Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@23:34:10 GMT

«زوج یا فرد» در بهتر شدن حال مردم موثر بود

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۷۲۰۳

«زوج یا فرد» در بهتر شدن حال مردم موثر بود

به گزارش جهان نيوز، مرجانه گلچین بازیگر سریال نوروزی «زوج یا فرد» درباره حضور خود در سریال‌های مناسبتی گفت: در این چند سال اخیر سالی یک کار برای تلویزیون داشتم و امسال هم خیلی خوشحالم که در سریال مناسبتی آن هم در نوروز حضور داشتم.

وی با بیان اینکه با حضور در سریال‌های نوروزی مهمان خانه‌های مردم می‌شویم، بیان داشت: این موضوع انرژی خوبی به ما می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالِ و روز مردم جامعه ما خوب نیست و ما خوشحالیم که از این طریق انجام وظیفه کردیم تا حال مردم کشورمان را کمی خوب کنیم. تمام تلاشمان این بوده که کار خوب و آبرومندی مثل کارهای سابق آقای مهام که خروجی خوبی داشتند را تولید کنیم.

این بازیگر درباره فضایی که در قصه این سریال وجود دارد، نیز گفت: «زوج یا فرد» درام خانوادگی است که در بطن خود کمدی و سیاسی است و نگاه نقادانه‌ای به اتفاق‌های روز جامعه دارد. قصه ما قصه مردم عادی است، همان‌هایی که هر روز با آنها سر و کار داریم. ما در این سریال خانواده‌های معمولی هستیم با دغدغه‌هایی از جنس خودشان.

بازیگر سریال «نفس گرم» با اشاره به سیاسی بودن این سریال نیز عنوان داشت:
برخی درباره سیاسی بودن آدم‌ها دیدگاهی دارند و می‌پرسند آیا تو آدم سیاسی هستی؟ و وقتی در جواب بگوئید نه و در ادامه درباره دلار، طلا و ... که مسائل روز جامعه است نظر بدهید شما را به سیاسی بودن متهم می‌کنند! درباره این سریال هم باید بگویم که من از این زاویه به آن نگاه نکردم و نمی‌گویم که این سریال سیاسی است، بلکه «زوج یا فرد» را داستانی از بطن مردم و جامعه با موضوع‌هایی که مردم با آنها سر و کار دارند، می‌بینم.

وی درباره رفتار و تکه کلام‌های شیرینی که در سریال‌های کمدی به کار می‌برد، گفت: همانطور که دیدید این سریال در لحظه‌هایی قصد خنداندن مخاطب را ندارد اما شرایطی را فراهم می‌کند که مخاطب بخندد. در «زوج یا فرد» همان شیرینی‌های قبل را در رفتارم دارم و فکر می‌کنم شاید به خاطر همین ویژگی به این سریال دعوت شدم. آفاق مادری است که مثل همه مادرها دغدغه پسر و برادرش را دارد. من نیز برای هر چه بهتر شدن نتیجه کار سعی کردم جنبه‌های شیرین این نقش را بیشتر کنم تا اگر تلخی در کار هست، با شیرینی این شخصیت تلطیف شود.

گلچین درباره همکاری با علیرضا نجف‌زاده و محمدحسین لطیفی در این سریال نیز اظهار داشت: آقای لطیفی برای سریال‌های دودکش و پادری مرا دعوت کرده بود که متاسفانه نتوانستم بروم. با آقای نجف زاده هم چند بار در کارهای سعید آقاخانی که دستیار بودند، همکاری کردم و زبان کاری یکدیگر را به خوبی متوجه می‌شویم.

این بازیگر ضمن تشکر از همه عوامل تولید کننده این سریال نیز گفت: از همه افرادی که در پشت و جلوی دوربین در این سریال زحمت کشیدند تشکر ویژه‌ای دارم و در راس آنها آقای مهام تهیه کننده که به خوبی هدایت گروه را انجام می‌دهند. در این روزها اول باید حالمان خوب باشد تا بتوانیم حال خوبی را به مردم انتقال دهیم و یک گروه خوب در این زمینه بسیار موثر است که آرامش را در پشت صحنه به عوامل تزریق کند تا شما راحت مقابل دوربین کار کنید و کارهای آقای مهام همیشه همین ویژگی را دارند.

وی درباره اینکه آیا کارهای نوروزی باید ویژگی خاصی برای مخاطب داشته باشد، تا بتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند، گفت: مهمترین ویژگی این آثار همان جذابیت است و به کمدی یا جدی بودن آنها ربطی ندارد. معتقدم اگر کار خوبی ساخته شود، مردم آن را می‌بینند، همانطور که برخی از سریال‌هایی که در گذشته ساخته و پخش شدند آنقدر پرمخاطب و جذاب بودند که هنوز برخی شبکه‌های تلویزیونی با بازپخش آنها به مخاطبانشان خوراک می‌دهند.

بازیگر سریال «دزد و پلیس» با اشاره به عدم دریافت دستمزدهای بازیگران در برخی پروژه‌ها نیز گفت: آقای مهام یکی از خوش حساب‌ترین تهیه‌کننده‌ها است که هیچوقت مشکل دستمزد با وی نداشتیم. اما از چند پروژه هنوز طلب دارم مثل آرماندو و این اصلا حالت قشنگی نیست. ما بازیگران دوست داریم با یک نفر طرف باشیم. اگر سازمان است با سازمان و اگر طرف حساب ما تهیه کننده است، با او و پاسکاری بین تهیه کننده و سازمان اصلا جالب نیست.

وی ادامه داد: پای قراردادمان را تهیه کننده امضا می‌کند، اما موقع پرداخت می‌گوید باید این هزینه را از سازمان بگیرم و از آن طرف وقتی با سازمان صحبت می‌کنید می‌گویند به تهیه کننده پرداخت شده و این پاسکاری در شأن بازیگرها نیست. همانطور که ما موظفیم وظایفمان را به بهترین شکل انجام دهیم، به موقع در لوکیشن باشیم، همزمان با هم چند کار انتخاب نکنیم، نظم را رعایت کنیم، بهتر است آنها نیز بایدها و نبایدها را در قبال ما رعایت کنند.  

این بازیگر در پایان نیز بیان داشت: نا امنی شغلی احساس خوبی نیست علی الخصوص با وضعیت موجود در کشور موجب وارد شدن استرس فراوانی به بازیگر می‌شود. ما باید وقتی پا به لوکیشن می‌گذاریم، مشکلات را پشت سر گذاشته و با آرامش وارد شویم که متاسفانه در برخی کارها اینطور نیست.

منبع:تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط قرمزی که به «نون.خ» کمک کرد/ ماجرای شکایت آقای خواننده چه بود؟

به گزارش خبرآنلاین،نشست خبری عوامل مجموعه نمایشی «نون.خ ۵» امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور مسعود کریمی خضرا مدیرگروه طنز سیما فیلم، مهدی فرجی تهیه کننده، صهبا شرافتی، کاظم نوربخش و ماشاالله وروایی بازیگران سریال در صداوسیما برگزار شد.

به گزارش مهر،مهدی فرجی تهیه کننده سریال در ابتدای سخنانش بیان کرد: امسال این سریال درصد قابل توجهی از فصل پیش بیننده بیشتری داشت که دلایل مختلفی هم داشت از جمله اینکه توانستیم سراغ یک قومیت دیگر هم برویم.

وی با اشاره به ۲ خط قرمز سازمان در حوزه مذهب و قومیت‌ها بیان کرد: پرداختن به قومیت‌ها حساسیت های فراوانی دارد که باید با مراقبت باشد. هر برنامه ای و هرکسی به راحتی نمی تواند به قومیت ها بپردازد. از اینکه اجازه دادند سراغ قومیت ها برویم ممنونم.

آشنایی مردم با سختی‌های کار کولبرها

فرجی اضافه کرد: همچنین ممنونم از اینکه اجازه دادند به قصه کولبرها بپردازیم. امروز خانمی با بغض به من گفت که این سریال ما را با قصه این افراد آشنا کرد. خودمان شاید فکر می‌کردیم پرداختن به این مسایل سخت است اما ممنونم که گذاشتند در کنار لحظات کمدی و شاد، نقد هم داشته باشیم. مردم هم امروز می گفتند از دلایل علاقه شان به کار همین است که در کنار لحظات مفرح از درد مردم هم گفته می شود.

ماشاالله وروایی هم در ادامه گفت: فرزند یکی از کولبرها با من صحبت می کرد و درباره این می گفت که پدرش چه کار سخت و طاقت فرسایی دارد. عموم مردم این سریال را ستایش می کردند و می گفتند تلویزیون قصه های این چنینی بسازد.

صهبا شرافتی نیز بیان کرد: فصل پنج خیلی برایم سخت بود. من گواهینامه پایه دو نداشتم و اولین بار بود که سوار مینی بوس می‌شدم و رانندگی می کردم. این فصل خیلی برای من چالش برانگیز بود و لذت زیادی برایم داشت.

وی با اشاره به تماس های مخاطبان اضافه کرد: همه درخواست ساخت فصل بعدی را داشتند.

کاظم نوربخش نیز گفت: امیدوارم «نون.خ» باز هم فصل دیگری داشته باشد و در خدمت شما باشیم.

سوژه‌هایی که لب مرز بودند

کریمی خضرا مدیر گروه طنز سیمافیلم هم عنوان کرد: سوژه امسال همانطور که آقای فرجی گفت لب مرز بود. شاید برای دوستان سوال باشد وقتی شاهین به مسجد می رود یا درباره نماز قضای یکی از شخصیت ها صحبت می شد، برخی نکات چگونه طراحی شد؟ اما ما دیدیم که قصه ها با ظرافت طراحی شد. من در اولین جلسه‌ای که با آقای فرجی صحبت کردم برخی از این نکات مطرح شد. شاید فکر کنید این موارد سفارش سازمان بوده است اما کاملا دغدغه خود آقای فرجی و آقاخانی بود.

وی با اشاره مصدومیت عوامل این سریال با شوخی اضافه کرد: در این سریال گروه جانبازان «نون.خ» را داشتیم و همه شخصیت ها به نوعی با مصدومیت‌های مختلفی در این فصل مواجه شدند.

جذابیت سریال به علت پرداختن به قومت‌های مختلف

فرجی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره حساسیت پرداختن به قومیت ها بیان کرد: پرداختن به قومیت ها آنقدر حساسیت دارد که برنامه سازان سراغش نمی روند چون باید به زوایای مختلف لهجه، فرهنگ، پوشش و … بپردازند. خط قرمزها در این زمینه زیاد است و به اصطلاح گفته می شود «سری که درد نمی کند چرا دستمال ببندند» از این رو همکاران کمتر سراغ قومیت می روند و به خود تهران می پردازند چون با جاهای دیگر نمی شود شوخی یا نقد کرد و پرداختن به آنها خیلی سخت است. اما از طرفی هم حیف است و اتفاقا پرداختن به اینها به جذابیت سریال کمک می کند. مناظر شگفت انگیز، صنایع دستی درجه یک و … در شهرهیا مختلف ما وجود دارد پس چرا نباید از اینها برای سریال استفاده کرد.

وی در بخش دیگر این نشست درباره فیلمنامه و قصه سریال گفت: امیر وفایی که یکی از بهترین نویسندگان کمدی است و آقاخانی هم با کارگردانی خود به متن اضافه می کند.

این تهیه کننده درباره شکایت حسین صفامنش خواننده از سعید آقاخانی به دلیل استفاده از موسیقی او در سریال تصریح کرد: موضوع ربطی به آقای آقاخانی ندارد و به من به عنوان تهیه کننده مربوط می شود. ما در یکی از فصل ها هم از «شیرین شیرین» آقای محمدیان استفاده کردیم که او تماس گرفت و بسیار هم تشکر کرد و گفت این موسیقی موجب شعف و تحسین شده است. ما در بخش کولبرها از موسیقی آقای صفامنش استفاده کردیم، البته نافی موضوع مالکیت معنوی نیستم ولی تصورم نبود شکایت کنند. فکر می کردم او زنگ می زند و می گوید دمت گرم وقتی به کولبرها پرداختی از این قطعه استفاده کردی. حتما برای جبران ماجرا در خدمت هستم. در این ۲ فصل قبلی تلاشی هم صورت گرفت که بتوانیم با او مذاکره کنیم. سعید آقاخانی دنبال صدای بکری بود اما نشد از ایشان استفاده کنیم. آرزو دارم موفق باشند.

وی درباره اینکه پرداختن به قومیت ها سفارش سازمان بوده است یا خیر عنوان کرد: اینکه به قومیت کرد بپردازیم کاملا پیشنهاد خود آقاخانی بود. من متنی را به او دادم و گفت خیلی متن خوبی است اما انگیزه ای ندارد مگر اینکه به سمت یکی از قومیت ها برویم.

فرجی عنوان کرد: ریاست سازمان در دیدار اخیری که با عوامل داشت گفت با محوریت قوم کرد هر بار به یک قوم دیگر هم پرداخته شود و خود آقاخانی هم دغدغه همه ایران را داشت.

این تهیه کننده یادآور شد: کسانی که در تلویزیون کار می کنند شاید سفارشی کار می کنند چون کارفرمای ما تلویزیون است اما مذاکره می کنیم و سعید آقاخانی هم خیلی ظریف سراغ موضوعات می رود. خود ما ممیزی های اولیه را انجام می دهیم و می‌دانیم کجا ممکن است به کسی بربخورد.

نقدی به گویش و لهجه‌ها در سریال نداشتیم

فرجی درباره ساخت فصل ششم تاکید کرد: درباره سری ششم صحبت کردن زود است. آقای آقاخانی پستی گذاشت و گفت این فصل پایانی بر مجموعه «نون.خ» است.

وی درباره مصدومان این فصل هم گفت: هفت نفر دست و پایشان شکست. آقای آقاخانی هم از ارتفاع سقوطی داشت که ۱۰ روز بستری بود و او را در ادامه فیلمبرداری با عصا دیدیم و باعث شد کمی نقشش تغییر کند.

فرجی درباره نقد به لهجه های سریال بیان کرد: من هیچ نقدی درباره گویش بلوچ ها ندیدم. ما بازیگران مختلفی از زاهدان و زابل و نقاط مختلف استان داشتیم. درباره کردها هم همینطور بود و از شهرها و نقاط مختلف در کار حضور داشتند.

وی درباره حواشی دلخوری کرمانی ها یادآور شد: درباره هموطنان کرمانی این توضیح را بدهم، من توضیحاتی به مسؤولان کرمان دادم و گفتم سوتفاهمی ایجاد شده و برخی نکاتی که مطرح می کردند هیچ ارتباطی با کرمان نداشت. فردی هم که نشان دادیم هزار کیلومتر قبل تر از کرمان بود و هیچ کدام از خانواده اش هم لهجه کرمانی نداشتند. ما از خود مردم کرمان هم نظر نارضایت گونه نداشتیم.

فرجی درباره انتخاب سیستان به عنوان یکی از لوکیشن های سریال نیز گفت: سعید آقاخانی علاقه‌مند بود منطقه ای انتخاب شود که لنج و دریا و جذابیت های بصری داشته باشد که بعد از جمع بندی قومیت بلوچ انتخاب شد.

ممیزی داشتیم اما کم

وی درباره اینکه سریال حذفیاتی داشته یا خیر توضیح داد: بالاخره به طور طبیعی حذفیاتی داشتیم ولی آنقدر نبود که به کار ما آسیب بزند. شاید از بسیاری از سریال های معمولی ممیزی ما کمتر بود.

کریمی خضرا نیز در ‌پایان نشست گفت: سازمان امسال ارادت متفاوتی نسبت به ساخت این سریال داشت و در ارایه محتوایی که شاید پیش از این سابقه نداشته است تلاش کرد.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901368

دیگر خبرها

  • درخواست مخاطبان برای تولید نون‌ خ ۶
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و ادامه سریال «نون‌خ»
  • خط قرمزی که به «نون.خ» کمک کرد/ ماجرای شکایت آقای خواننده چه بود؟
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و توضیحاتی درباره ادامه «نون‌خ»
  • حرف‌های سلمان نون خ با مردم در ساختمان صدا و سیما |‌ ویدئو
  • بغض و تشکر مردم از حضور کولبرها در «نون.خ»/ خط قرمزی که کمک کرد
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • عوامل «نون خ» با مردم صحبت می‌کنند
  • حسن زاده: قهرمانی برای مردم است/ تایلند تیم خوبی بود
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است