Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@23:15:25 GMT

برگزاری نمایشگاهی برای معماران

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۳۱۱۱

برگزاری نمایشگاهی برای معماران

سوم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ بهایی و روز معماری ایرانی است و به همین مناسبت در گالری هرمس نمایشگاهی از آثار هنرجویان و دانش آموزختگان معماری برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نخستین نمایشگاه "اسکیس، راندو و کروکی بناهای تاریخی اصفهان" در روز سی‌ام فرودین ماه تا پنجم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گالری هرمس درباره این نمایشگاه به ایمنا گفت: روز سوم اردیبشهت ماه روز بزرگداشت شیخ بهایی و روز معماری ایران در تقویم نام گذاری شده است. به همین بهانه برنامه ریزی انجام شد تا نمایشگاه اسکیس، راندو و کروکی بناهای تاریخی اصفهان با استفاده از آثار دانشجویان و اساتید رشته معماری برگزار شود.

محمدعلی فرخ‌نژاد با اشاره به اهداف گالری اظهار کرد: همیشه در گالری‌های اصفهان آثار در حوزه هنرهای تجسمی مانند نقاشی، طراحی، خوشنویسی و غیره دیده می‌شود و کمتر می‌بینیم که هنرجویان و معماران آثارشان را در این حوزه کاری به نمایش بگذارند. رویکرد مهندسی معماری بر بخش هنری آن غالب شده و به همین دلیل بیشتر هنرجویان و هنرآموختگان معماری وارد فضاهای عمرانی و مهندسی می‌شوند.

وی با بیان اینکه سعی داریم در بخش هنری معماری پیشگام و فعال باشیم، افزود: یک بُعد مهم معماری، هنر و بخش آرتیستی آن است، با برگزاری این نمایشگاه سعی داریم معماران را به فضای گالری‌ها دعوت کنیم تا در این فضا حضور پررنگ‌تری داشته باشند و در این فضا هنر خود را ارائه دهند.

مدیر گالری هرمس در پایان خاطر نشان کرد: فراخوان نمایشگاه "اسکیس، راندو و کروکی بناهای تاریخی اصفهان" اعلام شده و علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۲۵ فروردین ارسال کنند. داوری و انتخاب آثار بر عهده دکتر آرتور امید آذری است و امیدواریم بتوانیم آثار موجهی را انتخاب و در گالری هرمس به نمایش بگذاریم. در حال حاضر در تلاش برای اطلاع رسانی و جمع آوری آثار هستیم.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معماری معماری ایرانی اسلامی نمایشگاه هنر معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۳۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجه تسمیه شهر «نائین» چیست؟

ایسنا/اصفهان یک اصفهان شناس گفت: در خصوص وجه تسمیه «نائین» حمدالله مستوفی مورخ و جغرافیاشناس اسلامی در کتاب «نزهةالقلوب» می‌نویسد «نائین مشتق از نام یکی از پسران حضرت نوح(ع) به نام ناین است.»

محمدحسین ریاحی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وجه تسمیه شهرستان نائین، اظهار کرد: شهرستان نائین یکی از شهرهای با قدمت نه تنها در استان اصفهان، بلکه در ایران محسوب می‌شود. این شهر از لحاظ برخی فنون و صنایع دستی در گذشته پیشرفت زیادی داشته است. در فرش‌بافی، عبا بافی و کوزه‌گری و در کشاورزی این شهر در برخی محصولات که مرتبط با مناطق کویری مانند گندم، جو پنبه و زعفران و انار است محصولاتی دارد.

وی افزود: مسجد جامع نائین که از قدیمی‌ترین مساجد جامع ایران است متعلق به دوران دیلمی می‌شود. در خصوص وجه تسمیه «نائین» حمدالله مستوفی مورخ و جغرافیا شناس اسلامی در کتاب نزهةالقلوب می‌نویسد نائین مشتق از نام یکی از پسران حضرت نوح(ع) به نام «ناین» است.

این اصفهان شناس تصریح کرد: همچنین برخی معتقدند نائین مأخوذ از «نِی» است که گیاهی باتلاقی است. اما «صفا السلطنه نائینی» در سفرنامه صفاء، وجه تسمیه نائین را از نوادگان نوح نبی می‌داند. برخی این مطلب را عنوان کرده‌اند. برخی مورخان نیز معتقدند که نائین در گذشته به دست ساکنان فلسطین بنا شده است و آن‌هایی که از دست «بخت‌النصر» نجات یافته و با کمک کوروش، شاه هخامنشی نجات پیدا کردند، به شرق اصفهان آمدند و نائین را از خود به یادگار گذاشتند.

ریاحی خاطرنشان کرد: نائین که در ۱۴۰ کیلومتری شرق اصفهان است دارای خاندان‌های بزرگ علمی مانند نائینی، پیرنیا، غلامحسین مصاحب، پروفسور فاطمیِ ریاضی‌دان و حسین فاطمی سیاستمدار است و از شخصیت‌های مشهور مذهبی این شهر میرزای نائینی است که در زمان مشروطه آثار خوبی از خود به جای گذاشت. همچنین مرحوم حسین نائینی که ادیب و مورخ بود و در تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شده است.

وی گفت: نائین را یکی از شهرهایی می‌دانم که باید بیشتر مورد بررسی باستان‌شناسانه قرار بگیرد. آثار تاریخی زیادی در دل این سرزمین ارزشمند مدفون است و طبیعتاً باید ارج بیشتری بر این آثار بگذاریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح تو طرح در رویداد طرحی نو، مسابقات معماری در ایران را به بوته‌ی نقد گذاشت
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • برگزاری رویداد خشتانه در دانشکده هنر و معماری یزد
  • برگزاری رویداد «خشتانه» در واحد یزد
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه
  • وجه تسمیه شهر «نائین» چیست؟