Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام کمیته امداد حضرت امام (ره) گفت: 723 خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) در سیل اخیر در مازندران آسیب دیده‌اند.

سید منصور برقعی در دیدار با استاندار مازندران با اشاره به این که از مناطق سیل زده ساری بازدید کرده ایم و بازدید سیمرغ و سوادکوه را هم در روز جاری در برنامه داریم، اظهار کرد: 723 خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) در سیل اخیر در مازندران آسیب دیده اند که از این تعداد 500 واحد، تعمیراتی و 95 واحد، تخریبی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که کلنگ ساخت 3 واحد تخریبی در سیمرغ و ساری به زمین زده شد، خاطرنشان کرد: از 41 واحد تخریبی در شهرستان سیمرغ، 31 واحد تخریبی بوده است که کمیته امداد امام (ره) مازندران برای ساخت آن ها آماده است.

وی با بیان این که آواربرداری از این واحدها در استان شروع شده است، افزود: برای تهیه برخی تجهیزات منازل در 300 خانوار آسیب دیده در مازندران توافقاتی صورت گرفته است.

*آسیب به 113 کیلومتر از راه‌های مازندران در سیل اخیر

احمد حسن زادگان، استاندار مازندران نیز در ادامه با اشاره به این که خسارات سیلاب در مازندران قابل توجه بوده است و باید به درستی دیده شود، گفت: قریب 113 کیلومتر از راه های استان در این سیلاب آسیب دیده و به پل ها، آبراه ها و حوزه های زیربنایی و کشاورزی نیز آسیب جدی وارد شده است.

وی با بیان این که با اقدام به موقع در خارج کردن چوب و نخاله در مسیر عبور سیلاب در برخی مناطق، از بروز خسارات بیشتر به ویژه تلفات جانی ممانعت کردیم، یادآور شد: با انجام اقدامات به موقع در سیمرغ از تلفات جانی پیشگیری شد.

استاندار مازندران با اشاره به این که لایروبی بیش از 7 کیلومتر از رودخانه تلار در زیراب در حال انجام است، افزود: همچنین دیواره سازی این رودخانه در مسیر پل سفید و زیراب نیز در حال انجام است و باید این مساله با جدیت در این منطقه حل شود.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، با بیان این که باید مردم در مناطق سیل زده هر چه زودتر به منازلشان بازگردند و به همین دلیل در ساخت واحدهای مسکونی تخریبی، سرعت برای ما بسیار مهم است، اظهار کرد: باید با اقدامات موثر و بهره گیری از ظرفیت های مختلف قیمت نهایی برای مردم بسیار ارزان تمام شود.

وی با تاکید بر این که در مدیریت بحران باید به موقع وارد شد، گفت: از ضرورت های توسعه پایدار، استفاده متعادل از طبیعت و رعایت منافع نسل های آینده است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی

بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به تشریح آمار مقایسه‌ای وضعیت زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه پرداخت و گفت : بر اساس نتایج سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن در ۱۳۹۵ درصد زنان سرپرست خانوار با افزایشی معادل ۶.۲۱ برابر به ۱۲.۷ درصد رسیده است.

وی افزود: این درصد در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۳.۱ درصد بوده که نسبت به با میانگین کشوری ۰.۴ بالاتر است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ آمار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد حمایتی در کرمانشاه پنج هزار و ۷۸۰ خانوار معادل ۷.۶ درصد کل زنان سرپرست خانوار استان است.

شهبازی مهم‌ترین دلیل تقاضای حمایت از سوی زنان سرپرست خانوار این استان را فوت سرپرست خانوار با بیش ۵۲.۶ درصد و بعد از آن به ترتیب طلاق با حدود ۲۲.۴ درصد، از کار افتادگی سرپرستان خانوار با ۱۵ درصد، دختران خودسرپرست و سرپرست خانوار هشت درصد و همچنین اعتیاد و زندانی بودن با حدود ۲ درصد اعلام کرد.

وی به مشکلات مسائل مبتلا به زنان سرپرست خانوار کرمانشاه پرداخت و افزود: اساسی‌ترین آن، مسئله مسکن است به طوری که ۲ هزار و ۹۵۵ بانوی سرپرست خانوار در این استان فاقد مسکن شخصی هستند.

شهبازی اضافه کرد: بالا رفتن هزینه‌های اجاره‌بهاء و خرید مسکن، این زنان را مجبور به زندگی در حاشیه شهر خواهد کرد که آسیب‌های اجتماعی را برای این گروه افزایش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به دیگر مشکلات زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: بیکاری و یا اشتغال کاذب، مشاغل فصلی، کشاورزی و فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در منزل بدون چتر حمایتی قانون کار و بیمه و در محیط‌های بعضاً نامناسب و ناایمن از نظر استاندارد با دستمزد ناکافی از دیگر مشکلات این قشر است.

وی تاکید کرد: همه این مشکلات موجب پس‌رفت رفاه زندگی و کاهش سلامت جسم و جان زنان سرپرست خانوار می‌شود که چالش توانمندسازی پایدار را به همراه خود دارد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • اعزام ۲۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی