Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@02:39:17 GMT

آیا معافیت دارو ازتحریم‌ها واقعیت دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۱۰۳۷۶

عضو علی‌البدل سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با بیان اینکه تحریم‌ها در عمل در زمینه نقل و انتقالات مالی، تأمین ماشین آلات، مواد اولیه و داروهای ساخته شده مشکلاتی ایجاد کرده، تأخیر بیمه‌ها در پرداخت بدهی خود به شرکت‌های داروسازی را مشکل دیگر این صنعت عنوان کرد و از تأمین ۹۵ درصد نیاز کشور به دارو در داخل خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: محمود نجفی عرب با اشاره به اینکه صنعت دارو نیز مانند بقیه صنایع به دلیل تحریم‌های آمریکا در زمینه نقل و انتقالات مالی دچار مشکلاتی است، گفت: این تحریم‌ها روی تأمین پول، ماشین آلات و تأمین کننده‌هایی که باید از آن‌ها مواد مورد نیاز تولید یا داروی ساخته شده را تهیه کنیم سایه انداخته است.

وی با اشاره به اینکه اسماً گفته می‌شود که در زمینه تحریم‌ها برای تأمین دارو و غذا مشکلی ایجاد نشده اما در عمل مشکلات وجود دارد، تصریح کرد: از طرف دیگر منابع بانک مرکزی نیز عمدتاً به صورت یوآن چین است و اگر بخواهد به یورو تبدیل شود هزینه دیگری به شرکت‌ها تحمیل می‌کند.

تأخیر بیمه‌ها در پرداخت بیش از ۶,۰۰۰ میلیارد تومان بدهی

به گفته نجفی عرب، مشکلات مربوط به عدم پرداخت بدهی شرکت‌های داروسازی از سوی بیمارستان‌های دولتی و بیمه‌ها نیز کماکان باقی است و تأخیر در پرداخت آن‌ها شرکت‌های داروسازی را با مشکل مواجه کرده است.

وی افزود: با توجه به شرایط مالی بخش‌های دولتی به نظر می‌رسد در سال جاری نیز این مشکلات ادامه داشته باشد و آثار نامطلوبی بر حوزه دارو و تجهیزات پزشکی کشور داشته باشد.

عضو علی‌البدل سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران همچنین رقم بدهی‌های بخش دولتی را ۶۰۰۰ تا ۷,۰۰۰ میلیارد تومان در حوزه دارو و در ۴۰۰۰ تا ۵,۰۰۰ میلیارد تومان در حوزه تجهیزات پزشکی عنوان کرد و گفت که این ارقام مدام بالا و پایین می‌شود.

نجفی عرب همچنین درباره میزان تأخیر در پرداخت مطالبات این واحدها اظهار کرد: برای مثال اسفند ماه سال گذشته بیمه سلامت و تأمین اجتماعی بدهی شهریور ماه داروخانه‌ها را را تسویه کردند. این موضوع همچنین باعث شده داروخانه‌های خصوصی در پرداخت بدهی شرکت‌های پخش نیز دچار مشکل شوند.

به گفته وی، مشکلات ناشی از دیرکرد در پرداخت بدهی‌ها از سوی بخش دولتی در داروخانه‌های دولتی بیشتر است؛ چراکه منابع مالی آن‌ها به دلیل محدودیت‌ها کمتر است مطالباتی خود از بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت را نیز به موقع دریافت نمی‌کنند.

عضو علی‌البدل سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با اشاره به اینکه این مشکلات در نهایت به شرکت‌های داروسازی و تجهیزات پزشکی منتقل می‌شود، تصریح کرد: اهمیت تجهیزات پزشکی کمتر از دارو نیست؛ چراکه اگر منابع مورد نیاز این بخش به موقع پرداخت نشود، بسیاری از اعمال جراحی دچار مشکل خواهد شد.

نجفی عرب در ادامه با اشاره به تخصیص ۵۰۰ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی و پرداخت این پول از سوی بانک مرکزی، گفت که حدود چهار ماه پیش بخشی از این پول به بیمه سلامت داده شد، اما اواخر اسفند ماه مطالبات مجموعه مؤسسات حوزه دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت شد که دلیل این تأخیر تاکنون مشخص نشده است.

تأمین ۹۵ درصد نیاز کشور به دارو در داخل

وی همچنین خاطرنشان کرد که از جهت ریالی و حجمی به ترتیب ۷۰ و ۹۵ درصد نیاز کشور به دارو در داخل تأمین می‌شود.

عضو علی‌البدل سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در پایان ابراز امیدواری کرد که در سال جاری مسئولان دولتی عنایت بیشتری به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی داشته باشند که حداقل مشکلات داخلی نداشته باشیم. منبع: ایسنا برچسب ها: دارو ، معافیت ، تحریم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دارو معافیت تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۰۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی، در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، گفت: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می شود، افزود: یکی از مؤلفه های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

محمدی با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین، «رزان سلوطه» معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت های خوبی در زمینه های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن های موردنیاز، ما را یاری کند.

کد خبر 6093750 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو