Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول، کشورهای آفریقایی و خاورمیانه که با جنگ و قحطی ویران شدند، جزء فقیرترین کشورها باقی مانده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول (IMF)، کشورهای آفریقایی و خاورمیانه که با جنگ و قحطی ویران شدند، جزء فقیرترین کشورها باقی مانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق بین المللی پول هر سال دو بار به وسیله آمار کلیدیِ سرانه ی تولید ناخالص داخلی (GDP)، اطلاعات وسیعی درباره قدرت اقتصادی کشورهای جهان را منتشر می کند.

این صندوق، کشورهای جهان را با سرانه ی برابری قدرت خرید (PPP) دسته بندی می کند.

برابری قدرت خرید به منظور مقایسه استانداردهای زندگی در میان کشورهای مختلف، هزینه نسبی زندگی و نرخ تورم کشورها را در نظر می گیرد.

اکثر کشورهای پر جمعیت در صدر این رده بندی تحت قدرت رژیم های مستبدی که فساد در آن حکمفرما است، هستند. حتی اگر برخی از این کشورها منابع طبیعی سرشاری داشته باشند، این امر (فساد) بازدارنده ای بزرگ برای سرمایه گذاران خارجی است.

در اینجا کشورهایی با سرانه ی تولید ناخالص داخلی کمتر از 1000 دلار در سال را به شما معرفی می کنیم:

28. سودان؛ 992 دلار

27. بنین؛ 966 دلار

26. چاد؛ 919 دلار

25. نپال؛ 918 دلار

24. مالی؛ 917 دلار

23. گینه بیسائو؛ 910 دلار

22. اتیوپی؛ 909 دلار

21. کومور (مجمع الجزایر قمر)؛ 869 دلار

20. تاجیکستان؛ 848 دلار

19. هائیتی؛ 847 دلار

18. رواندا؛ 819 دلار

17. گینه؛ 816 دلار

16. بورکینافاسو؛ 750 دلار

15. لیبریا؛ 722 دلار

14. اوگاندا؛ 711 دلار

13. توگو؛ 698 دلار

12. افغانستان؛ 601 دلار

11. نیجر؛ 510 دلار

10. سیِرالِئون؛ 505 دلار

9. گامبیا؛ 500 دلار

8. ماداگاسکار؛ 479 دلار

7. جمهوری دموکراتیک کنگو؛ 477 دلار

6. موزامبیک؛ 472 دلار

5. یمن؛ 449 دلار

4. جمهوری آفریقای مرکزی؛ 425 دلار

3. مالاوی؛ 342 دلار

2. بوروندی؛ 339 دلار

1. سودان جنوبی؛ 248 دلار

 

معصومه میرحسینی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطن افزود که این اقدام مهم با قوانین بین المللی و قطعنامه های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش های بین المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • مفاد جدید آتش‌بس در غزه منتشر شد/ آزادی ۱۰۰۰ فلسطینی مقابل ۳۳ اسیر صهیونیست
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • سکوت مسلمین در قبال جنایات صهیونیست‌ها زبانه‌های آتش را به جهان اسلام خواهد کشید
  • امیرعبداللهیان: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک است/ گذشت زمان به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی‌بخشد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند