Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره کاشت بذرهای خیار، گوجه و فلفل و خود کفایی در سیفی جات اظهار کرد: استفاده از امکانات صنعتی و جلوگیری از اقدامات سنتی در حوزه کاشت بذر سیفی جات، باعث صرفه جویی در مصارف و افزایش تولید خواهد شد.

وی افزود: باتوجه به این که کشور در شرایط تحریم قرار دارد، خودکفایی در این حوزه می تواند گامی مهم برای افزایش تولید و نگاه به ظرفیت های داخلی کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظری تصریح کرد: خود کفایی در تولید سیفی جاتی از قبیل گوجه، فلفل و خیار باعث می شود که بتوانیم نظارت دقیق تری بر کیفیت و سلامت محصولات داشته باشیم که محصول ارائه شده به مردم، از نظر بهداشتی و سلامت از جایگاه بالایی برخودار باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور گفت: همچنین این اقدامات باعث می شود که از منابع موجود به صورت بهینه استفاده کنیم و در مصرف آب و دیگر انرژی ها صرفه جویی شود؛ در عین حال تولیدات افزایش پیدا کند و بتوانیم غذای سالم در سفره مردم جامعه داشته باشیم.

وی در پایان با اشاره به کار تحقیقاتی که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورسگان در حوزه تولید بذر سیفی جات انجام داده اند اذعان داشت: در این کار تحقیقاتی که در واحد خورسگان انجام شده است، شناسایی آفات و مقابله با آن ها و همچنین کیفیت و سلامت محصولات بررسی می شود.

انتهای پیام/

108 / 167 ایرج نظری دانشگاه جندی شاپور اهواز خوراسگان کشاورزی خود کفایی سیفی جات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه جندی شاپور اهواز خوراسگان کشاورزی خود کفایی سیفی جات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و ادامه آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست