Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دومای روسیه در صحن مجمع عمومی اتحادیه بین المجالس در دوحه، سیاست یک‌جانبه و تهاجمی آمریکا در برخورد با مسائل را یکی از چالش‌های جهان امروز نامیده و تصمیم واشنگتن درباره "بلندی‌های جولان" را نمونه‌ بارز آن دانست. ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸ بین الملل اروپا آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "ویچسلاو والودین" رئیس دومای دولتی روسیه در سخنرانی خود در صدوچهلمین نشست مجمع عمومی اتحادیه بین المجالس در دوحه، آمریکا را به اجرای سیاست خارجی تهاجمی و از بین بردن حقوق بین الملل متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: «در حال حاضر یکی از چالش‌های اصلی جهان امروز جایگزین شدن تصمیمات یک‌جانبه بجای قوانین معتبر و شناخته شده بین المللی است. اجرای سیاست یکجانبه گرایانه، نادیده گرفتن منافع سایر کشورها و ملل و تحقق نظریه "حق قوی‌تر"، راهی مستقیم به سمت مناقشات جدید و جنگ است. برای یافتن نمونه این قبیل سیاست‌ها نباید راه دوری رفت. تصمیم یک جانبه رئیس جمهوری آمریکا درباره حاکمیت اسرائیل بر منطقه بلندی‌های جولان که مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت است، گویای این مسئله است، آنهم در شرایطی که بدون این چنین تصمیمات غیرسازنده‌ای هم صلح و ثبات در خاورمیانه شکننده و در معرض خطر قرار دارد. بدین ترتیب جامعه جهانی اسیر چنین سیاست‌هایی  می شود و اینکه این برخوردها به کجا خواهد انجامید، در تاریخ درس‌های زیادی وجود دارد.»

 رئیس دومای روسیه یادآور شد: «دقیقا بیست سال از زمان بمباران بلگراد (پایتخت یوگسلاوی سابق) توسط هواپیماهای ناتو می گذرد. بعد از آن ما شاهد حمله نظامی آمریکا به عراق و آغاز جنگی خانمان سوز در این کشور بودیم، بعد نوبت به عملیات نظامی در لیبی و از بین بردن استقلال و وحدت لیبی رسید و سپس تلاش شد تا با کمک گروه‌های تروریستی دولت قانونی در سوریه هم سرنگون شود. حال باید دید اکنون نوبت کدام کشور است؟ آیا ونزوئلا هدف بعدی است؟ »

والودین دولت آمریکا را به نابود کردن اقتصادی ونزوئلا متهم کرد تا از این طریق بتواند به هدف خود در سرنگونی دولت این کشور که مورد پسند واشنگتن قرار ندارد و جایگزین کردن دست نشانده آمریکا، یعنی "خوان گوایدو" رئیس جمهوری خودخوانده، دست یابد.

به گفته وی، آمریکا از هیچ اقدامی فروگذار نکرد تا به اقتصاد ونزوئلا آسیب برساند: حساب‌های بانکی این کشور را مسدود کرده، عملاً 30 میلیارد دلار پول متعلق به مردم ونزوئلا را ربوده است، تحریم‌های اقتصادی شدیدی علیه کاراکاس اعمال کرده وحملات سایبری به زیرساختارهای راهبردی این کشور سازماندهی کرده است.  

رئیس دومای دولتی روسیه در پایان از همه کشورهای شرکت کننده در مجمع عمومی اتحادیه بین المجالس خواست تا کنار ننشسته و فکر نکنند که وضعیت ونزوئلا مربوط به منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا نمی شود، چرا که چنین برخوردی از سوی آمریکا ممکن است برای هر یک از کشورهای جهان اتفاق بیفتد.   

لاریجانی: آمریکا تروریست اقتصادی استحمایت قطر از اقدامات روسیه در منطقه خاورمیانهلاریجانی: تجار ایرانی با محوریت قطر فعالیت منظقه‌ای خود را گسترش می‌دهند

 

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,90,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "قطر" اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار قطر اخبار روسیه اخبار قطر اخبار روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۴۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دولت اوکراین تصمیم خود برای تغییر در وضعیت حکومت نظامی را که از فوریه ۲۰۲۲ میلادی در این کشور اجرایی شده، به شورای اروپا اعلام کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین با امضای این فرمان تصمیم پارلمان کشورش برای گسترش حکومت نظامی در این کشور را تایید کرد. 

این فرمان که در ۲۳ آوریل صادر شد، شامل ایجاد مناطق نظامی در خط مقدم است که برخی از مناطق اشغالی را نیز دربرمی‌گیرد. در این مناطق اشغالی دولت اکنون این اختیار را دارد که بطور موقت اموال عمومی را برای اهداف نظامی تصرف کند.

شهر زاپوریژیا واقع در جنوب اوکراین از جمله این مناطق است که از زمان حمله روسیه در فوریه ۲۰۲۲ تا حد زیادی ویران شده است و بسیاری از دارایی‌ها در جریان بیش از دو سال نبرد سنگین تخریب یا رها شده‌اند.

بر اساس قانون حکومت نظامی که از ۲۴ ماه فوریه ۲۰۲۲ اجرایی شده، فرماندهی نظامی اوکراین می‌تواند آزادی رفت‌وآمد شهروندان را محدود و اموال خصوصی یا مشترک را برای نیازهای دولتی مصادره کند.

تعلیق بندهای حقوق بشری کنوانسیون اروپا در اجرای حکومت نظامی

دولت اوکراین در راستای افزایش تدابیر حکومت نظامی خود، در اوایل ماه آوریل شورای اروپا را از تعلیق برخی از بندهای کنوانسیون اروپایی حقوق بشر و آزادی  مطلع کرد.

بر اساس این درخواست، دولت اوکراین مفاد این کنوانسیون مانند مصون ماندن مسکن، محرمانه بودن مکاتبات، عدم مداخله در زندگی شخصی و خانوادگی، آزادی رفت و آمد و انتخاب آزادانه محل سکونت و عدم استفاده و تصرف دارایی‌ها را رعایت نخواهد کرد.

در حالی که این تغییرات مطابق با کاربردهای معمول در حکومت نظامی است، اما برجسته کردن آنها می‌تواند در تضاد با تضمین‌های حقوق بشری باشد که اوکراین می‌بایست در جهت درخواست عضویتش در اتحادیه اروپا انجام دهد.

مقابله با فرار مشمولان

فرمان جدید همچنین شامل محدودیت‌هایی در انجام خدمات کنسولی برای اوکراینی‌های خارج از کشور است که در صورت عدم به‌روزرسانی مدارک مربوط به ثبت نام نظامی‌شان اعمال خواهد شد. به این ترتیب مردان مشمول خدمت اجباری برای تمدید پاسپورت یا تهیه سایر مدارکشان در زمان حضور در خارج از کشور، ممکن است با مشکل مواجه ‌شوند.

دیده‌بان حقوق بشری هلسینکی در اوکراین از این تصمیم به ویژه برای اوکراینی‌هایی که نیاز به کمک اضطراری یا فوری از نمایندگان کنسولی در خارج از کشور دارند، انتقاد کرده است.

با این حال دیمیترو کولبا، وزیر خارجه اوکراین از این تصمیم در حساب کاربری خود در «ایکس» دفاع کرد و نوشت: «مردی در سن سربازی به خارج از کشور می‌رود و سپس بازگردد و بخواهد از این کشور خدمات دریافت کند. اینطور نمی‌شود. در کشور ما جنگ است.»

این اقدام چند هفته پس از آن صورت می‌گیرد که زلنسکی برای تقویت ارتش این کشور، قانونی را امضا کرد که حداقل سن خدمت اجباری را از ۲۷ سال به ۲۵ سال کاهش می دهد.

بر اساس مقررات حکومت نظامی، مردان در اوکراین ابتدا به خدمت نظامی عادی فراخوانده می‌شوند و سپس می‌توانند توسط دولت برای جنگ در خط مقدم بسیج شوند.

راهکار اوکراین برای دمیدن جان تازه به ارتش با فرض تشدید جنگ از سوی روسیه

اوکراین برای تقویت نیروهایش در جبهه‌های جنوبی و شرقی به نیروهای تازه‌نفس نیاز دارد. این در حالی است که روسیه با تسلیحات و نیروهای نظامی بیشتری که در اختیار دارد همچنان به تلاش‌های خود برای تصرف اراضی اوکراین ادامه می‌دهد.

از زمان تهاجم گسترده روسیه، میلیون‌ها نفر از شهروندان اوکراین عمدتا به کشورهای اروپایی همسایه گریخته‌اند.

آژانس آمار اتحادیه اروپا (یوروستات) می‌گوید ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار اوکراینی در کشورهای اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند که حدود ۸۶۰ هزار نفر از آن‌ها را مردان بالای ۱۸ سال تشکیل می‌دهند.

 

دیگر خبرها

  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • بلینکن: ناتو طرحی برای حمله به روسیه ندارد
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند