Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، درحالی‌که کره‌جنوبی منتظر تصمیم‌گیری واشنگتن در مورد تمدید مجوز این کشور برای خرید نفت ایران است، منابع آگاه اطلاع دادند که این کشور جایگزینی نفت فوق‌سبک آمریکا، به جای نفت ایران را آزمایش کرده است. این نفت توسط شرکت انرژی آنادارکو پترولیوم به فروش می‌رسد.

کره‌جنوبی یکی از بزرگترین مشتریان آسیایی نفت ایران است و یکی از ۸ کشوری است که پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و وضع تحریم‌های ضد ایرانی در ماه نوامبر، از واشنگتن برای خرید نفت از ایران معافیت دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می‌رود واشنگتن در ماه می این معافیت‌ها را کاهش دهد که این باعث می‌شود کره‌جنوبی در تأمین میعانات گازی خود از ایران با مشکل مواجه شود. میعانات گازی نوعی نفت خام فوق‌سبک است که در صنایع بزرگ پالایشگاهی و پتروشیمی کره‌جنوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نفت سبک تگزاس غرب، دابلیوتی‌ال، به عنوان جایگزینی احتمالی برای میعانات گازی ایران در نظر گرفته شده است. این نفت پس از پالایش، مقادیر زیادی نفتا تولید می‌کند که می‌توان از آن برای تولید محصولات پتروشیمی استفاده کرد. این نفت اغلب در بخش غربی حوزه نفتی پرمیان در تگزاس، تولید می‌شود.

سخنگوی آنادارکو، جان کریستینسن، تأیید کرد که این شرکت در حال صادر کردن دابلیوتی‌ای است و گفت: ما انتظار داریم حجم این صادرات در آینده افزایش پیدا کند. البته او اشاره نکرد که آیا کره‌جنوبی این نفت را آزمایش می‌کند یا خیر؟

منابع آگاه می‌گویند بزرگترین پالایشگاه کره‌جنوبی، اس‌کی انرژی و کوچک‌ترین پالایشگاه این کشور، هیوندای اویل‌بنک، در حال سنجیدن عیار این نفت خام و آزمایش نمونه‌ها هستند.

یکی از منابع می‌گوید: ای‌پی‌آی این نفت خام ۴۸ درجه است، بنابراین به نوعی امکان این وجود دارد که جایگزین میعانات گازی ایران شود، اما ما هنوز باید کیفیت این نفت خام را چک کنیم.

ای‌پی‌آی یا سنگینی نفت خام است، که چگالی آن را نشان می‌دهد و مشخص می‌کند پس از پالایش چه محصولاتی از آن به دست می‌آید.

۳ منبع آگاه دیگر می‌گویند که احتمالاً تمدید معافیت کره‌جنوبی با کاهش ۵ تا ۲۰ درصدی نفت از ایران میسر خواهد شد. آنها می‌گویند کره جنوبی که یک متحد نزدیک آمریکا است، نمی‌خواهد رابطه خود با این کشور را خراب کند.

سندی فیلدن، مدیر تحقیقات نفت و محصولات نفتی در مورنینگ‌استار، می‌گوید: آنها از ترامپ می‌ترسند. آنها می‌خواهند به ترامپ بگویند ما همه نفت شما را می‌خریم.

طبق داده‌های شرکت ملی نفت کره‌جنوبی، در دوره ژانویه تا فوریه، کره‌جنوبی ۱۷۶۲۳۷ بشکه در روز، نفت از ایران وارد کرده است، که ۳۸.۵ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل افت کرده است.

صادرات نفت آمریکا به کره‌جنوبی در ۲۰۱۸ به ۲۵۶ هزار بشکه در روز رسیده بود اما در ماه فوریه تا ۴۴۳ هزار بشکه در روز جهش کرد.

کره‌جنوبی قبلاً هم انواع دیگر نفت خام سبک آمریکا را خریداری می‌کرد، اما این دو خریدار (اس‌کی انرژی و هیوندای اویل‌بنک) اخیراً پس از کشف ناخالصی، محموله میعانات ایگل فورد را پس فرستاده‌اند.

کد خبر 4581543

منبع: مهر

کلیدواژه: نفت خام کره جنوبی ایالات متحده آمریکا تحریم اقتصادی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۵۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، آمریکا و کره جنوبی مانورهای فضایی مشترک برگزار کردند.

رسانه های کره جنوبی روز چهارشنبه به نقل از نیروی هوایی این کشور اعلام کردند که کره جنوبی و آمریکا مانورهای فضایی مشترکی را اجرا کردند. هدف از انجام این مانورها آمادگی برای حملات احتمالی کره شمالی به سیستم موقعیت یاب جهانی (GPS) و دیگر تهدیدات فضایی اعلام شد.

خبرگزاری یونهاپ هم به نقل از منابع خود گزارش داد که اسکادران عملیات فضایی نیروی هوایی کره جنوبی و نیروی فضایی آمریکا کره، در طول این مانورها سناریوهایی را برای مقابله در برابر تداخل ارتباطی ماهواره ای و افزایش دقت سیستم موقعیت یاب جهانی در برابر تهدیدات کره شمالی شبیه سازی کرده اند.

دیروز هم خبرگزاری دولتی کره شمالی(KCNA) نوشت که ارتش پیونگ‌یانگ برای نخستین بار، با هدف شبیه‌سازی ضدحمله هسته‌ای زیر نظر «کیم جونگ اون» رهبر این کشور، رزمایش ترکیبی برگزار کرد.

خبرگزاری کره شمالی نوشت: نیروهای کره شمالی در این رزمایش‌ها آرایش ضدحمله هسته‌ای را تمرین و کلاهک‌های هسته‌ای مشقی را شلیک کردند تا در صورت صدور هشدار بحران هسته‌ای آمادگی داشته باشند.

کد خبر 6088000

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • تبدیل روشنایی خیابان آذربایجان شهرستان شاهین دژ به LED
  • ثبت‌نام از دارندگان تاکسی فرسوده برای جایگزینی با خودروی برقی
  • ابتکار روتردام در تبدیل سنگفرش‌های خیابانی به فضای سبز
  • آغاز طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای در نانوایی‌های بروجرد
  • پیام استاندار خراسان جنوبی به مناسبت "سالروز شکست آمریکا در طبس"
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد