Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مفاخریان شهردار منطقه ۹ تهران با اشاره به کمبود پل عابر پیاده در خیابان آزادی و همچنین نبود آسانسور برای معلولین که نمی‌توانند به خاطر وجود نرده‌های BRT از عرض خیابان عبور کنند، گفت: برای حل این مشکل زیرگذری را در متروی استاد معین پیش‌بینی کرده‌ایم تا دسترسی از زیر خیابان آزادی برقرار شود که البته هنوز پله‌های عابر پیاده و پله برقی آماده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه ۹ با اشاره به جلسه‌ای که با پور سید آقایی معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران داشته گفت: او از این نقطه بازدید کرده و دستوراتی را هم برای مجتمع ایستگاهی استاد معین صادر کرد و الان در حال پیگیری آن هستیم تا بتوانیم با سرعت بیشتری کار ساخت پله برقی و پل عابر پیاده را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه تاکنون شهروندان ناگزیر بودند به خاطر وجود نرده‌های میان خیابان با مشکل فراوان تردد کنند، اظهار کرد: بر همین اساس پل‌های عابر پیاده را به پله برقی مجهز کردیم، اما هنوز مشکل معلولین حل نشده است که تلاش می‌کنیم با راه‌اندازی آسانسور این مشکل حل شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهردار تهران ترافیک شهردار تهران مترو معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۶۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قرارداد‌ها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودرو‌های برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودرو‌ها قابل رقابت با خودرو‌های بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودرو‌ها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

دیگر خبرها

  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • کار گذرگاه عابر پیاده دقیقا چیست؟ 
  • کشف یک دیواره تاریخی از یک بنا در همدان
  • احداث مخزن ۵۰۰ متر مکعبی در قصر فیروزه
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است