Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@21:36:36 GMT

آسیب فقدان مراقبت از تولید و اشتغال کمتر از زیان سیل نیست

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۷۸۳۷

آسیب فقدان مراقبت از تولید و اشتغال کمتر از زیان سیل نیست

مشهد- ایرنا- نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به نقش موثر رسانه ها در انعکاس موثر اخبار سیل اخیر در کشور اشاره و بیان کرد: با وجود اهمیت پرداختن به مشکلات ناشی از این رخداد طبیعی نباید بخش تولید و اشتغال مورد غفلت قرار گیرد زیرا آسیب فقدان مراقبت از این کمتر از سیل نخواهد بود.

حسن حسینی روز یکشنبه همراه با جمعی از اعضای خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی در مشهد و دیدار با رئیس ایرنا در این استان افزود: در شرایط کنونی که همه توجه مسئولان معطوف به کاهش خسارات ناشی از سیل و امدادرسانی به هموطنان سیلزده شده است نباید مشکلات بخش تولید و اشتغال فراموش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به نامگذاری 'سال رونق تولید' از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: چالشهای زیادی در بخش تولید وجود دارد لذا رونق این حوزه حیاتی نیازمند همت تمامی دستگاههای اجرایی به منظور شناسایی موانع و ارائه راهکار برای حل آنها است.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی همچنین بر اهمیت نقش رسانه در اطلاع رسانی به جامعه تاکید و بیان کرد: سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) به ویژه در خراسان رضوی تاکنون نه تنها در انعکاس کاستیها و مشکلات مردم هیچگونه کوتاهی نداشته بلکه عملکرد موثر و موفقی در این خصوص داشته است.
وی ادامه داد: امسال دوران سختی برای اقتصاد کشور است و در این میان رسانه ها می بایست همیار بخش تولید در گذر از این دوران باشند و در تمام ابعاد به بخشهای مختلف اقتصادی کمک کنند.

* عملکرد موثر و منصفانه ایرنا
دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این دیدار گفت: سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) همواره در انعکاس اخبار مربوط به حوزه اقتصاد موثر و کاملا منصفانه عمل کرده است.
فیروز ابراهیمی افزود: فعالان اقتصادی خراسان رضوی در نشستهای مختلف انتقادهایی از عملکرد بخشهای دولتی داشته اند که 'ایرنا' بدون کوچکترین کاستی همه آنها را منتشر نموده که تاثیر آن در سخنان و عملکرد مسئولان کشور مشهود بوده است. بر این اساس عملکرد ایرنا در حوزه اطلاع رسانی امور اقتصادی اقدامی حرفه ای و ستودنی است.
وی در ادامه همچنین گفت: برخی پیش بینیها نشانگر احتمال کاهش رشد اقتصادی و بازگشتن شرایط به سال 1391 می باشد لذا نقش رسانه ها همزمان با 'سال رونق تولید' در همراهی با بخش تولید کشور برای غلبه بر این شرایط بسیار حائز اهمیت است.
دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان 'رونق تولید' اقدامی موثر و هوشمندانه است. تحقق این مهم نیاز به اصلاح برخی امور در کشور دارد که باید دولت در این زمینه تدابیر ویژه ای اتخاذ نماید.
وی ادامه داد: صدور بی رویه پروانه های بهره برداری و جوازهای تاسیس برای واحدهای تولیدی یک اشکال اساسی است زیرا هم اینک بیش از 90 هزار واحد تولیدی در سطح کشور وجود دارند که بخشی از آنها نیمه تعطیل بوده و کمتر از ظرفیت معمول خود تولید می کنند.
ابراهیمی گفت: در شرایطی که کارخانه ها برای تداوم فعالیت نیازمند همراهی و حمایت دولت هستند صدور جواز تاسیس یا پروانه های بهره برداری برای واحدهای تولیدی جدید بی تدبیری است همچنانکه ارائه مجوزهای بی رویه برای تاسیس بانکهای متعدد در کشور یک مشکل در بخش اقتصاد است.
وی از برنامه بانک مرکزی برای ادغام برخی موسسات و بانکها استقبال و بیان کرد: بر این اساس ضرورت دارد سرمایه های صرف شده برای تاسیس بانکهای جدید، جمع آوری و در مسیر صحیح به ویژه ارائه تسهیلات مناسب به بخش تولید هدایت شوند.
دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: هم اینک با توجه به اعمال تحریمهای ظالمانه خارجی بر ایران جذب مناسب سرمایه گذاری خارجی میسر نیست لذا باید از حوزه های خاص جدا از بخش خصوصی و دولت نسبت به جذب سرمایه برای بخش تولید کشور اقدام مناسب صورت گیرد. بخشهایی از ارگانهای حاکمیتی سرمایه هایی در اختیار دارند که می توان از آنها برای جبران کمبود نقدینگی بخش تولید کشور بهره گرفت.
وی همچنین به مشکلات پیرامون حوزه مالیات اشاره و بیان کرد: 90 درصد درآمدهای مالیاتی دولت بطور مستقیم از بخش تولید و کارمندان دولتی تامین می شود. علاوه بر آن اخذ 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده فشار مضاعفی به بخش تولید وارد کرده لذا به نظر می رسد نظام امور مالیاتی نیاز به ساماندهی دارد و در شرایط دشوار کنونی نیاز است فشار مالیاتی بر بخش تولید کاهش یابد.
شش هزار و 508 واحد صنعتی با اشتغالزایی 204 هزار نفر و سرمایه گذاری 103 هزار و 700 میلیارد ریال در خراسان رضوی فعال هستند. 95 درصد سرمایه گذاری بخش تولید صنعتی در این استان متعلق به بخش خصوصی است. بیشترین حجم سرمایه گذاری صنعتی در خراسان رضوی به ترتیب متعلق به صنایع فلزی، صنایع غیرفلزی و معدنی، صنایع پتروشیمی و پلیمری است.
7489/1858

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد خانه صنعت و معدن ايرنا خراسان رضوي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

بتول دانش شهرکی شامگاه جمعه در شورای سرمایه گذاری استان سیستان و بلوچستان افزود: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه های سرمایه گذاری در بخش های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستانهای ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مکران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت: وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند