Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@18:49:42 GMT

نظر سازمان ملل درباره آینده جولان

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۰۵۷۶۲

نظر سازمان ملل درباره آینده جولان

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل تأکید کرد، تصمیم تنها یک کشور درباره جولان منجر به تغییر وضعیت این منطقه نخواهد شد .

به گزارش صدای ایران از فارس، «ماریا فرناندا اسپینوزا» رئیس مجمع عمومی سازمان ملل در گفت‌وگویی با روزنامه قطری «العربی الجدید» به تشریح موضع سازمان ملل درباره اقدام اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه جولان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



العربی الجدید از وی پرسید «نظر شما درباره تصمیم ترامپ مبنی بر الحاق جولان به اسرائیل چیست؟ آنهم در زمانی که قطعنامه‌های مجمع عمومی و شورای امنیت تأکید می‌کند جولان، سوری و اشغال شده است. آیا این موضوع مجددا در مجمع عمومی مطرح خواهد شد یا اینکه گام‌های دیگری برداشته می‌شود؟»

اسپینوزا پاسخ داد: «به بحث گذاشتن هر موضوعی در مجمع عمومی سازمان ملل باید به درخواست کشورهای عضو صورت بگیرد. در اینجا باید اشاره کنیم قطعنامه‌های موجود در این زمینه معتبر و قانونی باقی خواهند ماند. کشورهای عضو مجمع عمومی (193 کشور از جمله آمریکا) باید به قطعنامه‌های سازمان ملل و شورای امنیت پایبند باشند. تصمیم تنها یک کشور، وضعیت قانونی این منطقه (جولان) را تغییر نمی‌دهد؛ مجمع عمومی نظر خود و کشورهای عضو درباره مسیر قطعنامه‌های موجود را بیان کرده و باید به این قطعنامه‌ها احترام گذاشت.»

وی درباره فلسطین هم گفت: «بارها گفته‌ایم باید به قطعنامه‌های سازمان ملل از جمله قطعنامه‌های متعدد آن درباره فلسطین و حقوق فلسطینی‌ها احترام گذاشت. معتقدم باید آنچه در توان داریم برای اجرایی کردن این قطعنامه‌ها به کار گیریم. هر اقدام جدیدی (درباره فلسطین) باید از طریق کشورهای عضو صورت بگیرد و من به عنوان رئیس باید به این درخواست‌ها گوش دهم. امیدواریم گفت‌وگوهایی میان طرف‌های مربوطه صورت بگیرد، این به نفع همه به ویژه فلسطینی‌هاست که مدت طولانی رنج کشیده‌اند. قطعنامه‌های ما نشان‌دهنده تمایل بین‌المللی سیاسی و مواضع کشورهای عضو است.»

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ۵ فرودین ۱۳۹۸ در اقدامی مغایر با قطعنامه‌های سازمان ملل با امضای اعلامیه‌ای حاکمیت رژیم صهیونیستی بر منطقه جولان اشغالی سوریه را به رسمیت شناخت.

منطقه جولان اشغالی، بخشی از استان القنیطره است که رژیم صهیونیستی در جنگ شش روزه سال ۱۹۶۷ اشغال کرد و در سال ۱۹۸۲ آن را به عنوان بخشی از خاک خود اعلام کرد اما از آن زمان تاکنون قطعنامه‌های سازمان ملل و همچنین شورای امنیت سازمان ملل جولان را بخشی از خاک سوریه و منطقه اشغال شده خوانده‌اند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سازمان ملل جولان سوریه اسرائیل ترامپ آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال ۱۴۰۳ گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته است در سال جاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.

رییس سازمان سینمایی عنوان کرد: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.

خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید، عنوان کرد: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی و اخلاقی، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسایل اجتماعی، خدمات و پیشرفت‌های نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

محور رونق سینما، مخاطب است

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما بیان کرد: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم، افزود: با سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

سینما، ویترین گفتمان جدی اندیشه‌هاست

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه، گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از این‌ها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسایل جاری مدیریت سینما مطرح کردند.

جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

کد خبر 6093423 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • زاکانی: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند