Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان‌ اصفهان از آسیب رسیدن ۱۹۰ اثر تاریخی اصفهان براثر بارش‌های اخیر خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریدون اللهیاری در گفت‌وگو با صاحب نیوز بابیان اینکه دو میلیون و 871 هزار و 921 مسافر در ایام نوروز به اصفهان سفر کردند، اظهار کرد: حضور مسافران در استان اصفهان نسبت به سال گذشته 14 درصد افزایش‌یافته است و شش میلیون و 956 هزار و 245 نفر از اماکن تاریخی استان بازدید کردند که نسبت به سال گذشته 16 درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان‌ اصفهان گفت: میدان امام و پل‌های خواجو و سی‌وسه‌پل و در بناهای تاریخی که ورودی اخذ می‌شود و آمار دقیق ورود مسافر داریم، باغ فین کاشان، چهلستون و عمارت عالی‌قاپو بیشترین بازدید را داشته‌اند.

وی افزود: پس از تعطیلات نوروز وارد مرحله گردشگری خارجی می‌شویم؛ بناهای تاریخی در این زمان باید آمادگی لازم را داشته باشد تا سرویس‌ها و خدمات مناسبی را ارائه کنند که بتواند مورد رضایت گردشگران باشد.

اللهیاری بابیان اینکه تا نیمه خرداد پذیرای گردشگران خارجی هستیم که بعد از آن در ماه مبارک رمضان قرار می‌گیریم که شاهد کاهش گردشگر می‌شویم، تصریح کرد: پس از شروع تعطیلات تابستانی، افزایش ساعت‌های بازدید خواهیم داشت و زیرساخت‌های مناسب‌تری را ایجاد می کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان ادامه داد: اصفهان ظرفیت خوبی در گردشگری تابستانه دارد، امیدواریم بتوانیم سهم بیشتری ار گردشگری تابستان در استان داشته باشیم.

وی با اشاره به بارش‌های اخیر در استان، بیان کرد: به بناهای تاریخی شاخص اصفهان به دلیل عایق‌بندی و ایمن بودن در بارش‌های اخیر هیچ خسارتی وارد نشد اما 22 هزار اثر تاریخی در استان اصفهان وجود دارد که برخی از این آثار مقاومت لازم را ندارد و حدود 190 اثر آسیب‌های جزئی داشته‌اند.

اللهیاری اضافه کرد: در صورت عدم توجه و رسیدگی به این آثار ممکن است در آینده با بارش باران آسیب جدی ببینند.

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان با اشاره به داغ‌های آب در چهلستون گفت: چهلستون از نظر بحث نم و رطوبت به‌طور کامل ایمن است؛ هیچ مشکلی در این اثر تاریخی وجود ندارد و تصویری که از داغ‌های آب در چهلستون در فضای مجازی منتشرشده مربوط به دهه‌های گذشته و به دلیل نم و رطوبت است.

وی افزود: چهلستون یکی از فاخرترین بناهای تاریخی اصفهان است و باید شکوه تاریخی خود را داشته باشد؛ حدود سه سال است فعالیت‌های مرمتی در این اماکن در حال انجام است و بیش از 50 درصد این بنای تاریخی مرمت‌شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۹۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید

ترک‌های اصفهان، به میراث هم رسید.

به گزارش دنیای اقتصاد، آژیر قرمز برای شهری که تمام هویتش را از میراث ملموس و ناملموس خود می‌گیرد، روشن شد.

فرونشست اصفهان تا آنجا پیش رفت که حالا به میراث عظیم چند صد ساله و بلکه ۲۰۰۰ ساله اصفهان رسید و ترک‌ها با سرعت بر روی دیواره‌ها و سقف بنا‌ها پیش می‌روند. اصفهان که یکی از توریستی‌ترین مقاصد گردشگری کشور محسوب می‌شود، باید دید با قرار گرفتن در این چالش بزرگ، به مرگ توریسم و اقتصاد این بخش نزدیک می‌شود؟

بحران آب به‌واسطه برداشت‌های بی‌رویه چه در حوزه کشاورزی و صنعت و چه در حوزه گردشگری و ساخت و ساز‌های بی‌رویه، این میراث جهانی را به سکانس آخر رسانده است.

زاینده‌رودی که زمانی به زنده‌رود شهرت داشت، حالا به کمترین میزان خود رسیده و آب‌های زیرزمینی و سفره‌ها خالی از آب شده‌اند.

آبیاری‌های غیراصولی در بخش کشاورزی و توسعه بیش از حد صنایع، بلای جان اصفهان و میراث کهنش شده است.

خشکسالی، آلودگی هوا و محیط زیست، فرونشست، مهاجرت و حتی نزاع‌های قومی همه ناشی از عدم مدیریت برای مصرف آب است، که زنگ خطر را برای اصفهان روشن کرده است.

دیگر خبرها

  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • نماینده مجلس: فرو نشست اصفهان جدی است؛ ابنیه تاریخی مورد آسیب قرار گرفته