Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان از عادی بودن وضعیت ارتباطی در مناطق سیل زده استان گلستان خبر داد و گفت: با وجود قطعی برق در برخی نقاط شهری و روستایی استان، هیچ‌گونه اختلالی در وضعیت ارتباطی مناطق سیل زده ایجاد نشده است. ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۷ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، محمد احمدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت ارتباطی مناطق سیل‌زده اظهارداشت: با گذشت 12 روز از آغاز طوفان و سیل در استان متاسفانه بیشتر مناطق دچار سیل گرفتگی و بحران‌هایی مانند قطعی برق در بیشتر نقاط شهری و روستایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما پیگیری و تلاش همه همکاران حوزه ارتباطات به خصوص اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، رایتل، مخابرات، های‌وب و غیره در استان سبب شده که با وجود قطعی برق در برخی نقاط شهری و روستایی استان، هیچ‌گونه اختلالی در وضعیت ارتباطی مناطق سیل زده ایجاد نشود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان گفت: از ساعت‌های اولیه ایجاد بحران در استان همکاران در شرایط مختلف سیل، برف و باران و با به خطر انداختن جان خود اقدام به رفع عیب و برطرف کردن قطعی ارتباط کردند تا بتوانند خدمت‌رسانان خوبی به مردم منطقه باشند.

خوزستان| ایجاد و تحکیم سیل‌بند حمیدیه + تصویرزنگ بحران در همدان به صدا درآمد؛ تخلیه فوری برخی مناطق در صورت وقوع سیلموافقت هیئت وزیران با اعطای کمک بلاعوض و تسهیلات بانکی به سیل‌زدگان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان با ضروری دانستن استفاده از داده‌های فضایی در مدیریت بحران افزود: گروه سنجش از دور مرکز تحقیقات فضایی، در روزهای اخیر به صورت شبانه روزی در حال اخذ، پردازش و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای مختلف از مناطق سیل زده بوده‌ و محققان مرکز تحقیقات فضایی پژوهشگاه فضایی ایران علاوه بر تهیه و انتشار نقشه‌های دقیق راداری از شهرستان های سیل‌زده، موفق شدند نقشه راه‌ها و مسیرهای آسیب‌دیده 2 شهرستان آق قلا و گمیشان را هم تهیه کنند و در اختیار مدیران ستاد بحران استان قرار دهند.

وی با اشاره به وضعیت عادی ارتباطی مناطق گفت: در ساعت‌های اولیه وقوع بحران برخی از سایت‌های ارتباطی در شهرستان آق‌قلا به علت بالا آمدن آب و قطعی برق، از فعالیت خارج شدند که در کمترین زمان به شبکه بازگشتند و تاکنون هیچ کدام از مسیرهای ارتباطی و پوشش شبکه همراه در استان متوقف نشده و ارتباط به صورت کامل برقرار است.

انتهای پیام/

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۸۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه

به گزارش تابناک، سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گفت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شدۀ سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

به گفته وی، در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

یوسف پور اظهار داشت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

گفتنی است: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و ۶ منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال جاری ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
 

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • اطلاعیه احتمال قطعی یا افت فشار آب در برخی از مناطق ارومیه
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها