Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مهاباد - ايرنا - نماينده مردم مياندوآب، شاهيندژ و تکاب در مجلس شوراي اسلامي گفت: اتصال شهرهاي تکاب و شاهيندژ به شبکه ريلي در حال پيگيري بوده و اقداماتي نيز براي تحقق آن انجام شده است.

همايون هاشمي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: نقشه اوليه و مسيريابي جهت اتصال اين 2 شهر در جنوب آذربايجان غربي به خطوط آهن زنجان - تبريز و سنندج - همدان توسط شرکت راه آهن تهيه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در اين زمينه مکاتبه هايي با وزير راه و شهرسازي شده، اظهار داشت: تخصيص رديف اعتباري براي انجام مطالعات اوليه طرح اتصال شاهيندژ و تکاب به شبکه ريلي از کميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي درخواست شده که مورد موافقت قرار گرفته است.
هاشمي ادامه داد: با توجه به دور بودن شهرهاي شاهيندژ و تکاب از مرکز استان و پايتخت، اتصال اين شهرها به شبکه ريلي کشور مي تواند مسير توسعه اين مناطق را هموارتر کند.
نماينده مياندوآب، شاهيندژ و تکاب در مجلس شوراي اسلامي گفت: با اتصال تکاب و شاهيندژ به شبکه ريلي کشور بخش مهمي از مشکل راه هاي دسترسي و ارتباطي اين شهرستان ها حل خواهد شد.
به گزارش ايرنا، شهرهاي تکاب و شاهيندژ در فاصله 85 کيلومتري از هم در جنوب آذربايجان غربي واقع شده و تکاب 300 کيلومتر و شاهيندژ نيز 215 کيلومتر با مرکز استان فاصله دارد.
مسير خط آهن 182 کيلومتري مراغه - مياندوآب - مهاباد - نقده - اروميه سال گذشته به بهره برداري رسيد و آذربايجان غربي را به استان هاي آذربايجان شرقي، زنجان، قزوين و بالاخره به مرکز کشور وصل کرد.
اين مسير ريلي که سال گذشته توسط رييس جمهوري افتتاح شد داراي چهار ايستگاه است و ايستگاه اروميه با 16 هزار مترمربع زيربنا و يک سالن ترانزيت، بزرگترين ايستگاه اين مسير به شمار مي رود.
7514/6185/3072
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان

معاون اقتصادی نخست‌وزیر حکومت طالبان و معاون نخست‌وزیر قزاقستان درباره احداث شبکه ریلی از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر حکومت طالبان و «سریک ژومانگارین» معاون نخست‌وزیر قزاقستان در دیدار با یکدیگر پیرامون مسائل سیاسی، اقتصادی، تجارتی، ترانزیتی و احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کردند.

ملا برادر با اشاره به افتتاح اتاق تجارت قزاقستان در ولایت هرات، تمایل قزاقستان برای سرمایه‌‎گذاری در پروژه «افغان-ترانس» و همچنین حذف نام امارت اسلامی از فهرست گروه‎‌های تحریم شده را گام‌های مهم و اساسی خواند که قزاقستان برای بهبود روابط با افغانستان برداشته است.

وی در ادامه بر امضای توافقنامه برای حل مشکلات بانکی تجار دو کشور، ایجاد شرکت‌های مشترک افغان- قزاق و ایجاد تسهیلات در صدور ویزا برای تجار افغان تاکید کرد.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط دفتر مطبوعاتی ملا برادر، معاون نخست‌وزیر قزاقستان ضمن ابراز تمایل برای همکاری برای یک افغانستان باثبات و پیشرفته گفت: اگر شبکه راه‌آهن جدید از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان تمدید شود، نسبت به سایر پروژه‌ها مسیری کوتاه‌تر و اقتصادی‌تر خواهد بود و اتصال کشورهای آسیای مرکزی با آسیای جنوبی از طریق افغانستان و افغانستان را با چین و اروپا از طریق ترکمنستان و قزاقستان امکان پذیر خواهد کرد.

درخواست ازبکستان از روسیه برای مشارکت در پروژه خط آهن «افغان-ترانس»شرکت اماراتی مسئول مطالعات فنی پروژه «افغان-ترانس» شدطالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابدبرگزاری نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان در کابل

وی افزود دولت قزاقستان در نظر دارد به منظور افزایش تجارت با افغانستان اتاق مشترک صنعت و تجارت و گروه مشترک تجارت و کار بین دو کشور ایجاد کند.

ژومانگارین همچنین اظهار داشت قزاقستان علاوه بر سرمایه‌گذاری در معادن افغانستان، آمادگی دارد تا در زمینه حکومتداری الکترونیک، صنعت، تحصیلات عالی، آموزش، بهداشت و درمان و بانکداری با افغانستان همکاری کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان
  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات
  • چرا سفر با قطار؟ ۵ دلیل برای انتخاب این نوع سفر
  • ارتقای روابط تجاری با افتتاح یک مسیر ریلی جدید + فیلم
  • فیلم| تصاویری از مسیر ریلی راه آهن لرستان
  • اهمیت و ضرورت های راه آهن ایران ارمنستان
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • اطلاعیه راه‌ آهن درباره عدم مجوز قطار افغانستان ترکیه خلاف واقع است