Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دوست محمد کلیم روز سه شنبه در نشست با کارکنان اداره کل هواشناسی استان ضمن اشاره بر ضرورت گسترش فعالیت تهک کشاورزی در سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: با توجه به اهمیت توسعه هواشناسی کاربردی در بخش کشاورزی و خروجی مثبت آن در این استان باید تلاش کرد تا بر اساس اسناد بالادستی و سیاست های سازمان فعالیت های تهک کشاورزی را گسترش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر تهک کشاورزی هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: «کشاورزی» مهمترین بخش تهک هواشناسی استان است که حدود چهار، پنج سال است بر روی آن کار و موفقیت های خوبی کسب شده است.
محسن بستانی افزود: برنامه عملیاتی تهک کشاورزی آماده شده که به همراه الزامات و نیازهای ضروری آن به زودی ارائه می شود.
رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز گفت: بر اساس برنامه در سال جدید بولتن های پیش بینی سه روزه حذف و بولتن های پنج روزه جایگزین آن می‌شود.
علی ملاشاهی ادامه داد: همچنین بولتن جدید 48 ساعته با تفکیک زمانی 12 ساعت تولید می شود که با جزئیات بیشتری وضعیت پیش روی پارامترهای جوی را پیش بینی می کند.
رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به تدوین برنامه عملیاتی این حوزه برای سال 1398 گفت: این برنامه عملیاتی قدری بار مالی و زمانی به همراه دارد که سعی شده در روند اجرا با نهایت صرفه جویی در وقت و اعتبار، بهترین بیلان کاری حاصل شود.
محمود دیانتی با بیان اینکه در سال گذشته شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان در ارزیابی های کمی و کیفی سازمان هواشناسی در زمره پنج استان برتر کشور قرار داشت، بیان کرد: در سال جدید نیز با تلاش و همراهی همکاران وضعیت سال گذشته، حفظ و بهبود بخشیده می شود.
9908 **6081
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 بخش کشاورزی سازمان هواشناسی سیستان و بلوچستان صرفه جویی کشاورزی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۶۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پس از باران‌های سیل‌آسا چند هفته اخیر در استان سیستان و بلوچستان و فروکش کردن آب در بیشتر مناطق، ساکنان روستا‌های آسیب دیده با خسارات پس از سیل از جمله بسته بودن راه‌های ارتباطی، آب گرفتگی منازل و غیر قابل استفاده شدن وسایل خانه دست و پنجه نرم می‌کنند؛ روستای پزم تیاب از توابع بخش مرکزی کنارک این استان، یکی از مناطقی است که هنوز با تبعات سیل دست و پنجه نرم می‌کند.

دیگر خبرها

  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)