Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@23:01:07 GMT

750 سازه آبخیزداری در جنوب کرمان آبگیری شد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۹۴۲۳

750 سازه آبخیزداری در جنوب کرمان آبگیری شد

جیرفت - ایرنا - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت: 750 سازه از طرح های آبخیزداری و آبخوان داری این منطقه طی بارندگی های اخیر آبگیری شد که نقش مهمی در کنترل سیلاب، تغذیه سفره های زیرزمینی و نیز کنترل رسوب داشته است.

محمدحسن کردستانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به بررسی های انجام گرفته در پی بارندگی های اخیر از اسفند ماه سال گذشته تاکنون به طور میانگین 70 درصد طرح های آبخیزداری هفت شهرستان جنوبی استان کرمان آبگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه 750 سازه آبخیزداری در جنوب کرمان ایجاد شده است، تصریح کرد: از این تعداد طی بارندگی های اخیر 300 طرح به صورت 100 درصدی و مابقی تا 50 درصد آبگیری شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت: با توجه به بررسی های صورت گرفته در پی بارندگی های اخیر 80 میلیون متر مکعب کنترل سیلاب، 12 میلیون متر مکعب میزان نفوذ آب به سفره های زیر زمینی و 2 میلیون متر مکعب هم کنترل رسوب صورت گرفته است.
وی ادامه داد: همچنین حدود 350 هزار هکتار از حوضه های آبخیز، 30 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی، 300 آبادی و همچنین مناطق شهری فاریاب، رودبار جنوب، قلعه گنج و زهکلوت از خطر بروز سیلاب و ایجاد خسارت به منازل مسکونی و تاسیسات زیربنایی مصون ماندند.
کردستانی گفت: طرح های آبخیزداری و آبخوان داری نقش بزرگی در کنترل سیلاب، تغذیه سفره های زیرزمینی و نیز کنترل رسوبات دارد.
وی بیان کرد: امروزه اهمیت و نقش ویژه طرح های آبخیزداری و آبخوان داری بر هیچکس پوشیده نیست و در همین راستا از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، اعتبارات خوبی برای این بخش در نظر گرفته شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان اظهار داشت: طرح های آبخیزداری و آبخون داری فواید بسیاری دارد که در نهایت موجب کاهش اثرات خشکسالی می شود، از این رو آبخیزداری را می توان مهمترین کار در حوزه منابع طبیعی دانست.
جنوب استان کرمان از هفت شهرستان با جمعیت یک میلیون نفر، یک سوم پهناورترین استان کشور را به خود اختصاص داده است.
7450/7429/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جغرافيا ابخيزداري منابع طبيعي آبگيري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۹۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله این استان را لرزاند

به گزارش خبرآنلاین، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری صبح امروز (پنجشنبه) در حوالی فاریاب در جنوب کرمان، گفت: این زمین لرزه خسارتی نداشته است.

حمید سالخورده روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: نیروهای امدادی در منطقه فاریاب در حالت آماده‌باش قرار دارند.

کانون این زمین لرزه در عمق ۹ کیلومتری زمین اعلام شده است.

کانون وقوع این زلزله در ۲۹ کیلومتری فاریاب، ۳۰ کیلومتری کهنوج و ۴۷ کیلومتری عنبرآباد در جنوب کرمان کرمان اعلام شده است.

فاریاب شهری در استان کرمان و مرکز شهرستان فاریاب است.

شهر فاریاب، در ۳۳۰ کیلومتری جنوب شرقی مرکز استان کرمان قرار دارد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902000

دیگر خبرها

  • سد و سازه‌های آبی این شهر هم سر ریز شد
  • آبگیری هفت هزارهکتار از تالاب جازموریان
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان را لرزاند
  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل