Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@05:30:22 GMT

تامین آب 6 سال ساوه توسط الغدیر

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۶۰۲۲۸

تامین آب 6 سال ساوه توسط الغدیر

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس به نقش مدیریت در پیشگیری از بحران اشاره کرد و گفت: باید خطاهای مدیریتی خود را برای پیشگیری از بروز بحران در موقع نزول بلایای طبیعی به حداقل برسانیم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا منصوری در نشستی افزود: مدیریت صحیح و پرهیز از خطا و آزمون موجب خواهد شد که از بحران با موفقیت عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: شهرستان ساوه درگذشته با بحران خشکسالی و کم آبی مواجه بود اما هم اکنون به لطف بارش‌های الهی با پرشدن سد الغدیر که نزدیک به ۲۰۰ میلیون متر مکعب رسیده، مواجه شده است و باید تمهیدات لازم برای مدیریت مخزن سد الغدیر اندیشیده شود تا شاهد بروز بحران نباشیم.

وی افزود: با افزایش چند برابری حجم سد الغدیر حداقل تا ۶ سال آینده در صورتی که حتی باران هم نبارد مشکل کم آبی نخواهیم داشت.

وی بیان کرد: آبگرفتگی و سیل یک مانور و تمرین برای مجموعه مدیریت بحران است تا در هر لحظه آماده باشند.

منصوری اجرای اقدامات پیشگیرانه و بستن سیل بند در نقاط حادثه‌خیز خصوصاً در رودخانه مزلقان و حوضه آبریز قره چای در حوزه استحفاظی ساوه برای جلوگیری از بروز بحران را خواستار شد.

معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز با اشاره به بارندگی‌های اخیر گفت: مجموعه مدیریت شهرستان همراهی خوبی را برای پیشگیری از بروز بحران بعمل آوردند و رهنمودهای استاندار مرکزی موجب شد تا مجموعه استان بتواند بدون هیچ مشکلی از این مقطع عبور کند.

علی میرزایی افزود: مجموعه مدیریت شهری، بسیج و سپاه در کنار همه نهادهای خدمت رسان شهرستان نقش تاثیرگذاری در عبور از بحران داشت.

وی افزود: سد الغدیر نیز در پی بارش‌های اخیر دوران طلایی خود را سپری می‌کند و بزودی سرریز خواهد کرد.

رییس شورای اسلامی شهر ساوه افزود: ارزیابی پس از بحران از موضوعات مهمی است که باید در اولویت قرار گیرد.

احمد حاج امینی افزود: مدیریت صحیح در موقع بحران از الزامات در بروز حوادث است.

شهردار ساوه بر کسب آمادگی بیشتر مسئولان در مواقع بحران تأکید کرد و افزود: خوشبختانه مجموعه مدیریت شهرستان فراتر از آمادگی خود در میدان حاضر شدند.

سیدمهدی حسینی در ادامه احداث سیل بند برای پسماندهای صنعتی شهر صنعتی کاوه و نیز تمهیدات برای جلوگیری از وقوع سیل در نقاط حاشیه‌ای شهر را خواستار شد و از استاندار مرکزی خواست تا از محل اعتبارات بازآفرینی شهری برای ساماندهی نقاط حاشیه‌ای شهر ساوه سهم بیشتری تخصیص یابد.

در این جلسه برخی از فعالان سیاسی و معتمدین به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

بروکراسی و کاغذبازی در ادارات ساوه، ضعف سیستم مدیریتی، مشکلات بانکی، سرگردانی مردم در ادارات، عدم تدبیر امور آب شهرستان که منجر به شکستن پل منتهی به سد الغدیر شد، حمایت از اشتغال روستایی و صنایع برای رونق تولید از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۰۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: سیل چند روز اخیر باعث خسارت به حدود ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان شد و ۱۷۰ دهانه پل در سراسر استان خسارت دید.

منصور شیشه‌فروش در حاشیه سفر به شهرستان خوروبیابانک در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان، اظهار کرد: به لطف خدا بارش‌های خیلی خوبی را در چند روز گذشته از سامانه بارشی مستقر در شمال استان در شرق استان شاهد بودیم.

وی افزود: در شهرستان خوروبیابانک بیشتر مناطق بارش‌های خوبی را دریافت کردند و در بعضی ایستگاه‌های روستایی بین ۴۰ تا ۵۰ میلی‌متر گزارش و سبب شد که روان‌آب جاری شود و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی صورت گیرد، اما خساراتی نیز در مسیر راه‌ها و بخش کشاورزی و قنوات ایجاد کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، راهداری و هلال احمر به موقع وارد میدان شدند و آبگرفتگی‌های جزئی رفع و شانه‌سازی راه‌ها انجام شد.

شیشه‌فروش با اشاره به خسارت سیل در خوروبیابانک گفت: ۳۰ کیلومتر از راه‌های این شهرستان دچار آسیب و آب شکستگی شد و ۵۰ دهانه پل نیز خساراتی وارد که امروز از آنها بازدید شد و عوامل راهداری درحال بازسازی دهانه‌ها هستند.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی نیز خساراتی در زمینه زراعی، باغی و قنوات وارد شد که به صورت ویژه قنوات روستای چاه‌ملک، ابراهیم آباد، جعفر آباد و روستاهای اطراف آسیب دیدند که گزارش خسارات جمع‌بندی شده و عوامل جهاد کشاورزی، راهداری و بنیاد مسکن عهده‌دار ارزیابی خسارات هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: در بخش بیمه، خسارات بخش بیمه کشاورزی طبق تعرفه‌ها جبران خواهد شد و منازل مسکونی که آسیب دیده در بیمه بخش برق از صندوق بیمه خسارات تب ساختمان پرداخت خواهد شد که بنیاد مسکن این مورد را ارزیابی می‌کند.

شیشه فروش تاکید کرد: عملکرد مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک در کنترل حادثه بسیار مثبت بود و امروز از شب گذشته بازدیدهایی از مناطق با موضوع بحث آب، تأمین آب پایدار، رفع مشکلات بهداشت و درمان انجام و جلسه مدیریت بحران تشکیل شد.

وی با اشاره به بخش اول این جلسه ادامه داد: پیش بینی دو مخزن ذخیره آب دو هزار مترمکعبی و ایمن سازی مخزن ذخیره سازی شهرستان، حفر چاه و اجرای شبکه‌های انتقال به روستاها و شهر خور، احداث آب شیرین کن و اصلاح و بازسازی شبکه‌های فرسوده جز برنامه‌هایی است که در ۱۱ مصوبه جلسه امروز، شرکت آب و فاضلاب عهده دار شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه کمیته تخصصی پایش تنش آبی شهر خور در آب و فاضلاب تشکیل می‌شود، گفت: به صورت مستمر و هفتگی، مشکلات بخش آب با هدف تأمین آب کوتاه مدت و نیز بلند مدت پایدار برای این منطقه به دلیل کمبود آب در مناطق ارزیابی شود.

شیشه فروش اضافه کرد: مقرر شد از شرکت‌های خط انتقال لوله نفت و گاز برای کمک به اجرای طرح‌های تأمین آب و بازسازی اسیب‌های ناشی از سیل چند دستگاه ماشین آلات در مناطق حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به هشدارهای هواشناسی و تداوم بارش‌ها خاطرنشان کرد: ماهیت بارش‌های بهاری، رگباری بودن است و در بعدازظهر و شب با بارش شدید تگرگ و باران مواجه بودیم و در چند روز گذشته باعث خساراتی در استان اصفهان شد و حدود ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و حدود ۱۷۰ دهنه پل در سراسر استان آسیب دید.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: ماهیت بارش‌ها حالت سیلابی و ناگهانی است و یک مرتبه بارش رخ می‌دهد و بیشتر در اوایل شب و بعدازظهر خواهد بود و در چند روز گذشته، بارش‌ها باعث شد که حجم بسیاری از رسوب داخل دهانه پل‌ها و روخانه‌ها جمع شود و باعث مسدود شدن مسیر رودخانه‌ها شد.

شیشه فروش اظهار کرد: پیش‌بینی شده است که در اواخر هفته بارش‌هایی را در مناطق مختلف استان داشته باشیم، اطلاع رسانی لازم به تمام دستگاه‌های اجرایی و امدادی صورت گرفت.

وی گفت: به صورت خاص اداره راهداری، شهرداری و دهیاری‌ها مکلف شدند که دهانه‌پل‌ها را از رسوب پاکسازی کنند و مسیر جاده‌های اصلی و فرعی روستایی را بازگشایی کنند، سیل بندها را مقاوم کنند و آب منطقه‌ای و امور آب در شهرستان‌ها موظف شدند که تیم‌های نظارت گشت خود را افزایش و مسیر رودخانه‌ها را لایروبی و ساماندهی و تخلیه نخاله و گل و لای انجام شود که در صورت بارندگی، تبدیل به سیل نشود.

کد خبر 748473

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان