Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر دفتر برنامه ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: در حوزه کرخه دبی به طور ثابت در حد ۲۲۰۰ تا ۲۴۰۰ مترمکعب بر ثانیه است و در کارون ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ مترمکعب بر ثانیه و در حوزه دز ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ مترمکعب حجم ورودی آب است.

داریوش بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان اظهار کرد: در حال حاضر روند ورودی آب در برخی از سد‌ها کاهش پیدا کرده و در برخی از سد‌ها ثابت مانده و کاهشی پیدا نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر برنامه ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: سد‌هایی که ظرفیت شان در حال تکمیل بود یا تکمیل شده بود نیاز بود برای بارندگی‌هایی پیش بینی شده در هفته آینده تخلیه شود که این کار در حال انجام است.

وی با بیان اینکه شرایط در برخی حوزه‌ها مانند کارون و مارون تثبیت شده است، تصریح کرد: در حوزه کرخه با توجه به زیاد بودن ورودی به سد، برخی مناطق شهری و روستایی دچار آبگرفتگی شدند که در حال تخلیه هستند.

بهارلویی درباره سرریز شدن سد‌های خوزستان گفت: سرریز شدن به معنای عبور آب از تاج سد‌ها نیست بلکه خروج آب از دریچه‌های سد‌ها به منظور ایجاد ظرفیت و مدیریت آب‌های پشت سد است.

مدیر دفتر برنامه ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان درباری آخرین وضعیت ورودی آب به سد‌های این استان گفت: در حوزه کرخه دبی به طور ثابت در حد ۲۲۰۰ تا ۲۴۰۰ مترمکعب بر ثانیه است و در کارون ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ مترمکعب بر ثانیه و در حوزه دز ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ مترمکعب حجم ورودی آب است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سد خوزستان سیل کارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت «نارنجی» هوا در دو شهر خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای پنج شهر خوزستان در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» خبر داد.

شهریار عسکری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ساعت ۱۱ امروز (۱۱ اردیبهشت‌ماه) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه استانداری خوزستان در اهواز ۱۳۹، ایستگاه نیوساید اهواز ۱۲۷، ایستگاه حفاری اهواز ۱۱۷ و ایستگاه پادادشهر اهواز ۱۰۶، ایستگاه اندیمشک ۱۱۹، ایستگاه دزفول ۱۱۶،‌ایستگاه ماهشهر ۱۳۷ و ایستگاه هندیجان ۱۱۳ میکروگرم بر مترمکعب بوده بنابراین هوای این شهرها در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

وی افزود: همچنین در این مدت هوای مسجدسلیمان و خرمشهر در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در وضعیت «پاک» نبوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در خوزستان
  • حمله هولناک دسته‌جمعی مسلحانه به یک پزشک در خوزستان
  • شلیک به یک پزشک در خوزستان
  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • سلاجقه: حدود ۶۰میلیون مترمکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی
  • وضعیت «نارنجی» هوا در دو شهر خوزستان
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • فیلم/ وضعیت خطرناک تنفسی در سه شهر خوزستان