Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسوی بیوکی با تاکید بر اینکه شرایط سنگینی بر تجارت و مبادلات کشور حاکم است، گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام تصمیمی اتخاذ کند که به صلاح کشور باشد.

«سید ابوالفضل موسوی بیوکی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد لزوم تصویب لوایح پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دو استراتژی در مورد پیوستن یا نپیوستن ما به FATF مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به FATF نپیوندیم نابود و منهدم نمی شویم همانگونه که تحریم ها ما را از پا درنیاورد درست است که مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرد اما ما را نابود کرد.

 

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر ما جنس صادر می کنیم ولی چون با برخی کشورها مبادله بانکی نداریم جنس رادرایران از ما ریالی می خرند، صادر می کنند و واسطه ها سود آن را می برند و سود آن عاید ما نمی شود. در حالیکه ما در بحث صادرات باید ارز آوری داشته باشیم و در واقع صادرات را برای سودآوری آن انجام دهیم و اگر ارز آوری نداشته باشد قطعا گره ای را باز نمی کند.

 

وی تاکید کرد: پیوستن به FATF نیز تمامی مشکلات ما را حل نمی کند. همانطور که با برجام همه مشکلات ما حل نمی شود. FATF یک کنوانسیون است و با آن رابطه مالی ما برقرار می شود و ما برای حل همه  مشکل به سمت پیوستن به این کنوانسیون نمی رویم بلکه برای  کمک به حل بخشی از مشکلات مالی و تجاری مان به سمت این کنوانسیون می رویم.

 

موسوی بیوکی بیان کرد: دولت و مجلس تصمیم خودشان درمورد لوایح چهارگانه را گرفته اند و این لوایح را مصوب کرده اند، الان توپ در زمین مجمع تشخیص مصلحت نظام است و باید این مجمع تصمیم بگیرد.

 

وی با بیان اینکه شرایط  سنگینی بروی تجارت و مبادلات کشور حاکم شده است، گفت: چندماهی که این لوایح در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است، به طول انجامیدن این روند موضوعی است که باید مجمع مسئولیت آن را بپذیرد چراکه مبادلات و تجارت کشور شرایط خوبی را ندارند.

 

نماینده  مردم یزد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در واقع پیوستن به FATF تعیین استراتژی است یعنی اینکه ما باید بدانیم کدام مسیر را بی کنیم و ساختار خودمان را چگونه بچینیم ،مثل بازی فوتبال است که باید بدانیم باید تدافعی بازی کنیم یا تهاجمی عمل کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: به هر حال این استراتژی در مجلس و دولت تنظیم شده است وامیدواریم مجمع نیز تصمیمی اتخاذ کند که به صلاح جامعه باشد./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سیل سیل لرستان بارندگی و سیلاب لرستان سیل زدگان هلال احمر پلدختر خوزستان کمک به سیل زدگان موسوی مجمع مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۳۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب الهادی (ع) حرم مطهر رضوی گفت: در اولین جمعه ماه محرم به همت این مجمع، در مجموع بیش از هشت هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان برپا خواهد شد که بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی است.   داود منافی پور تصریح کرد: همزمان با افتتاح این کارگاه، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران و چهار کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.   وی افزود: مجمع جهانی علی اصغر (ع) به عنوان قطب هماهنگ کننده همایش‌ها در ایران و ۴۵ کشور جهان با افتتاح ۷۲ کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده است و در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباس‌ها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان شرکت کننده در مراسم قرار می‌گیرد.   او ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی حدودا از سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر (ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.    دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) با قدردانی از همت و تلاش این بانوان داوطلب اظهار کرد: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود که کارگاه دوخت لباس مرکزی در تهران است و علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.   منافی پور گفت: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود.   به گفته او، این لباس‌ها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بسته بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عج) می‌شود. همچنین در هر بسته بندی نذر، نامه‌ای با این مضمون «یا صاحب الزمان (عج) فرزندم را نذر یاری قیامت تو می‌کنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن» قرار می‌گیرد که به ۱۲ زبان زنده دنیا همچون عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسه، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.

دیگر خبرها

  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • سرمربی مس رفسنجان: بازی سنگینی مقابل پیکان داریم
  • آغازی برپایان سلطه واشنگتن درنیجر/پیروزی راهبردی مسکودرمصاف باغرب
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)