردسایه سنگین بهره‌های بانکی بر صنعت خودروسازی/پرداخت هاى دو هزار میلیارد تومانى به بانک‌ها خودرو را گران کرد؟صنعت کشور نیاز به عفو عمومی در خصوص بهره‌های بانکی دارد

وی با اشاره به شعار سال ادامه داد: رونق تولید نیازمند مقدماتی است که ضرورت دارد پس نباید در مقدمات قبل از تولید لنگ بزنیم بلکه باید برای رونق تولید، شرایط تولید را هموار کنیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه باید نظارت‌ها در تولید، توزیع و باقی جهات قوی باشد گفت: طبق خبرهایی که می‌رسد برخی افراد از بانک‌ها شاکی هستند به این صورت که ابتدا بانک به افرادی که قصد کار تولیدی دارند روی خوش نشان داده اما هنگامی که ادارات با فرد تولیدکننده همکاری نمی‌کند و کارها قفل می‌شود قبل از رسیدن به سود و رونق، بهره‌های بانکی وی را در بحران فرو می‌برند که  بر روی این موضوعات نظارت کافی صورت گیرد.

 عبادی بیان کرد: با افرادی که قصد تولید و رونق دادن به تولید ملی را دارند باید به گونه‌ای برخورد شود که پشیمان نشوند و در کنار این موارد نیز افرادی هستند که وام برای تولید گرفته اما آن را در کار دیگری به مصرف رسانده‌اند که باید جلوی این موارد گرفته شود.

وی عنوان کرد: طبق گزارشات رسیده بسیاری از کارخانه‌ها تعطیل شده‌اند و علت تعطیلی باید بررسی شود  و اگر امکان دارد کمک شود تا مجدداً راه‌اندازی شود و باید در تولیدات کشاورزی، صنعتی و دامداری، فردی که زحمت می‌کشد بهره‌اش را ببرد.

امام جمعه بیرجند افزود: گاهاً مشاهده می‌کنیم افرادی با زحمت فراوان محصولاتی را به ثمر می‌رسانند اما به دلیل عدم پشتیبانی در بازاریابی و صادرات به ناچار محصولاتشان را با قیمت پایین به فروش می‌رسانند و سودش را دلال‌ها و سوء استفاده کننده‌ها می‌برند.

عبادی تأکید کرد: رونق تولید لوازمی دارد که باید در کنار عدالت، رعایت شود چون فرد تولید کننده زمانی دلگرم خواهد بود که بداند بهره آنچه تولید می‌کند را خودش خواهد برد پس باید طرح و برنامه‌ای تنظیم شود تا به تولید کننده تضمین کافی را بدهد.

وی تصریح کرد: باید در بازارهایی که تشکیل می‌شود بخشی از مکان‌ها را در اختیار تولیدکنندگان قرار داد تا بدون واسطه محصولاتشان را به فروش برسانند چون اگر کشاورز به صورت مستقیم وارد بازار شود دست دلال‌ها قطع خواهد شد.

 امام جمعه بیرجند گفت: بسیاری از کارها را می‌توان انجام داد اما نیاز به ابتکار و نوآوری دارد تا این بی‌عدالتی در عرضه، تولید و توزیع کاهش پیدا کند و از بین برود.

عبادی با بیان اینکه باید مسئولین با یکدیگر تشکیل جلسه دهند و از تجربیات سال‌های گذشته بهره ببرند افزود: متأسفانه یک عده با تبلیغات روانی بازار را به هم می‌ریزند و سود می‌برند و این نتیجه عدم وجود نظارت است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی مطرح کرد: نباید کارهایی که علاج دارد بر روی زمین بماند پس باید با مردم صادقانه صحبت کرد تا بتوان آن‌ها را در برخی موارد قانع کرد.

انتهای پیام/ن

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۷۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزکیه و تعیلم اصلی‌ترین کار همه امامان

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین در همایش استانی آیین بزرگداشت مقام معلم، ضمن تبریک هفته معلم گفت: سالروز شهادت معلم نمونه، اسوه و الگوی بزرگ و بابرکت علامه شهید مرتضی مطهری را گرامی می‌داریم و از خدای متعال درخواست می‌کنیم ایشان را مورد رحمت و مغفرت قرار بدهند، حتی آنها که خواندن و نوشتن هم نمی‌دانند از معارف نورانی این شهید بزرگوار و این معلم ربانی بهره‌مند بوده‌اند.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: ما در محفل معلمی قرار داریم، ما نگاه ویژه‌ای به معلمی داریم، اگر بخواهیم نگاه کشور‌هایی که از فیض قرآن و ائمه (ع) بهره‌مند نشده‌اند را به معلمان ببینیم، باید ببینیم فرق مهندسی و ساختار معلمی در نظام ما با داشتن قرآن کریم، انبیاء و ائمه (ع) با جا‌های دیگر چیست؟ این را از سیره و سنت شهید مطهری و همه بزرگان و علما بررسی کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: آیه ۲ سوره جمعه، آیه ۱۶۴ سوره آل‌عمران و آیه ۱۵۱ سوره بقره نشان می‌دهد که ما تعلیم را از تزکیه شروع می‌کنیم، ما وقتی علم را در جانمان می‌ریزیم ابتدا باید قلب‌مان را شست‌وشو بدهیم و پاک کنیم، یعنی باید «یُزَکّیهِم وَ یُعَلّمهم الکِتابه و الحِکمه» اتفاق بیفتد، این یک مطلب اساسی در ساختار دینی است.

وی عنوان کرد: همان طور که دل و جان ما، ظرف پذیرش حقایق، معارف و تعالیم است، عقل ما نیز همین طور است، عقل باید به عنوان یک کلیدواژه برای معلم و دانش‌آموز تعریف شود، تعریفی که نظام دینی ما برای این معنا دارد، با تعریفی که دیگران دارند متفاوت است.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی تأکید کرد: حیله‌ها و نیرنگ‌هایی که معاویه به کار می‌برد، باعث می‌شد در نظام جاهلیت به عنوان یک آدم عاقل مطرح شود، در این رابطه شخصی از امام صادق (ع) سؤال کرد عقل چیست؟ امام (ع) فرمود عاقل آن است که خدای رحمان را پرستش می‌کند، دنیا، هوای نفس خود و هوای نفس دیگران را نمی‌پرستد، این نشانه عقل است.

امام جمعه قزوین اضافه کرد: خدای متعال در آیه ۱۳۰ سوره بقره می‌فرماید «وَمَنْ یَرْغَبُ عَنْ مِلَّةِ إِبْرَاهِیمَ إِلَّا مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ وَلَقَدِ اصْطَفَیْنَاهُ فِی الدُّنْیَا وَإِنَّهُ فِی الْآخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِینَ»، یعنی (و چه کسى جز آنکه به سبک ‏مغزى گراید از آیین ابراهیم روى برمى‏‌تابد و ما او را در این دنیا برگزیدیم و البته در آخرت نیز از شایستگان خواهد بود).

وی یادآور شد: خدای متعال در این آیه می‌فرماید چه کسی از دین ابراهیمی روی بر می‌گرداند؟ آن کسی که عقل ندارد و سفیه است؛ بنابراین عقل آن است که انسان را به عبادت و بندگی بکشاند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: آن کسی که عقل دارد به دنبال تحصیل بهشت است، هر کس خودش را با اهداف الهی هماهنگ کند هیچ چیز را در دنیا از دست نمی‌دهد، در حدیث نبوی آمده که حضرت فرمودند مردم سه دسته هستند، یک عده دنیا را می‌خواهند، اینها همیشه در رنج، عذاب و زحمت هستند، یک عده عقبی را می‌خواهند، اینها دارای درجات عالی هستند، یک عده خدا را می‌خواهند، اینها هم دنیا و هم عقبی را دارند.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی عنوان کرد: شما باید این موارد را در سر کلاس‌های درس مدنظر قرار دهید، با وضو در کلاس‌های درس حاضر شوید، نیت کنیم می‌خواهید با حضور در کلاس‌های درس عبادت کنید.

وی بیان کرد: آن کسی که پیشتر ذکر شد که از امام صادق (ع) درباره عقل سؤال کرده بود، مجدد از امام (ع) پرسید پس این معاویه که امیرالمؤمنین (ع) را به چالش کشاند، مگر به این عقل نمی‌گویند؟ امام (ع) فرمود نه، این زشتی و پلیدی است، این شیطنت است.

امام جمعه قزوین اضافه کرد: شناساندن اینها به دانش‌آموزان کار شما معلمان است، اگر نسل گذشته یا آینده غیر از این باشند معلمان باید پاسخگو باشند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: کلیدواژه حائز اهمیت بعدی علم است، علم فقط کتاب خواندن و جزوه حفظ کردن نیست، امیرالمؤمنین (ع) در نهج‌البلاغه فرمود انبیاء آمدند گنج‌های نهفته در فطرت انسان‌ها را برآشوبانند؛ یکی از بزرگ‌ترین عوامل موفقیت علامه شهید مطهری همین نگاه بود.

وی گفت: تزکیه باعث می‌شود رفاقت‌های دنیاطلبانه تبدیل به انسانیت، کرامت انسانی و فضای معنوی شود.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی یادآور شد: شهید مطهری می‌گوید رمز موفقیت شیخ انصاری این بود که متفکر بود، یعنی به جای اینکه محفوظات خود را افزایش دهد، این محفوظات را پالایش، تجزیه و ترکیب می‌کرد و با خلاقیت به چیز‌های جدید می‌رسید.

وی عنوان کرد: آیت‌الله جوادی آملی می‌فرماید شاگرد باید شاگردی کند، اما باید حواسش را جمع کند که قرار است روزی استاد شود، یعنی شاگرد باید با معلم و استاد هم‌مباحثه باشد و بعد هم با استاد خداحافظی کند و در مرتبه شاگردی نمانَد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: وظیفه شما معلمان این است که کاری کنید عقل دانش‌آموزان بیدار شود، دقیقاً همان کاری که رهبر حکیم انقلاب نسبت به جامعه نخبگانی و همه جوامع علمی دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی در هرمزگان منصوب شد
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • تزکیه و تعیلم اصلی‌ترین کار همه امامان
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری