Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-28@23:13:36 GMT

اولوّیت فوری مسئولان خدمات رسانی به سیل زدگان است

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۰۲۹۵

به گزارش  سرویس  طلاب  و روحانیون خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی در جمع کارکنان مرکز تحقیقات اسلامی مجلس خاطرنشان کرد: اصولا در هر شرایطی اعم از تحریم و غیر تحریم، باید تولید را به مثابه یک شاخص جدی برای درستی وضعیت و حرکت اقتصادی، و قوام و پایداری آن به حساب بیاوریم.

 وی گفت  بی‌رونقی تولید، و در نتیجه آن، غلبه مصرف بر تولید، شاخص خوبی برای یک جامعه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: غلبه پیدا کردن تولید بر مصرف در یک جامعه یک ضرورت است تا آن جامعه بتواند افزون بر تأمین نیازمندی‌های خود، صادرات هم داشته باشد  و از این رهگذر به شکوفایی اقتصادی دست پیدا کند.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با اشاره به اینکه تولید یک رکن اساسی در اقتصاد است، گفت: به ویژه در شرایط تحریم، باید بسترهای لازم را  برای تولید بیشتر و پررونق تر پهن کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین مبلغی اظهار داشت: رونق یابی تولید باید از دو حیث کمی و کیفی  انجام بگیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به حادثه سیل در برخی استان های کشور ابراز تاسف کرد و گفت: باید هنگام این مصیبت ها به درگاه خداوند متعال خضوع و خشوع بیشتر ببریم.

حجت الاسلام والمسلمین  مبلغی ادامه داد: در شرایط حین سیل و پس از سیل، باید اولویت اول و فوری مدیریت کشور اولاً به مهار بحران، و ثانيا به خدمات رسانی به  آسیب دیدگان از بحران یعنی  سیل زدگان متوجه و معطوف شود.

وی با اشاره به رسالت مراکز تحقیقاتی از جمله مرکز تحقیقات اسلامی در مساله حوادث طبیعی گفت: نباید در ارتباط با مساله سیل بی تفاوت باشیم از این حیث که في المثل  این مرکز و مركز پژوهش های مجلس می توانند از نظر حقوقی مباحث و کوشش ها و اندیشه ها و پیشنهادهای خود را به سمت ارائه ظرفیت های حقوق، قانون و فقه در جهت توسعه زیرساخت های حفاظت کننده از کشور در برابر حوادث و نیز افزایش قدرت مدیریت و کنترل بحران  به پیش ببرند.

  حجت الاسلام والمسلمین  مبلغی گفت: امروز ثابت شده، که بدون داشتن زیرساخت های لازم، خطراتی مانند سیل و امثال آن، مناطق مختلف کشور را  دچار آسیب های جدی می کند، بنابراین باید زیرساخت های لازم  برای بخش های مختلف  فرهنگی، اقتصادی، مدیریتی و نظارتی ایجاد شود.

وی گفت: از نظر فقهی، اگر فراتر از احتمال عقلایی، یک تجربه محقق، پیش روی ما  قرار بگیرد که به دلیل ضعف  زیرساخت ها، حادثه هایی همچون سیل مشکلاتی برای مردم ایجاد می کنند، قرار دادن اولویت در انجام و ایجاد زیرساخت ها و زیربناها ضرورت شرعی  پیدا می کند و در صورت تقصیر مسئولیت شرعی پدید می آید.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: از نظر حقوقی هم باید بررسی شود که در این زمینه چه قوانینی می توانند نظم و ساختاری بهتر را در جامعه ایجاد کنند.

 

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس اظهار داشت: اکنون بحثی وجود دارد که اگر در جایی بودجه ای برای یک سد نهاده شده ولی به دلیل اهمال کاری، به مشکل بخورد آیا اهمال کننده ها مسئول هستند؟

حجت الاسلام والمسلمین  مبلغی با اشاره به اینکه ما باید برای قبل، حین و بعد از بحران برنامه داشته باشیم، گفت: ما به ویژه در مرحله قبل از بحران، باید زیرساخت ها و آمادگی های لازم و کافی  را حتی فراتر از حد نیاز ایجاد کنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۰۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: با وجود اینکه اطلاع‌رسانی کافی برای اعلام ساعت جمع‌آوری زباله صورت گرفته، نزدیک به ۱۲ درصد پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود.

سیدمحسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید.

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود یکی از مشکلات مهم محیط زیست شهری در قم است.

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود در حالی که ساعت اعلام شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا ۶:۰۰ است.

وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، با وجود اینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

کد خبر 748158

دیگر خبرها

  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • زارع پور: به‌زودی زیرساخت‌ دارو رسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان