Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@00:11:38 GMT

کرم ابریشم کوچولو

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۹۵۷۵۲

کرم ابریشم کوچولو

کرم ابریشم کوچولو خسته بود. تمام تابستان در دنیای سبزی که زندگی می‌کرد، سفر کرده بود و روی برگ‌های سبزی که در نزدیکی خانه‌اش رشد کرده بودند، غذا خورده بود. اکنون پاییز فرا رسیده بود و مادر طبیعت به برگ‌ها که لباس جدید قرمز و طلایی‎شان را پوشیده بودند و با نسیم دنبال‎بازی می‎کردند، تعطیلی داده بود. نویسنده: الن ربنا فیلد مترجم: فرحناز دهقی

 کرم ابریشم کوچولو هم می‎خواست بازی کند اما نمی‎توانست مانند برگ‎های خوشحال کوچولو بدود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خیلی خسته شده بود و داشت به این فکر می‎کرد که چرتی بزند. بنابراین جای راحتی میان شاخه‎های انگور پیدا کرد و با برگ نرم و ابریشمینی روی خودش پتو کشید. بعد خودش را لای آن پیچید و در گهواره کوچک و عجیب و غریبش خوابید. شبی در اواخر پاییز، جک فراست بالای تپه آمد. او گهواره را به عقب و جلو تکان داد و بعد محکم تکانش داد، چون آدم بدجنسی بود و به هرچه که سر راهش قرار می‎گرفت ناخنکی می‎زد. اما پتوی گرمی که روی کرم کوچولو افتاده بود، باعث شد که جک نتواند او را پیدا کند. پادشاه زمستان نرم‎نرمک سر می‎رسید و پتوی برفی زیبایی را برای گل‎های کوچولوی مادر طبیعت می‎آورد. با رد شدن از کنار برگ‎ها، گهواره کرم ابریشم را به آرامی تکان داد و زمزمه کرد: «بخواب کوچولو، بخواب! تو به پتوی من نیازی نداری.» سرانجام بهار بهترین و مبارک‎ترین یاور مادر طبیعت با بارقه‎های خورشید فرا رسید. پرتوهای آفتاب، گل‎ها را از خواب زمستانی‎شان بیدار کردند و پرنده‎ها و نهرها را به آغاز خواندنشان دعوت کردند. وقتی آنها به گهواره قهوه‎ای رنگ کوچولو رسیدند، ایستادند تا استراحت کنند و زیر این پتوی گرم، کرم ابریشم کوچولو بدن سرمازده‎اش را گرم کرد. او بیدار شد و به بدنش کش و قوسی داد، بعد گهواره‎اش شکست و قدم به بهار گذاشت. اما چه تغییری! به جای لباس کهنه و تیره‎ای که موقع خوابیدن به تن داشت، حالا لباس زردرنگ زیبایی بر تنش بود و به جای خزیدن روی برگ‎ها، می‎توانست پرواز کند و در میان هوای دلچسب بهار این طرف و آن طرف برود و با بارقه‎های آفتاب و گل‎ها بازی کند؛ حالا اسمش پروانه بود و ته دلش مطمئن شده بود که اگر کار خودش را بلد باشد، بعد از کرختی زمستان، نوبت بهار و گرمای خورشید فرا می‎رسد و از دست جک فراست هم هیچ کاری برنمی‎آید.
الن رُبنا فیلد نویسنده داستان‌ها و افسانه‌های محلی امریکا بود که تلاش می‌کرد با تکیه بر عناصر داستان‌نویسی کودکان، برای بزرگسالان داستان بنویسد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۵۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟

به گزارش خبرآنلاین، پایگاه خبری "وستیکاوکازا" روسیه در تحلیلی نوشت: در حالی که جو بایدن به چگونگی کاهش تنش ها در نوار غزه فکر می کرد و ایران در حال بررسی راه هایی برای پاسخ به تلافی جویانه اسرائیل بود، رئیس جمهور ترکیه درگیر سیاست خارجی سازنده تری بود. او در این حین به عراق سفر کرد و با نخست وزیر این کشور یعنی محمد شیاع السودانی دیدار و گفتگو کرد.

سفر رجب طیب اردوغان به بغداد، یک سفر تاریخی بود. رهبر ترکیه برای اولین بار در ۱۳ سال گذشته پا به خاک عراق گذاشت. گفتگوها با السودانی، نخست‌وزیر و عبداللطیف رشید، رئیس جمهور عراق، با هدف تقویت همکاری بین عراق و ترکیه در مسائل سیاسی، اقتصاد و امنیت انجام شد.

اردوغان با رفتن به عراق قصد داشت دو مشکل خاص را حل کند. اولین مورد مبارزه با حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) بود. رئیس جمهور ترکیه در بغداد تصریح کرد که کشورش حضور کانون تروریسم در مرزهای خود را، چه در سوریه و چه در عراق، تحمل نخواهد کرد. وی با ابراز امیدواری از مشارکت بغداد در مبارزه با (پ.ک.ک) گفت: عراق باید از همه اشکال تروریسم پاک شود.

اردوغان برای نشان دادن عزم خود دستور بمباران گسترده مواضع (پ.ک.ک) در شمال عراق را صادر کرد. روزنامه حریت نوشت که به زودی نیروهای مسلح ترکیه عملیات زمینی جامع علیه شبه نظامیان را انجام خواهند داد. همچنین، ترکیه و عراق قصد دارند یک مرکز عملیاتی برای مبارزه با شبه نظامیان در عمق ۳۰ تا ۴۰ کیلومتری مرز ترکیه و عراق ایجاد کنند. تمایل دولت عراق برای همکاری با ترکیه با توجه به اینکه بغداد در گذشته اغلب آنکارا را به نقض تمامیت ارضی عراق متهم کرده است، گامی بزرگ در این مسیر است.

هر دو کشور باید مشکل (پ.ک.ک) را حل کنند تا کار دوم و مهم‌تر ضورت پذیرد. در واقع، پیگیری پروژه «راه توسعه»، کریدور حمل و نقلی که استان‌های شرقی ترکیه را از طریق خاک عراق به خلیج فارس متصل می‌کند که همین مساله، دلیل اصلی سفر اردوغان به بغداد شد.

اردوغان و السودانی تفاهم‌نامه همکاری میان عراق، ترکی ، قطر و امارات را امضا کردند. این پروژه شامل ۱۲۰۰ کیلومتر راه آهن و بزرگراه است. هزینه آن ۱۷ میلیارد دلار تخمین زده شده است. پس از اجرای این کریدور، سالانه تا ۴ میلیارد دلار سود به دست می‌آید و بیش از ۱۰۰ هزار شغل را فراهم می‌کند. مشارکت امارات و قطر بسیار مهم است زیرا عراق و ترکیه نیاز به جذب سرمایه گذاری خارجی دارند. این امکان وجود دارد که سرمایه گذاران چینی در مرحله اجرا به این پروژه بپیوندند. قطر در حال حاضر متحد ترکیه است و دخالت امارات به لطف عادی سازی روابط با ترکیه در سفرهای متقابل رهبران دو کشور به آنکارا و ابوظبی امکان پذیر شده است.

جالب اینجاست که تا همین اواخر یک پروژه بزرگ دیگر به نام IMEC (کریدور اقتصادی هند-خاورمیانه-اروپا ) وجود داشت. این پروژه قرار بود هند را از طریق خاک کشورهای عربی خلیج فارس و اردن به اسرائیل متصل کند. آمریکا نیز حمایت خود را از این طرح اعلام کرد. با این حال، به دلیل آغاز جنگ در غزه، روابط اسرائیل ـ آمریکا با کشورهای عربی به شدت تضعیف شده است. چشم انداز به رسمیت شناختن اسرائیل توسط عربستان سعودی مبهم است و اردن و امارات تماس‌های خود با تل آویو را معلق کرده‌اند. علاوه بر این، به دلیل حملات انصارااله یمن، ایمنی ناوبری در اقیانوس هند مختل شده است. به نوعی می‌توان گفت که جاده ابریشم ترکیه در حال تبدیل شدن به یک جایگزین برای پروژه آمریکایی ـ هندی است.

اجرای راه توسعه نه تنها به سرمایه گذاری‌های چند میلیارد دلاری بلکه به ثبات در عراق نیز نیاز خواهد داشت. دولت بغداد می‌داند که مقابله با تهدید (پ.ک.ک) به تنهایی غیرممکن است اما در عین حال عملیات ارتش ترکیه در عراق با محکومیت بغداد و دیگر کشورهای عربی مواجه بود. در پیش بینی سود اقتصادی بزرگ مورد نیاز ترکیه و عراق که هنوز از مداخله آمریکا و تسلط سازمان‌های تروریستی در امان نیست، دو کشور در نهایت تلاش‌های خود را برای از بین بردن ساختارهای تجزیه‌طلبانه که توسط (پ.ک.ک) نمایندگی می‌شود، هماهنگ خواهند کرد.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901539

دیگر خبرها

  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • ببینید | بچه فوک‌های کوچولو
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • وعده‌های پوچ نمکی بر زخم اهالی شهرک ابریشم چهارباغ