Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده «اردوگاه اطفال» گفت: جلد پایانی خاطرات دوره اسارت که شامل پنج سال حضور در اروگاه موصل است را امسال می‌نویسم.

احمد یوسف زاده در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: در حال آماده‌سازی خود برای نوشتن جلد پایانی خاطراتم که به اسارت در اردوگاه موصل اختصاص دارد، هستم.

وی با اشاره به اینکه هشت سال و سه ماه اسیر بوده بیان کرد: کتاب سومم درباره پنج سال خاطره‌ام در اردوگاه موصل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نویسنده که تجربه اسارت در چند اردوگاه را دارد، درباره تفاوت اردوگاه موصل با اردوگاه‌های دیگر که کتابش در قالب «اردوگاه اطفال» و «آن بیست و سه نفر» منتشر شده تشریح کرد: دنیای اردوگاه موصل با رمادی یک و دو هم به لحاظ موقعیت جغرافیایی، هم افرادی که در آنجا زندگی می‌کردند و هم ترکیب سنی‌شان بسیار متفاوت بود. در اردوگاه موصل اسرا بزرگسال بودند. اردوگاه رمادی در غرب کشور عراق و هم مرز با سوریه بود، ولی اردوگاه موصل در شمال کشور عراق بود که آب و هوای سردتری داشت.

وی افزود: دنیای اردوگاه در موصل یک چهار دیواری بلند بود که باعث می‌شد ما فقط داخل اردوگاه را ببینیم در حالی‌که در اردوگاه رمادی یک و دو اطراف ما سیم خاردار بود که می‌توانستیم محیط اطراف را هم ببینیم.

یوسف زاده درباره زمان‌بندی که برای نگارش جدیدترین اثرش در نظر گرفته تاکید کرد: برای نگارش این کتاب کمی تعلل کردم تا «اردوگاه اطفال» هم که اثر قبلی‌ام است و به خاطرات اسارتم می‌پردازد، همچون «آن بیست و سه نفر» دیده شود. البته بخش‌های از خاطراتم در اردوگاه موصل را نیز در حال حاضر نوشته‌ام، اما به طور جدی نگارش کتاب را از امسال شروع می‌کنم.

وی با بیان اینکه به طور معمول یکسال صرف نگارش کتاب می‌شود گفت: برایم مهم است که نوجوانان کشور دو کتاب چاپ شده را بخوانند، چون قهرمانان این آثار هم سن‌های خودشان بودند و کتاب می‌تواند در الگوبرداری کمک کند.

این نویسنده در پایان تصریح کرد: احتمالا این کتاب نیز همچون دو اثر پیشینم از سوی انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب اردوگاه موصل اسارت سوره مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معناهای آشکار و پنهان در پوستر نمایشگاه امسال کتاب تهران

همشهری آنلاین: اعلان (پوستر) این دوره از نمایشگاه کتاب به طراحی صابر شیخ رضایی منتشر شد. شاکله اصلی اعلان را تصویر کتاب‌های متعددی که در حال ایجاد یک سازه معمارانه هستند، تشکیل داده که این اثر تلاشی برای انتقال محتوا و ساخت تصویر با شکلی جدید و بیانی بین المللی و کمینه نگر شرقی ولی بدون استفاده مستقیم از عناصر سنتی تصویری فرهنگ و هنر ایرانی است. از آنجا که امر «خواندن» امری گره خورده به ملکوت و سنت‌های پویا و هدایتگر پیغام آوران وحی است و بهترین کتاب‌های بشری نیز سرمایه‌های وجودی آسمانی دارند، کتاب‌هایی از بالای قاب تصویر، در حالاتی متفاوت و بالقوه، در حال تنزل درجات و پایین آمدن هستند و در مرکز قاب «امر ساختن» با چیدمانی همچون یک سازه منسجم معمارانه را که تداعی اولین هسته‌های شهرسازانه و تمدنی دارد، به فعلیت می‌رسانند که در هم تنیدگی کتاب‌ها نیز حکایت از اندیشه و فلسفه ایرانی دارد. زمینه اعلان؛ لاجوردین فام (آبی ایرانی) است که حکایت از نمایش این چرخه بر گستره وسیع آسمان دارد که این رنگ نیز علاوه بر ایجاد حس نشاط و سرزندگی کنار تنوع رنگین کتاب‌ها، زمینه گرایشات دینی و عرفانی در تاریخ و فرهنگ ایران و سنت‌های تصویری نگارگری ایرانی را راهبری می‌کند. تجمیع و چیدمان کتاب‌ها علاوه بر تداعی فرم بصری یک کتاب گشوده شده که در دو وجه اصلی خود، دروازه‌ها و ایوان‌هایی روشن دارند که با تابش نور آگاهی بر دیدگان و دل‌های بشر آن را به آرمانشهری زمینی بدل می کند، مفهومی دیگر را راهبری می کنند و آن شکل ساده سازی شده یک قلب بزرگ روشن و هندسی است که مفهوم «مهر» در جوامع را یادآور می‌شود که از نتایج کتابخوانی و فرهیختگی و جاری شدن اخلاق در زندگی بشر است و کتاب‌هایی پلکانی که بیانگر «رُشد و تعالی» انسان است. چیدمان عنوان نمایشگاه و عناصر نوشتاری هم به گونه‌ای حاشیه گرایانه جانمایی شده که اولویت با خوانش بصری طرح باشد و چشم بیننده در گردش و متوجه عناصر کلیدی و داستان روایی آنها باشد. اصحاب رسانه و عموم علاقه‌مندان برای دریافت فایل اعلان می‌توانند به بخش چند رسانه‌ای پایگاه اطلاع رسانی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به نشانی tibf.ir مراجعه کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر 849197 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کتاب خارجی و نمایشگاه خارجی کتاب - نمایشگاه داخلی کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان نمایشگاه

دیگر خبرها

  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • آماده سازی سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران (عکس)
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ بن دانشجویان ۷۰۰ هزار تومان شد
  • نگاهی آماری به بارش‌های امسال کرمانشاه
  • معناهای آشکار و پنهان در پوستر نمایشگاه امسال کتاب تهران
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی یک سردار دراصفهان