Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@23:04:13 GMT

سوسکی که زهر کشنده دارد + تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۵۴۶۴۶

سوسکی که زهر کشنده دارد + تصاویر

حشره ای که با شاخک هایش می کشد

سوسک ها عموماً برای انسان بی ضرر هستند. از بیش از 350.000 گونه مستند شده سوسک, تنها سه تای آن ها انسان را گاز می گیرند، اگر که احساس خطر کنند ؛ با این حال, گونه های دیگری نیز وجود دارند که منابع کمی دارند. سوسک های اونیکوکروس آلبیتارسیس، آکا اسکورپیون، تنها حشره شناخته شده ای می باشند که مانند عقرب از شاخک هایشان سم را منتقل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




سوسک عقربی

برای اولین بار در سال 1859 توسط یک حشره شناس معروف انگلیسی به نام فرانسیس پولکینقورن پاسکو, سوسک عقربی توسط بسیاری از متخصصین مورد بررسی قرار گرفت. چنانچه در بخش در حالی که تمام حشرات شناخته شده سم را در زمان گاز گرفتن با دندان نیش خود یا یک سازه که منحصراً برای این منظور مورد استفاده قرار می گیرند, زهر یا سموم خود را منتقل می کنند، سوسک عقربی سمش را با دو شاخک بلندش منتقل می کند و تحقیقات نشان داده است که تکامل یافته اند و به شدت شبیه دم عقب عقرب است.



سوسک عقربی حشره ای که با شاخک هایش می کشد

در سال 2008 مطالعه ای درباره مکانیسم توزیع سم در سوسک عقربی انجام شد، ما در این مطالعه اولین مورد سوسک سرامبیکید را که با استفاده از شاخک هایش ترشحاتی را منتقل می کند و موجب التهاب پوستی و بافتی در انسان می شود، کشف کردیم. با استفاده از اسکن میکروسکوپ الکترونی مشخص شد که بخش انتهایی این ناحیه این حشرات دارای دو منفذ است که به کانال هایی که منجر به ترشح سم می شود, باز می شوند. سیستم انتقال سم تقریباً شبیه یک عقرب کشنده است. "

موارد مستندی از افرادی که سوسک های عقربب آنها را نیش زده نادر است و به دلیل طبیعت گریزان این حشره اطلاعات کمی در مورد سم آن که از طریق شاخک هایش تزریق می شود، وجود دارد. در حال حاضر تنها سه گزارش از نیش سوسک عقربی بر روی انسان وجود دارد, یکی از مناطق روستایی پرو و دوتای دیگر از ایالت سائو پائولو, برزیل که هیچ یک از آن ها مرگبار نبودند.

در مورد یک زن برزیلی, او سوزش بسیار شدیدی داشت, در حالی که در مورد مردی از سائو پائولو, این علائم اندکی پس از نیش زدن ناپدید شدند.



شاخک های سوسک عقربی

تحقیقات بیشتری در مورد ترکیب این سم و اثرات آن بر مردان و زنان مورد نیاز است." زمانی که احساس خطر می کند, سوسک عقربی شاخک هایش را به سمتی هدایت می کند که تهدید در آنجا وجود دارد.

آنتونیو لوکاس, جانور شناس برزیلی, از دانشگاه ایالتی سائو پائولو گفت:" این شبیه رفتار یک عقرب است و هر دو روشی است که سعی دارد متجاوزان را دور کنند."

اگرچه توان سم تزریق شده توسط سوسک عقربی هنوز ناشناخته است, اما اکثر کارشناسان بر این باورند که این سم قادر به کشتن انسان نیست, برخلاف زهر عقرب ؛ با این حال, به مردم توصیه می شود که به دلیل درد شدید, علل و پتانسیل واکنش آلرژیکی، آن را مهار کنند. تا کنون, سوسک های عقربی تنها در پرو و برزیل دیده شده اند آن ها حدود دو سانتی متر طول دارند و می توانند توسط شاخک بلند و سفید, خاکستری, قهوه ای و سیاه تشخیص داده شوند.

منبع: نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • سیو عقربی دروازه‌بان تیم الانصار لبنان + فیلم
  • گزارش فرایدی نایت اسمکدان 26 آوریل؛ نیش دوست از نیش عقرب بدتر است/ اخبار WWE
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • این سوسک یک اثر هنری است (عکس)
  • فیلمبرداری ماکرو آیفون 15 پرو مکس از یک سوسک تیره (فیلم)
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است