Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی آستان قدس رضوی آیت الله سید احمد علم‌الهدی عصر دیروز، 17 فروردین، در آیین تکریم و معارفه تولیت آستان قدس رضوی که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به تحولات عظیم آستان قدس رضوی پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، عنوان کرد: انقلاب اسلامی در نتیجه ایثارگری، جانبازی و جانفشانی ملت متدین ایران اسلامی به پیروزی رسید، از اولین تاثیرات این انقلاب دگرگونی و اصلاح در آستان قدس رضوی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  امام جمعه مشهد مقدس با بیان اینکه آیت الله واعظ طبسی به عنوان اولین تولیت آستان قدس رضوی در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات مبارک و گام‌های بلندی را در این بارگاه نورانی برداشتند، تصریح کرد: بسیاری از موقوفات آستان قدس که پیش از انقلاب تصرف شده بودند به این آستان نورانی بازگردانده شد و آن مرحوم همچنین اقدامات خوبی را در توسعه فعالیت‎های فرهنگی، اقتصادی و توسعه صحن‌ها و رواق‌های این آستان نورانی انجام دادند.   وی در ادامه با اشاره تحولات رخ داده در آستان قدس رضوی در دوران تولیت حجت الاسلام رئیسی نیز گفت: در دوران تولیت ایشان مبتنی بر منشور هفتگانه مقام معظم رهبری گام‌های مبارکی مطابق با سیره رضوی برداشته شد، نهضت عظیمی مطابق با رأفت، علم و حکمت امام علی بن موسی الرضا(ع) در عرصه‌های علمی، فرهنگی و خدمت به محرومان در این آستان شکل گرفت.   علم‌الهدی با بیان اینکه امروز حریم مقدس رضوی تمام کشور را فراگرفته است، به طرح توسعه مفهوم خادم، خدمت و مخدوم اشاره و عنوان کرد: با تأسیس دفاتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مراکز استان‌های کشور، خادمیاری رضوی توسعه یافت و برکات خدمت به امام رضا(ع) تمام کشور را فرا گرفت.   نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: طی سه سال گذشته مسئله محرومیت‌زدایی که در منشور رهبر معظم انقلاب به آن تأکید شده بود، مورد توجه ویژه قرار گرفت و عرصه خدمت به نیازمندان از مشهد مقدس و استان‌های خراسان عبور کرد و کشور را تحت شعاع قرار داد.   وی در ادامه ضمن آروزی توفیق برای حجت الاسلام والمسلمین مروی در سمت تولیت آستان قدس رضوی گفت: ایشان مسئولیت‌های مهمی را طی 30 سال اخیر در دفتر مقام معظم رهبری در ارتباط با طلاب، روحانیون و بیوت مراجع اعظام تقلید بر عهده داشته‌اند و کارنامه درخشانی در عرصه‌های مختلف مسئولیت از خود به جای گذاشته‌اند، امیدواریم با حضور ایشان شاهد توسعه و فراگیری بیش از پیش اقدامات و برکات آستان قدس رضوی باشیم.   علم الهدی همچنین انتخاب حجت الاسلام رئیسی به سمت ریاست قوه قضاییه را سرآغازی مبارک برای گام دوم انقلاب اسلامی دانست.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی خطیب جمعه مشهد آستان قدس رضوی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد معارفه شد
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است