Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول نهاد دانشگاهی دانشگاه تهران گفت: مرکز پیوند مهر را تاسیس کرده‌ایم که عمده فعالیت آن از سال ۹۸ آغاز می‌شود و وظیفه اصلی آن تعریف ازدواج به هنگام، منطقی و آسان برای جوانان است.

حجت الاسلام کرمی، مسئول نهاد دانشگاهی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون فعالیت‌هایی که این نهاد در سال ۹۷ انجام داده است، گفت: محور فعالیت‌های نهاد در سال ۹۷ طبق توصیه رهبری اخلاق و معنویت بوده است و بیانیه رهبری در گام دوم انقلاب یکی از موضوعات مهمی بوده است که در پایان سال ۹۷ نهاد رهبری خود را ملزم به انجام آن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در سال ۹۷ به دلیل قرار گرفتن این سال در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی کل دانشگاه تجهیز و تهییج به برگزاری مراسم‌های مختلف در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب شد که خوشبختانه حدود ۱۰۵ برنامه فاخر در این دانشگاه اعم از برنامه‌های علمی، پژوهشی، تشکلی و مراسم‌ها و همایش‌های مختلف برگزار شد که در سطح یک دانشگاه تعداد این چنینی کم نظیر است.

کرمی گفت: موضوع مهمی که در سال ۹۸ به دنبال انجام آن هستیم و به گام دوم انقلاب نیز مربوط می‌شود باز می‌گردد به علم دینی که ما تصمیم داریم تا در سال ۹۸ این موضوع را به صورت جدی تعیین تکلیف کنیم. ما از چند سال گذشته در همان اوانی که بحث ۴۰ سالگی انقلاب را پیش می‌بردیم این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم و به عنوان یکی از برنامه‌های شاخص سال ۹۸ وحدت حوزه و دانشگاه را در دستور کار قرار داده ایم.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه تهران تصریح کرد: در نظر داریم تا خلا‌ها و کمبود‌های سابق را جمع بندی کنیم به همین دلیل طبیعتا می‌بایستی کارگاه‌هایی را با حضور اساتیدی که در این موضوع می‌توانند مطالبی را ارائه کنند، داشته باشیم. خصوصا پیرامون توصیه اول مقام معظم رهبری درباره علم پژوهش که ایشان می‌فرمایند باید ارتباط بین علوم تجربی و علوم وحیانی مشخص شود و این دو با هم مرتبطند، اما جایگاه شان تعریف نشده است.

وی افزود: عمده این وظایف در سال ۹۸ برعهده دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان است. درباره ازدواج دانشجویی نیز در تلاش هستیم تا در سال ۹۸ رشد بیشتری را نسبت به سال ۹۷ در مسئله ازدواج دانشجویی داشته باشیم و به همین دلیل مرکز پیوند مهر را تاسیس کرده ایم که عمده فعالیت آن از سال ۹۸ آغاز می‌شود و وظیفه اصلی آن تعریف ازدواج به هنگام، منطقی و آسان برای جوانان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نهاد رهبری دانشگاه تهران تقویت علم دینی چهل سالگی انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است