Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس جمهروی ترکیه در دیدار با فعالان اقتصادی مطرح روسیه و ترکیه که با حضور ولادیمیر پوتین برگزار شد، اعلام کرد که سران دو کشور رسیدن به تراز تجاری 100 میلیارد دلاری را هدف قرار داده اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، رجیب طیب اردوغان با تاکید بر اهتمام کشورش برای گسترش روابط در همه سطوح با روسیه خطاب به فعالان اقتصادی دو کشور گفت برای رسیدن به این سطح از تراز تجاری باید راه های جدیدی یافت ضمن اینکه دستور العمل لازم در این رابطه به تمامی وزارتخانه ها ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تراز تجاری فعلی دو کشور را حدود 26 میلیارد دلار و روسیه را سومین شریک تجاری ترکیه خواند و اظهار داشت: سطح واردات کالاهای روسی به ترکیه بسیار پایین است اما ظرفیت های زیادی در حوزه های مختلف برای افزایش سطح همکاری های تجاری وجود دارد.

وی به لزوم تسریع در روند صدور ویزا و تسهیل امر حمل و نقل برای رسیدن به اهداف تعیین شده اشاره کرد و گفت: ترکیه به سرمایه گذاران روس و شرکت های آنان به عنوان سرمایه گذار خارجی نگاه نمی کند بلکه آنان را سرمایه گذار داخلی به حساب می آورد.

اردوغان اظهار داشت: یکی از پایه های اصلی اقتصاد، همکاری در حوزه انرژی است و ما بر همین اساس چندین پروژه بزرگ با طرف روسی داریم که نیروگاه هسته ای آغ کویو، جریان انتقال گاز روسیه از طریق خشکی و دریا به ترکیه و اروپا از این دست هستند.

رئیس جمهوری ترکیه این را هم گفت که دو طرف می خواهند به سرعت مبادله بر اساس پول ملی را به اجرا درآورند تا بتوانند از خود در مقابل دستکاری در بازارهای ارز خارجی دفاع کنند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه نیز در این دیدار ترکیه را شریک تجاری کلیدی روسیه خواند و اظهار داشت: صندوق سرمایه گذاری روسیه قراردادی به ارزش یک میلیارد دلار برای سرمایه گذاری در ترکیه اختصاص داده است.

پوتین همچنین به تمایل کشورش برای سرمایه گذاری مشترک با طرف ترکیه ای در کریمه و چندین منطقه دیگر روسیه اشاره کرد و اظهار داشت که پتانسیل خوبی برای همکاری در این منطقه وجود دارد.

گفتنی است، روسیه از سال 2014 کریمه اوکراین را جزئی از خاک خود اعلام کرده است و ترکیه تا امروز همواره از این موضع انتقاد و خواهان بازگرداندن کریمه به اوکراین شده است.

پوتین در بخش دیگری از سخنان خود با ارایه گزارشی از وضعیت اقتصادی کشورش، سرمایه گذاری خارجی در روسیه را مطمئن خواند و اظهار داشت: صدها میلیارد دلار برای توسعه مهمترین بخش های اقتصادی و حوزه های اجتماعی در روسیه سرمایه گذاری خواهد شد که اجرای این طرح ها چشم انداز قابل توجهی را پیش روی سرمایه گذاران خارجی ازجمله طرف ترکیه ای قرار می دهد.
پوتین این را هم گفت که طرف روس از سرمایه گذاران ترکیه ای در این کشور به شکل کامل حمایت خواهد کرد تا حاشیه امنیت کافی برای اطمینان از کار و سود حاصل از آن بدست آورند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان پوتین قابل توجهی حمایت وضعیت اقتصادی سرمایه گذاران روسیه ترکیه حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۶۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود که متأسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این ۱۰ واگن در شمتیغ کرد و کوشید با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضاً کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌رغم ناپختگی و بی صداقتی صورت گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه ۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور نموده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‎‌کند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، تأکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تأکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

کد خبر 6097908

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • چرا ترکیه روابط تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد؟ | هدف اردوغان از اقدام دیرهنگام
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را کاملاً متوقف کرد
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟