Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@09:03:20 GMT

فدراسیون فوتبال عربستان زیر تیغ

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۴۷۶۱۱

یک سال بعد از تصویب قانون استفاده از هشت بازیکن در باشگاه های حرفه ای عربستان، انتقادات از این قانون به اوج خود رسید تا جایی که روسای فدراسیون فوتبال این کشور زیر تیغ تیز منتقدان با ابهاماتی برای تمدید مهلت این قانون قرار گرفته اند.

 

یک روز بعد از رسانه ای شدن تصمیم فدراسیون فوتبال عربستان برای تمدید این قانون برای سال آتی رسانه های سعودی با حمله شدید به تصمیم گیرنده ها بهره بردن از 8 بازیکن خارجی در باشگاه ها را ضربه مهلکی به پیکره تیم ملی همین طور بنیان مالی متزلزل باشگاه های سعودی قلمداد و خواستار لغو آن شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در گزارشی که سایت Sport KSA منتشر کرد آمده است:« بهره بردن از هشت بازیکن خارجی به نوعی بی احترامی به قوانین فیفا محسوب می شود و از همه بدتر ضربه ای جبران ناپذیر به اعتبار و آینده تیم ملی عربستان است چون با این قانون دیگر فضا برای بها دادن به نسل جدید فوتبال در عربستان وجود ندارد».

 

این سایت در ادامه با اشاره به فشارهای مضاعف مالی به خاطر خرید این ستاره های خارجی مدعی شد اگر سران سیاسی سعودی در سال های گذشته دخالت نمی کردند تا بدهی های انباشته شده از خرید بازیکن و مربیان خارجی را بپردازند دیگر فوتبال حرفه ای در عربستان باقی نمی ماند از همین رو قانون استفاده از هشت خارجی قطعا بار دیگر زنگ خطر برای بحران های مالی و شکایت های فراوان به فیفا را به صدا درخواهد آورد چون بعید است دیگر دولتی ها تمایلی به کمک مالی داشته باشند.

 

لیگ عربستان از تابستان 2018 در شرایطی برگزار شد که هر باشگاه حاضر در این رقابت ها می تواند از هشت نام خارجی در فهرست خود بهره برده و از چهار نفر آنها به صورت همزمان در ترکیب استفاده کند. قانونی که باشگاه ها از آن استقبال کردند و بیشترشان به همین تعداد بازیکن خارجی جذب و قید بازیکنان داخلی را زدند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۷۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در واکنش به بالا رفتن میانگین سنی بالای لیگ برتر معتقد است مربیان را نمی‌توان به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کرد.

به گزارش مشرق، مجید جلالی، رئیس کمیته فدراسیون فوتبال درباره صحبت‌های مهدی تاج مبنی بر پیر بودن لیگ برتر فوتبال ایران، با اشاره به اینکه خروجی لیگ با میانگین سنی بالا در تیم ملی هم دیده می‌شود، اظهار داشت: این مسئله یک موضوع واضح و روشن است، با توجه به اینکه در دوره گذشته جام‌جهانی و همچنین جام ملت‌های آسیا، تیم ملی یکی از پیرترین تیم‌های شرکت کننده بود، ضرورت تغییر نسل در تیم ملی فوتبال احساس می‌شود. در چنین شرایطی تغییر نسل تیم ملی در حالی که بدنه فوتبال و لیگ کشور میانگین سنی بالایی دارد، ممکن نیست.

وی افزود: پیر بودن لیگ سبب شده که میانگین سنی تیم ملی هم بالا برود و پیر شود. بنابراین در کمیته فنی فدراسیون پیشنهاداتی را در این رابطه برای فصل آینده لیگ برتر به سازمان لیگ ارائه کرده‌ایم. همچنین در این زمینه برای تغییر آیین‌نامه نقل‌وانتقالات جهت جوان شدن لیگ جلساتی خواهیم داشت. در آیین‌نامه نقل‌وانتقالات بندهایی وجود دارد که باید در آن تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در ادامه با اشاره به شرایطی که سبب شده است میانگین سنی تیم‌های لیگ بالا برود، تاکید کرد: وقتی در لیست باشگاه‌ها، ۲۲ بازیکن بزرگسال و ۷ تا ۸ بازیکن خارجی بتوانند حضور داشته باشند، مشخص است که فرصت به بازیکنان جوان نمی‌رسد. در این زمینه‌ها باید مقداری تجدیدنظر کرد.

جلالی با بیان اینکه یکی از عوامل تاثیرگذار در بالا رفتن میانگین سنی لیگ، دیدگاه نتیجه‌محوری در بین مربیان و باشگاه‌ها است، تصریح کرد: علاوه بر این تعداد زیاد بازیکنان بزرگسال در لیست باشگاه‌ها و همچنین مجوز جذب ۶،۷ بازیکن خارجی، سبب می‌شود که فرصت به بازیکنان جوان نرسد و بازیکنان جوان خیلی به سختی بتوانند خودشان را به ترکیب برسانند و شایستگی‌هایشان را ثابت کنند. چنین رویکردی لیگ را پیر می‌کند.

وی میانگین سنی بالا را تنها متعلق به لیگ برتر ندانست و عنوان کرد: در لیگ‌های پایین‌تر هم با این مشکل روبرو هستیم و باید در آیین‌نامه جذب بازیکنان در لیگ‌ها تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال درباره اینکه به نظر می‌رسد با پایین آمدن قدرت ریسک مربیان ایرانی، استفاده از بازیکنان جوان هم کمتر شده است، گفت: ما مربیان را نمی‌توانیم به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کنیم اما می‌توانیم از طریق آیین‌نامه لیست بازیکنان و اینکه تعداد بازیکن جوان و بزرگسال چند نفر باشند، تیم‌ها و مربی‌ها را به سمت استفاده از جوانان سوق بدهیم. همچنین با درج برخی مقررات تشویقی در فصل نقل‌وانتقالات، می‌توان برای تیم‌هایی که از بازیکن جوان بیشتر استفاده می‌کنند، امتیازی در نظر گرفته شود.

جلالی درباره اینکه با ادامه این روند، فوتبال ایران چه آینده‌ای پیش رو خواهد داشت، تاکید کرد: هیچ راهی جز جوانگرایی و تغییر نسل پیش روی فوتبال ایران نیست، اگر می‌خواهیم در آینده با تیم‌های بزرگ رقابت کنیم و تیم ملی در مسابقاتی که شرکت می‌کند یک رقیب قوی باشد، نیازمند تغییر نسل هستیم. البته امروز استفاده بیشتر از بازیکنان جوان تبدیل به یک باور عمومی در بین اهالی فوتبال شده است و باید این کار انجام شود و فضا برای تغییراتی که باید صورت بگیرد، آماده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • رونالدو مغلوب پرنده سعودی شد!
  • دو ستاره خارجی لیگ برتری در سبد خرید تابستانی پرسپولیس
  • فوتبال کلمبیا دنیا را شگفت زده کرد
  • پی‌اس‌جی 109 میلیون یورو ضرر کرد!
  • باشگاه استقلال جواب یاسین سلمانی را داد؛ ویس یا سند داری، منتشر کن!
  • با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • جرارد: به رقابت کردن با مسی و رونالدو افتخار می‌کنم
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!