Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-08@13:46:10 GMT

رئیس برج میلاد فتنه گر است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۴۶۴۴۹

ساعت24 -به بیان دیگر شهردار تهران حتما پیش از این انتصاب نیز همچون تمامی انتصابات دیگر از حراست این سازمان استعلام گرفته و روند کار نیز به این ترتیب است که حراست اگر مطلع باشد، رأسا اعلام نظر می‌کند و اگر نه، از سازمان‌ها و نهادهای بالادستی درخواست اطلاعات کرده و بر پایه نظرات کارشناسی بالادستی، اعلام نظر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 «امیر آریازند» فردی است که اسفند ماه ۹۷ از سوی شهردار تهران به عنوان سرپرست شرکت برج میلاد منصوب شد، انتصابی که، چون به مذاق مخالفان خوش نیامده هم حناچی و هم امیر زند در سیبل انتقاد مخالفان قرار می‌گیرند.

«انتصاب یک فعال فتنه ۸۸» این مهم‌ترین جمله‌ای است که از اثبات نظریات‌شان علیه مدیر تازه منصوب شده به کار می‌برند و این درحالی است که نزدیک به ۱۰ سال است بدون تعریف از مساله فتنه و فتنه‌گر هر کسی را که انتقادی داشته با این برچسب تلاش کرده‌اند از میان بردارند. هرچند اظهارات‌شان در این رابطه به همین‌جا هم ختم نمی‌شود و بدون سند و مدرکی مدعی می‌شوند او پیش از این سمت نامه‌هایی را در تضاد با منافع ملی امضا کرده است.

مساله دیگری که باز از آن دست ادعاهایی است که اتفاقا چندان هم با آن‌ها نا آشنا نیستیم نسبت دادن افراد به عاملان خارج از کشور است. روزنامه کیهان در گزارش خود از رابطه امیر آریازند با «کاوه مدنی» سخن می‌گوید و می‌نویسد: «زند یکی از دوستان بسیار صمیمی کاوه مدنی جاسوس محیط زیست و بازداشتی فتنه ۸۸ است.» فارغ از پرداختن به مساله کاوه مدنی و، اما و اگرهایی که مطرح شده است این سوال مطرح می‌شود که باید پرسید استدلال این رسانه از رابطه صمیمی و نزدیک میان کاوه مدنی و آریازند چیست؟ با خواندن چند جمله دیگر از این گزارش می‌توان فهمید این نتیجه‌گیری فقط از ارسال یک پیام تبریک از سوی کاوه مدنی نشات می‌گیرد؛ کیهان می‌نویسد: «در پی حکم حناچی برای این عنصر نفوذی، کاوه مدنی جاسوس فراری، انتصاب مذکور را به آریا زند تبریک گفت.» این همان موضوعی است که از آن به عنوان یک رابطه صمیمی یاد می‌شود.

از این موضوعات که عبور می‌کنیم می‌بینیم استدلال عجیب و غریب‌تری مطرح می‌شود. کیهان می‌نویسد: «این انتصاب در اسفندماه ۹۷ با مصاحبه محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران با روزنامه اعتماد همزمان شد. محسن هاشمی در گفتگو با ویژه‌نامه نوروزی اعتماد و درباره انتخاب ۳ شهردار برای شهر تهران در یک بازه زمانی کوتاه گفته بود: در مورد آقای دکتر نجفی، بعضی در حاکمیت با انتخاب وی مخالف بودند، ولی شورا روی انتخاب خود اصرار کرد. در مورد آقای افشانی البته مقاومتی نشد. درمورد حناچی هم بعضی مخالف با انتخاب وی بودند. ولی بازهم مطابق نظر اعضا حرکت شد. البته در هر دو مورد یعنی آقایان نجفی و حناچی با دخالت مستقیم رییس‌جمهور مساله حل شد. وی درباره تأیید صلاحیت حناچی گفت: وقتی که وزیر کشور به دلیل برخی مخالفت‌های امنیتی نتوانست حکم حناچی و نجفی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف نظر برخوردند، آقای روحانی ورود پیدا کردند و مساله خاتمه یافت. لبخندی می‌زند و به شوخی می‌گوید: این هم به نظرم موضوعی طبیعی است، بالاخره رییس‌جمهور برای همین کارهاست دیگر (!)»

کیهان بعد از اشاره به این نقل قول از هاشمی به مساله خانواده حناچی اشاره می‌کند مدعی می‌شود: «فشار روحانی به وزارت اطلاعات برای تایید صلاحیت حناچی درحالی بود که وزارت به خاطر وابستگی برخی اعضای خانواده حناچی به سازمان تروریستی منافقین، نامبرده را فاقد صلاحیت تصدی شهرداری معرفی کرده بود.» مساله قابل توجه اینجاست که اولا این موضوعی نبوده است که حناچی آن را مخفی کرده باشد و نکته دیگر این است که آیا درمیان مسوولان فقط حناچی است که علامت سوال درمورد عضوی از خانواده‌اش مطرح است.

زیر سوال بردن نهادهای نظارتی

به نظر می‌رسد تصور عمومی منتقدان از انتصاب این است که تنها یک شخص تصمیم می‌گیرد فردی در جایگاه و منصبی قرار بگیرد و این فرد بدون هیچ استعلام و تاییدیه‌ای راهی محل خدمت می‌شود.

قاسم میرزایی‌نیکو نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در این رابطه می‌گوید: «معمولا روش ارتباطی وزارت اطلاعات و سازمان‌ها و مجموعه‌های اجرایی از طریق حراست‌ها است.»

او ادامه می‌دهد: «حراست‌ها نیز یک معاونت پرسنلی دارند که معمولا امورات استعلامی تمامی پرسنل (اعم از مدیران درجه یک و دو و حتی مدیران میانی و پایین‌تر) را مدنظر دارند؛ بنابراین حتما شهردار برای انتصاب یک مدیر، پیش از هر کاری از مراجع مربوطه استعلام می‌گیرد.

به بیان دیگر شهردار تهران حتما پیش از این انتصاب نیز همچون تمامی انتصابات دیگر از حراست این سازمان استعلام گرفته و روند کار نیز به این ترتیب است که حراست اگر مطلع باشد، رأسا اعلام نظر می‌کند و اگر نه، از سازمان‌ها و نهادهای بالادستی درخواست اطلاعات کرده و بر پایه نظرات کارشناسی بالادستی، اعلام نظر می‌کنند.»

میرزایی‌نیکو می‌گوید: «با این حساب، ممکن نیست که ادعای دوستان درمورد سرپرست جدید برج میلادصحیح باشد.» بنابراین آنچه کیهان مدعی آن است به نظر می‌رسد بیشتر از آنکه تخریب شهردار و منصوبین او باشد زیر سوال بردن دستگاه‌های نظارتی است.

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کرم‌الهی دبیر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار در احکامی جداگانه دبیر اجرایی و دبیر هنری این دوره از جشنواره تئاتر ایثار را منصوب کرد.

بر این اساس، حمید ساروخانی به عنوان دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار منصوب شد.

همچنین محمد لارتی به عنوان دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار منصوب شد.

حمید ساروخانی و محمد لارتی از هنرمندان و فعالان عرصه هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی و از جمله مدیران با سابقه اداره‌کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور هنرمندانی از سراسر کشور و به همت اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان، با هدف تبیین ارزش‌های والای انسانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود.

«جلوه‌های ایثار و شهادت در دوران انقلاب و دفاع مقدس»، «جلوه‌های ایثار و شهادت در زندگینامه شهدا، ایثارگران، شهدای محور مقاومت (شهدای مدافع حرم)، شهدای امنیت، سبک زندگی ایثارگرانه و ایثار اجتماعی در دوران معاصر»، «جلوه‌های ایثار و از خودگذشتگی همسران معظم جانبازان، آزادگان و خانواده‌های معظم شهدا در دوره معاصر» و «جلوه‌های ایثار و شهادت در مقاطع مختلف تاریخی به خصوص تاریخ معاصر انقلاب» از مهمترین موضوعات این دوره از جشنواره است.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با دبیری محمد کرم‌الهی در ۲ بخش صحنه ای و خیابانی از روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ به مدت ۴ روز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار خواهد شد.

کد خبر 6098087 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی شاگردان کاوه در مازندران فقط با ۶ کشتی‌گیر
  • رئیس جدید حراست فدراسیون فوتبال در سکوت خبری
  • دشمن در فتنه بد پوششی و کشف حجاب شکست خورد
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • پاداش یک میلیاردی برای تیم ملی والیبال در صورت صعود به المپیک/ گلایه‌های عبادی‌پور در مورد پروازها+ فیلم
  • پاداش یک میلیاردی برای تیم ملی والیبال در صورت صعود به المپیک/ گلایه‌های عبادی پور در مورد پروازها+ فیلم
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • کاوه: برخی‌ها دوست ندارند کشتی موفق باشد/ بروکس حریف آسانی نیست +فیلم