Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس فرهنگی و دانشجویی دانشکده گردشگری مازندران گفت: طرح بوم‌گردی در استان مازندران تجربه‌ای مثبت برای گردشگران و بومیان برجای گذاشته است.

جواد کیاکجوری، کارشناس فرهنگی و دانشجویی دانشکده گردشگری مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: استان مازندران به دلیل اینکه منطقه کردشگری به حساب می آید تقریبا جاذبه‌های دیدنی آن شناخته شده است و مناطق بکر کمتری در آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیاکجوری در ادامه مطرح کرد: برخی از جاذبه‌های کردشگری در مازندران در سال‌های گذشته بیشتر مورد توجه اهالی بومی آن منطقه بوده و تکثر سلیقه‌ای که در مردم به وجود آمده باعث شده تا به مناطق بکر علاقه‌مند شوند.  
کارشناس فرهنگی و دانشجویی دانشکده گردشگری مازندران با اشاره به اجرای طرح بوم گردی در این استان تصریح کرد: اخیرا طرح بوم گردی در استان مازندران رواج پیدا کرده و تقریبا از هرچند روستا یک نفر متولی احیای طرح بوم گردی شده است و این طرح مورد استقبال مردم گرفته و باعث شده تا تجربه‌ای مثبت برای گردشگران و بومیان برجای بگذارد.  
وی در ادامه گفت: بوم گردی یا اکوتوریست در تعریف خلاصه یعنی احترام به طبیعت، احترام به فرهنگ­ گذشته و حال حاضر مردمانی که از سال ها قبل در یک زیست بوم خاص زندگی می کنند. یعنی فرد گردشگر خود را نسبت به محیطی که در آن قرار می‌گیرد، مسئول می‌داند و الگوی زیستی منطقه را حفظ می‌کند. اغلب این تعریف شامل افرادی می‌شود که علاقه‌مند به طبیعت گردی هستند.   کیاکجوری با اشاره به گردشگری غیراصولی اظهار داشت: این نوع گردشگری باعث آسیب به حوزه فرهنگی و بهداشت می‌شود. گردشگری غیر اصولی به دو وجه دارد یکی متوجه متولیان امر است که امکانات رفاهی لازم برای تفرجگاه فراهم نکردند و همچنین حضور غیر اصولی مردم در مناطقی که هنوز مشخصات آن ارائه نشده است؛ که باعث تخریب محیط زیست آن منطقه می‌شود.
کارشناس فرهنگی و دانشجویی دانشکده گردشگری مازندران در پایان اظهار داشت: انسان‌ها وقتی تصمیم می گیرند به نقطه‌ای عزیمت کنند، باید با آن سرزمین همدلی کنند و بدانند دقیقا کجا می‌روند و آن منطقه چه ویژگی‌هایی دارد.  فرد باید خود را با اقلیم آنجا هماهنگ کند و این موضوع اهمیت دارد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جاذبه های گردشگری مازندران طرح بوم گردی در مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۱۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند

‌به گزارش خبرنگار مهر، حسین اصلاحی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه محیط‌بانان این شهرستان برای حفاظت از گونه‌های جانوری و گیاهی در مناطق حفاظت‌شده محیط‌زیست رصد و پایش ۲۴ ساعته دارند، اظهار کرد: طی گشت زنی در منطقه حفاظت‌شده قرچغه خودرویی در مسیر شکارگاه‌ها مورد رصد قرار گرفت که مأموران مجبور به بیتوته ۴۸ ساعته برای دستگیری در این منطقه شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست قوچان تصریح کرد: نیروهای محیط‌بانی این شهرستان طی گشت زنی در این منطقه حفاظت‌شده ۲ شکارچی غیرمجاز را دستگیر کردند و به همراه آنان یک عدد سلاح دوربین‌دار، ۹ تیر این اسلحه و یک عدد دوربین چشمی کشف و ضبط شد.

وی تأکید کرد: خوشبختانه شکارچیان قبل از هرگونه شکار و آسیب به محیط‌زیست با دستور مقام قضائی دستگیر و تحویل شدند.

اصلاحی ادامه داد: بخشی از منطقه حفاظت‌شده قرچغه در خراسان شمالی قرارگرفته که متأسفانه هر دو پرونده اخیر دستگیری شکارچیان از روستایی در خراسان شمالی که در حاشیه این منطقه قرار دارد بوده است.

کد خبر 6092035

دیگر خبرها

  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • قطع درختان و تخریب طبیعت در الیمالات دغدغه مازندرانی‌ها شد + فیلم
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند