Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور پیامی درگذشت تعدادی از هموطنان در حادثه جاری شدن سیل ویرانگر را تسلیت گفت و از دستور حکیمانه رهبر معظم انقلاب و اقدام عظیم مردمی با حمایت گسترده دولت و نیروهای مسلح، قدردانی به عمل آورد.

به گزارش ایسنا، مشروح این پیام به شرح زیر است:

«مصیبت جاری شدن سیل ویرانگر در بخش‌هایی از میهن عزیزمان که موجب ورود خسارت جانی و مالی هموطنان گرامی شد، قلب مهربان همه ایرانیان را در آستانه سال جدید به درد آورد اما این ضایعه ملی موجب شد تا بار دیگر ملت سرافراز ایران اسلامی با تکیه بر آموزه‌های دینی و ملی خود به میدان بیاید و جلوه‌های بسیار زیبایی از نوع‌دوستی و خدمت به همنوعان را خلق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رأس این جریان، تأکیدات و دستور حکیم انقلاب و فرمانده معظم کل قوا به همه دستگاه‌های دولتی و نیروهای مسلح بود که موجب شد فرزندان غیور ارتشی و پاسدار ملت ایران با روحیه جهادی و با عزم خدمت به میدان بیایند و در مدت کوتاهی بتوانند شرایط در مناطق آسیب دیده را مدیریت کنند.

از این پس که با فروکش کردن بارش‌های سیل‌آسا، شرایط تحت کنترل بیشتری قرار دارد، همه نهادها و دستگاه‌ها باید برای بازسازی سریع و ایمن مناطق آسیب دیده وارد کار شوند تا ظرف مدت کوتاهی به خواست خداوند متعال شاهد نوسازی این مناطق باشیم.

همچنین فراوانی آب، احیا تالاب‌ها و پر شدن ذخیره آبی نقش مهمی در شکوفایی رونق تولید و کشاورزی کشور می‌تواند داشته باشد که ضرورت دارد دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی کشور برنامه‌ریزی لازم را با نگاه تخصصی برای استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده داشته باشند و در جهت تقویت زیرساخت‌ها و روش‌های مواجهه با بحران‌های طبیعی و کاهش آسیب‌ها، راهکارهای علمی ارائه کنند.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن عرض تسلیت به بازماندگان قربانیان سیل اخیر و آرزوی رحمت و غفران الهی برای عزیزان از دست رفته، مراتب تشکر و قدردانی خود را از رهبر حکیم و با تدبیر انقلاب، رئیس محترم جمهور، نیروهای مسلح و همه نهادها و دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان و همچنین مردم عزیز کشور که در این سیل ویرانگر با مهربانی و گذشت به کمک به آسیب دیدگان پرداختند، اعلام کرده و امید دارد با تسریع در نوسازی مناطق تخریب شده، شاهد کاهش آلام و مشکلات هموطنان عزیز آسیب‌دیده باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۸۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»