Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرمانده تیپ ۶۵ نوهد گفت: تا زمانی که مسئولان تشخیص دهند وجود نیرو‌های ارتش در مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان و لرستان موثر است، ما همچنان در این مناطق حضور خواهیم داشت. امیر «سیروس امان‌اللهی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، پیرامون امدادرسانی تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد نیروی زمینی ارتش به سیل‌زدگان اظهار کرد: به محض وقوع سیل در استان گلستان در روز‌های پایانی سال ۹۷، برابر اوامر فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، فرمانده کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی ارتش،  تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد با توجه به تخصص‌های ارزشمندی که از آن‌ها بهره‌مند است، تعداد قابل توجهی از نیرو‌های خود را با تجهیزات کامل اعم از وسایل شناوری، غواصی، پاراگلایدر و پاراموتور به مناطق سیل زده گلستان اعزام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با احتساب امروز، بیش از ۲۰ روز است که تکاوران تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد در مناطق سیل‌زده استان گلستان حضور دارند و مشغول امدادرسانی و امداد و نجات در این استان هستند.

فرمانده تیپ ۶۵ نوهد با بیان اینکه تکاوران و غواصان  تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد در نجات حادثه‌دیدگان و همچنین پیکر‌های غرق‌شده‌های حادثه واژگونی قایق در منطقه گمیشان نقش تاثیرگذاری داشتند، عنوان کرد: پیکر آخرین فوت شده این حادثه هم حدود سه روز پیش توسط تیپ نوهد نزاجا پیدا شد و به خانواده وی تحویل داده شد.

امیر امان‌اللهی در ادامه با اشاره به حضور تکاوران تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد در استان لرستان نیز گفت: به محض وقوع سیل در منطقه پلدختر استان لرستان،  تکاوران تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد به فاصله ۷ تا ۸ ساعت و با وسایل کامل و مورد نیاز، از تهران حرکت کردند و وارد پلدختر شدند.

وی با بیان اینکه بحرانی‌ترین منطقه پلدختر از ابتدا تا کنون، منطقه «چم‌مهر» است که امداد و نجات در این منطقه از ابتدا به تیپ ۶۵ نیروی زمینی ارتش سپرده شد، گفت: متاسفانه روستای چم‌مهر به صورت صددرصد تخریب شده است.

فرمانده تیپ ۶۵ نوهد ادامه داد: با توجه به شدت جریان آب رودخانه کشکان در منطقه چم‌مهر و همچنین مشکلات تردد و قطع پل ارتباطی ضلع‌های شرقی و غربی این رودخانه، تنها راه مواصلاتی نیرو‌های ویژه هوابرد در این منطقه استفاده از قایق و بالگرد بود.

امیر امان‌اللهی با بیان اینکه در حال حاضر، عزیزان هوانیروز پل ارتباطی را میان دو ضلع رودخانه کشکان برقرار کرده‌اند، تصریح کرد: هم‌اکنون تعداد ۴ کمپ در ضلع غربی و ۱ کمپ در ضلع شرقی رودخانه کشکان برای مردم حادثه دیده ایجاد شده است.

وی همچنین عنوان کرد: برخی از مردم حادثه‌دیده روستای چم‌مهر به دلیل اینکه حاضر نبودند خانه و کاشانه خود را ترک و دام‌های خود را رها کنند، نپذیرفتند که توسط بالگرد‌های هوانیروز به مکان‌های امن منتقل شوند و ما به همین دلیل، علی‌رغم تمام خطراتی که وجود دارد، ۴ کمپ را در ضلع غربی روستای چم‌مهر ایجاد کردیم و در حال حاضر آمادرسانی به صورت ۲۴ ساعته توسط هوانیروز و قایق‌ها به مردم این مناطق انجام می‌شود.

فرمانده تیپ ۶۵ نوهد ادامه داد: به دنبال این هستیم تا امکانات حمام و سرویس بهداشتی را به سرعت در اختیار سیل‌زده‌های ضلع غربی رودخانه کشکان پلدختر قرار دهیم.

امیر امان‌اللهی در پایان با بیان اینکه ما برای خدمت کردن به مردم به استخدام ارتش درآمده‌ایم و بدون هیچ منت و توقعی برای مردم عزیز کشورمان قدم برمی‌‎داریم، گفت: تا زمانی که مسئولان تشخیص دهند وجود نیرو‌های ارتش در مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان و لرستان موثر است، ما همچنان در این مناطق حضور خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تیپ 65 نوهد نیروهای ویژه هوابرد امدادرسانی به سیل زدگان امدادرسانی ارتش به سیل زدگان سیل گلستان و لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ محمودی، رئیس سازمان امدادونجات هلال احمر، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی از ۴ تا ۹ اردیبهشت ١٤٠٣، گفت: ۱۳ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد) و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۴۸۱۳ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۱۹۷ تیم عملیاتی، شامل ۷۷۰ امدادگر، در ۹۱ عملیات شرکت کردند، ۳۴۴ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.

محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۹۲ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امدادونجات گفت: ۵۵ دستگاه چادر، ۶۸۴ تخته پتو، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۰۶۶ کیلوگرم نایلون، ٢۴٠ بسته غذایی، ۹۵۸ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • دست مریزاد فرمانده ارتش به سپاه
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم