Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:18:17 GMT

غرامت دامداران خسارت دیده از سیل از امروز پرداخت می شود

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۴۷۹۹۷

غرامت دامداران خسارت دیده از سیل از امروز پرداخت می شود

تهران- ایرنا- رئیس سازمان دامپزشکی کشور از پرداخت غرامت به دامداران خسارت دیده از سیل اخیر از امروز (دوشنبه) خبر داد و گفت: تجهیزات، دارو، سم و سایر نهاده های دامپزشکی مورد نیاز به پلدختر ارسال شده است.

به گزارش دوشنبه ایرنا از وزارت جهادکشاورزی، علیرضا رفیعی پور در بازدید از مناطق سیل زده شهرستان پل دختر و روستاهای تخریب شده و بررسی وضعیت آسیب های سنگین وارد شده سیل افزود: دستور پرداخت غرامت تولید کنندگان دامداران توسط وزیر جهادکشاورزی صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور آمادگی اعزام نیروهای واکنش سریع از پنج منطقه کشور به مناطق سیل زده را دارد، اظهار داشت: در هر منطقه هرگونه تلفاتی برای دام و طیور اتفاق افتاده باشد، به طور سریع عملیات بهداشتی دامپزشکی در آنجا شروع شده است زیرا هرگونه تعلل می تواند بهداشت انسانی را تهدید کند.
رییس سازمان دامپزشکی کشور نسبت به بروز برخی بیماری های دام، طیور و آبزیان هشدار داد و گفت: پس از فروکش کردن این بحران، احتمال شیوع بیماری «شاربن» در مناطق سیل زده به دلیل فراهم شدن شرایط زندگی برای باکتری عامل این بیماری وجود دارد.
به گفته وی، باکتری شاربن در شرایط سخت چندین سال به صورت اسپور یا شکل مقاوم باقی می‌ماند در صورت فراهم شدن شرایط از جمله جابجایی خاک در حوادثی همانند سیل شروع به تکثیر و شیوع بیماری می کند.
وی تصریح کرد: به همین منظور واکسیناسیون علیه بیماری شاربن در استان های درگیر سیل در حال انجام است.
رفیعی پور اعلام کرد: هر جا که امکان دسترسی باشد و به سازمان دامپزشکی اطلاع داده شود، بلافاصله عملیات بهداشتی دام را اجرایی می کنیم.
وی افزود: پیش‌بینی به موقع و عملکرد سریع و گسترده دامپزشکان در امر واکسیناسیون، سم پاشی و ضدعفونی مناطق درگیر تلفات دامی و مدیریت بیماری‌های دامی، به پیشگیری از بروز بحران و جلوگیری از اشاعه انواع بیماری ها تا این لحظه کمک موثری کرده است.
به گزارش ایرنا، بیماری شاربن یا سیاه زخم شایع ترین بیماری در حیات وحش و گیاهخواران اهلی نظیر گاو، گوسفند، بز، بز کوهی و شتر است که می تواند در اثر تماس با بافت ها یا محصولات جانبی حیوان آلوده و یا تماس مستقیم با اسپور باکتری باسیلوس آنتراسیس تحت شرایط خاصی ایجاد بیماری کند.
اقتصام**9186

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي دامپزشكي سيل 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۷۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری از حضور ساکنان خسارت دیده در امامزاده ابراهیم (ع) شفت

دریافت 24 MB

تصویربردار: میلاد تلاوتی

کد خبر 6095112

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران
  • ۶ استان کشور متاثر از بارش‌های امروز/ تداوم عملیات امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی 
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • تصاویری از حضور ساکنان خسارت دیده در امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی