Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-07@09:07:10 GMT

مطالبه 60 روستای بالادست سد گلورد/شناور سپاه به کمک مردم آمد+عکس و فیلم

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۴۸۳۰

سیل اخیر در مازندران خسارات زیادی به بار آورد که یکی از این خسارات تخریب پل ارتباطی 60 روستای بالادست سد گلورد می‌باشد که این موضوع باعث معترض شدن مردم این روستاها از عدم پیگیری جدی و فوری برای بازسازی و یا احداث پل جدید توسط مسئولین شده است. به گزارش بلاغ، سیل اخیر در مازندران خسارات زیادی به بار آورد که یکی از این خسارات تخریب پل ارتباطی 60 روستای بالادست سد گلورد می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این پل متاسفانه با کم توجهی مسئولان هنوز باز سازی نشده و مردم با قایق و شناور نظامی، که سپاه پاسداران در اختیار مردم هزارجریب گذاشته، از عرض سد گلورد تردد می‌کنند.

به‌کارگیری شناور سپاه برای بازگشایی محور‌های هزارجریب بهشهر

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهشهر با اشاره به مهار سیلاب اخیر منطقه با استفاده از نیرو‌های بسیجی گفت: شناور سپاه مازندران برای بازگشایی محور‌های هزارجریب بهشهر بکارگیری شد.

حسن پورقربان اظهار کرد: بکارگیری شناور سه تکه سیار متعلق به فرماندهی قرارگاه عملیاتی غدیر شمال کشور جهت تسهیل در عبور و مرور اهالی و ساکنان ۶۰ روستای منطقه هزار جریب بهشهر بکارگیری شده است.

وی افزود: برابر اعلام دغدغه‌های مردم منطقه هزار جریب شهرستان بهشهر و روستا‌های بالای سد گلورد در بیان مشکلات ناشی از مشکلات و سختی‌های تردد جاده مواصلاتی روستای رودبار به روستای غریب محله و زیر آب رفتن راه ارتباطی دوطرفه فیمابین، اقدامات اولیه برای بازگشاییی محور‌های هزار جریب بهشهر صورت گرفت.

پورقربان گفت: به اتقاق سردار شالیکار فرمانده قرارگاه عملیاتی غدیر شمال کشور در سه روز گذشته، شناور سه تکه متحرک جهت جابجایی اهالی منطقه و خوردو‌های سبک تا رفع دائمی مشکلات و پایین آمدن سطح آب سد در اختیار اهالی خونگرم و باصفای آن منطقه قرار گرفت.

مردم روستاهای بالادست سد گلورد نسبت به عملکرد مسئولان استانی و شهرستانی انتقاد دارند که در این فیلم می‌بینیم :


اگر چه دسترسی به روستاهای بخش کوهستانی بهشهر، از طریق شهرستان‌های نکا و گلوگاه نیز امکان پذیر است، اما ساکنان یک روستا برای حضور در محل سکونت خود، نه تنها باید از شهرستان دیگر عبور کنند، بلکه روزانه 40 کیلومتر بیشتر را طی خواهند کرد.


جاده فعلی که مورد استفاده قرار می‌گیرد، راهی کم خطر با موانع معدود و شیب اندک است که همین مزیت‌ها موجب شده است، اقبال عمومی به استفاده از این جاده در مقایسه با جاده‌های دیگر بسیار بیشتر باشد.

مسئولان البته نسبت به این موضوع چندان هم بی تفاوت نبودند و چند مسیر را برای ساخت جاده جایگزین در نظر گرفتند که هر بار کمبودها و مشکلات مالی را مانع اجرای طرح ساخت جاده جدید عنوان می‌کنند.

در همین راستا برای حل این مشکل جلسه‌ای با حضور برخی از افراد روستاهای منطقه، نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه، مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران و فرماندار در محل فرمانداری بهشهر برگزار شد.

در این جلسه مطالبات مردم منطقه که ایجاد راه دسترسی موقت مناسب تا احداث پل اصلی پشت سد گلورد مورد بررسی قرار گرفت .


در این جلسه مصوب شد تا چند روز آینده با نصب وینچ در دو طرف پل به رفت و برگشت شناور سرعت بخشیده شود که این امر انجام شد.


همچنین مصوب شد در اولین فرصت و با پایین آمدن سطح آب، شن‌ریزی مسیر روستای رودبار تا روستای چالکده با کیفیت مناسب انجام گردد و بعد از نمایان شدن پل ارتباطی قدیمی عملیات احداث پل فلزی با ارتفاع 5متر در همان مکان آغاز گردد.

به گزارش بلاغ؛ گفته می‌شود بین تاریخ  15 تا 30 اردیبهشت احداث پایه‌های پل اصلی در دو طرف سد گلورد آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۴۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار

آقای احمدی گفت: همه ساله آفات برگخوار و جوانه خوار بلوط خسارات سنگینی را به عرصه‌های جنگلی استان وارد می‌کنند و در سال ۱۴۰۳ سطحی معادل ۴۵۰۰۰هکتار از جنگل‌های استان را آلوده نموده که منطقه مشایخ شهرستان کیار نیز از این موضوع مستثنا نبوده و مورد هجوم این آفات قرار گرفته اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با توجه به اعتبارت خود اقدام به مبارزه با این آفات در سطح ۳۰۰ هکتار در جنگل‌های منطقه مشایخ نموده است.

وی افزود: از آنجایی که در جنگل‌ها استفاده از سموم شیمیایی ممنوع می‌باشد عملیات مبارزه با ترکیب بیولوژیک BT صورت پذیرفته است.

بیشتر بخوانید

مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد

احمدی اضافه کرد: بخش عمده‌ای از این مناطق در منطقه حفاظت شده محیط زیست واقع شده و اداره کل منابع طبیعی استان با توجه به اعتبارات خود هر ساله اقدام به مبارزه می‌نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • مسجد شناور الجبار (+تصاویر)
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در سیلاب نیشابور
  • شناور سپاه از خط استوا عبور کرد/ اولین ماموریت در نیمکره جنوبی
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه گذشت