Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار میاندوآب گفت: هیچ گونه جای نگرانی از بابت خطرهای احتمالی سیل در میاندوآب و به ویژه روستاهای پایین دست دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود میاندوآب وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، مهدی قهرمانی امروز در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب با اشاره به آمادگی کامل دستگاه های اجرایی و ستاد مدیریت بحران شهرستان برای مقابله با سیلاب احتمالی، اظهار کرد: از یک هفته پیش ستاد مدیریت بحران این شهرستان با بکارگیری تمام امکانات و ماشین آلات دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی در راستای مقابله با سیلاب احتمالی در منطقه فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار میاندوآب افزود: در این راستا به طور شبانه روزی اقدامات لازم در مسیل های سیلابی در کنار زرینه رود و سیمینه رود میاندوآب که نیاز به تقویت یا لایروبی داشتند، انجام گرفته و در حال حاضر نیز در هر جا نیاز باشد، اقدامات لازم انجام می گیرد.

وی گفت: بیش از ۴۰ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین در مسیر دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود میاندوآب فعال بوده و به طور شبانه روزی از آمادگی کامل برخوردار است و هیچ گونه جای نگرانی از بابت خطرهای احتمالی سیل در میاندوآب و به ویژه روستاهای پایین دست دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود میاندوآب وجود ندارد.

قهرمانی اظهار کرد: هم اکنون ورودی سد مخزنی شهید کاظمی ۲۳۰ متر مکعب بر ثانیه و خروجی آن نیز حدود ۳۵۰ متر مکعب بر ثانیه است که به دنبال افزایش خروجی آن نیز هستیم.

فرماندار میاندوآب گفت: ظرفیت ذخیره سازی سد شهید کاظمی هم اکنون ۲۰۰ میلیون متر مکعب است و درصورتی که شدت بارش باران و شدت آن بیشتر باشد یا برف های موجود در مناطق کوهستانی این شهرستان ذوب شود، مشکلی در ورودی آب به سد و ذخیره وجود نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه رودخانه زرینه رود میاندوآب ظرفیت تحمل ۲ برابر سیلاب فعلی را دارد، افزود: هم اکنون دبی آبی که در این رودخانه جریان دارد ۴۳۰ مترمکعب بر ثانیه است که در صورت افزایش آب یا بارندگی زیاد تا ۸۵۰ مترمکعب بر ثانیه قابل افزایش است.

فرماندار میاندوآب گفت: ظرفیت خروجی رودخانه سیمینه رود نیز هم اکنون کمتر از یک سوم ظرفیت آن است و در صورت افزایش بارندگی تا ۲٫۵ برابر بیشتر از ظرفیت فعلی، می تواند آب را به سمت دریاچه ارومیه هدایت کند.

قهرمانی هم چنین با تکذیب اخبار منتشره در شبکه های اجتماعی مبنی بر آبگرفتگی راهها و زمین های روستایی این شهرستان، اظهار کرد: مردم تنها اخبار را از مراجع رسمی، صدا و سیما و دستگاه های متولی از جمله فرمانداری، امور منابع آب و ستاد بحران پیگیری کنند.

فرماندار میاندوآب با بیان اینکه اینگونه اخبار سندیتی ندارند، افزود: حتی با خود هم تماس گرفته و می گویند که اراضی کشاورزی و یا راههای روستایی دچار آبگرفتگی شده اند، در حال که خود شما هم دیدید که چنین چیزی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه زرینه رود میاندوآب ظرفیت تحمل دو برابر سیلاب فعلی را دارد، گفت: هم اکنون دبی آب ۴۳۰ مترمکعب بر ثانیه است که می توانیم آن را تا ۸۵۰ مترمکعب بر ثانیه نیز افزایش دهیم و هیچگونه مشکلی هم نداشته باشیم.

قهرمانی با بیان اینکه تصرف بستر رودخانه و کشاورزی در داخل حریم بستر رودخانه غیرقانونی است، تصریح کرد: اخباری که در کانال های تلگرامی وشبکه های اجتماعی در این باره متشر شده و می شود، کذب بوده و سندیتی ندارند.

فرماندار میاندوآب گفت: به مردم این شهرستان به ویژه اهالی ساکن در روستاهای پایین دست دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود این اطمینان را می دهیم که هیچ گونه نگرانی از بابت جاری شدن سیل و تهدید زندگی آنان وجود ندارد؛ با وجود این از اتراق یا حضور در حاشیه رودخانه ها اجتناب کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۸۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات بیش از ۲۰ خودروی گرفتار در سیلاب زرند

مرتضی بخشی با اشاره به سیلاب و آبگرفتگی در زرند گفت: بیش از ۷۲ ساعت است که نیرو‌های سازمان آتش نشانی در آماده باش کامل قرار دارند و در حال خدمت رسانی به شهروندان می‌باشند.

 رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زرند با اعلام اینکه تا کنون بیش از ۵۰ عملیات امداد و نجات، رفع آبگرفتگی، نجات خودرو و ... به همت  سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زرند انجام شده است، بیان داشت: شهروندان می‌توانند در صورت هر گونه مشکلی با شماره ۱۲۵ این سازمان تماس بگیرند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • لحظه غرق شدن یک کودک در سیلاب رودخانه‌ای در بم+ فیلم
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی
  • نجات بیش از ۲۰ خودروی گرفتار در سیلاب زرند
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • وقوع بارش‌های پرحجم بهاری | لزوم توجه به هشدارها
  • از بارش برف تا تگرگ در استان کرمان
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد