Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمد علی شجاعی استاندار خراسان شمالی در جلسه شورای اداری استان، با بیان اینکه بر اثر جاری شدن سیل منازل مسکونی و راه‌های روستایی استان آسیب دیدند، گفت: برای انجام عملیات عمرانی در مناطق سیل زده استان، نگاه اول، توجه به پیمانکاران و سرمایه گذاران داخلی است و در صورت عدم اعلام آمادگی به سراغ سرمایه گذاران و پیمانکاران غیر بومی خواهیم رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وقوع حوادثی مانند سیل و زلزله امری طبیعی است، افزود:، اما با برخورد صحیح می‌توان آن را مدیریت کرد تا مردم کمتر دچار مشکل شوند.

شجاعی اظهار کرد: حیف است که مدیران از سیل به وقوع پیوسته سال جاری درس عبرت نگیرند و به گونه‌ای عمل نکنند که در حوادث بعدی، باز هم مردم دچار مشکل شوند.

وی با ابراز گلایه از اینکه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران اعلام شد که مدیران به وزیر مربوطه دستگاه خود مکاتبه و خسارت وارد شده در استان را اعلام کند، گفت:، اما فقط سازمان جهاد کشاورزی، امور عشایری، کمیته امداد و بنیاد مسکن مکاتبات لازم را انجام داده و از سایر ادارات هیچ نامه‌ای ارسال نشده است.

نماینده عالی دولت در استان در ادامه بیان کرد: محور اصلی کار بعد از سیل راه، ابنیه و مقاوم سازی مسکن است که باید ستادی تشکیل شود و اعتبارات جذب شده در حوزه رفع خسارت‌های سیل، در این حوزه‌ها هزینه شود.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف مسئولان قوی و توانمند کردن بخش خصوصی است و در استان برای انجام این کار تلاش‌هایی را انجام دادیم، گفت:، اما هنوز حضور این افراد به هنگام وقوع سیل پررنگ نبود، و بخش خصوصی یک وظیفه اجتماعی در مقابل مردم دارد و باید آن را انجام دهد.

استاندار خراسان شمالی گفت: سازمان صمت و اتاق بازرگانی حضور و فعالیت بخش خصوصی را در استان پررنگ کند چراکه این بخش در استان فعال نیست.

وی اظهار کرد: هنوز قدم‌های اساسی‌ها برای ورود بخش خصوصی در استان برداشته نشده است.

وی از رتبه سی ام جایگاه مطبوعات و رسانه‌های استان در کشور و وضعیت ضعیف مالی آن‌ها در استان ابراز تاسف کرد و گفت: وضعیت کنونی مطبوعات استان به علت بی توجهی مدیران ذی ربط استانی بوده است.

استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: معاون سیاسی امنیتی استانداری مکلف است تا نامه‌ای به تمامی ادارات استان ارسال و آن‌ها را به خرید نشریات استانی ملزم کند و ادارات استانی نیز ملزم به اجرای این مصوبه هستند.

انتهای پیام / ب 

رفع خسارت‌های سیل در محور‌های راه، ابنیه و مقاوم سازی مسکن در خراسان شمالی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار خسارت سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • آمادگی کامل خراسان جنوبی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد
  • رنکینگ بهاره بدمینتون نونهالان و نوجوانان خراسان شمالی انجام شد
  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت
  • بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت 
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید