Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عبدالرضا گلپایگانی در تشریح آخرین وضعیت ایمن‌‌سازی ساختمان‌های پرخطر در پایتخت گفت: کمیته ایمنی مناطق به منظور شناسایی ساختمان‌های پر خطر بعد از واقعه پلاسکو تشکیل شد و کار خود را در مناطق ۲۲ گانه تهران آغاز کرد.

وی با تاکید بر اینکه پس از شناسایی ساختمان‌های پرخطر برای تعداد قابل ملاحظه‌ای از آنها دستورالعمل ایمنی نوشته و ابلاغ شده است، اظهار داشت: در برخی از موارد با دستور قضائی ادامه فعالیت در ساختمان‌های فاقد ایمنی متوقف شده، اما این بدان معنا نیست که این اقدامات کفایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی درباره اطمینان از بررسی وضعیت ایمنی ساختمان‌های شهر تهران تصریح داد: به هیچ وجه نمی‌توان این اطمینان را داد که تمام ساختمان‌های شهر مورد بازبینی قرار گرفته اند و خطری فعالیت و زندگی ساکنان در ساختمان‌ها را تهدید نمی‌کند.

گلپایگانی در تشریح یکی از راه‌‌حل‌‌های ایمن‌‌سازی ساختمان‌های پر خطر شهر تهران خاطرنشان کرد: البته راه‌‌‌حل‌های دیگری هم وجود دارد که از اجرایی شدن مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان می‌توان به عنوان یکی از راه‌‌حل‌ها نام برد. در این مبحث بازبینی دوره‌ای ساختمان مد نظر قرار گرفته است تا در دوره‌های منظم، ساختمان‌ها از لحاظ ایمنی بررسی و رصد شوند.

وی ادامه داد: در واقع نوع فعالیتی که در ساختمان اجرا می‌شود باید متناسب با کاربری ثبت شده باشد، این قانون الزامات طرح ساختمان را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و هرجا که در اثر استفاده نادرست مشکلی ایجاد شده باشد، باید حتماً در اسرع وقت اصلاح شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان می‌تواند به ارتقای ایمنی ساختمان‌های پرخطر کمک کند، خاطرنشان کرد: در دهه‌های منتهی به انقلاب آئین‌نامه‌های جدی در بحث ایمن‌سازی ساختمان‌ها وجود نداشت و ساختمان‌های باقی مانده از آن دوره فاقد ایمنی لازم هستند. اما از زمانی که مقررات ملی ساختمان وارد بحث ساخت و سازها شده و نظارت‌ها جدی تر شده است؛ در خصوص ارتقای تاب آوری ساختمان‌ها در مقابل آسیب‌ها شاهد پیشرفت بوده‌ایم، اما هنوز نمی‌توانیم با اطمینان بگوییم که همه ساختمان‌های پایتخت ایمن هستند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۷۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محل خانه‌های یک میلیاردی تهران لو رفت!

گزارش کامل از گزیده‌خبرهای امروز «تابناک با تو» را با کلیک بر تیتر آن بخوانید.

محل خانه‌های یک میلیاردی تهران لو رفت!

اعتراف به قتل در حمایت از دوست صمیمی
آخرین جزییات از پرونده چای دبش
بازداشت ۲۵ نفر از داوطلبان کنکور سراسری
بازیگر سرشناس سینما به اتهام تجاوز دستگیر شد


کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!


تصویری قابل تامل از زیر پل‌های تهران که وایرال شد


اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد


تولید بنزین با یک روش جدید در ایران کلید خورد
دلنوشته تلخ و پر از بغض ایرج نوذری به یاد پدرش


روایت دردناک مردم سیل‌زده جنوب از شرایط پس از سیل
تمساح سرگردان در فرودگاه، دردسرساز شد


عکس متفاوت سارا و نیکای پایتخت در سوئد


راز ازدواج پنهانی یک مرد با برق‌گرفتگی برملا شد
عکس غم‌‌انگیز یکتا ناصر با یک متن معنادار


قدردانی متفاوت از یک مسئول جهت فرزندآوری


کدام سریال جایگزین پایتخت 5 می‌شود؟
استایل سنتی بازیگر گاندو در ترکیه جلب‌توجه کرد


نوشته جالب یک پسربچه برای معلمش وایرال شد

دیگر خبرها

  • نصب ردیاب خودرو اجباری شد
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • ایمنی تاورکرین‌ها در پایتخت بیشتر می‌شود
  • تهیه دستورالعمل ایمنی جرثقیل‌های برجی در پایتخت
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • محل خانه‌های یک میلیاردی تهران لو رفت!
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز